Съпруги на военнослужещи 4

• 69 449
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
simpatiuh4e, е там определено не е диво. ))) Голям фраш си е.
Пробвайте за Обзор.

# 571
  • София

Като няма на Обзор ще ходим на любимото ни диво и изоставено Шкорпиловци.
Peace И на мен ми е любимо Шкорпиловци! Там можеш да усетиш наистина морето. Няма я лудницата на курортите.

# 572
Аз не съм фен на дивотията....) предпочитам цивилизация и всичко, с което съм си свикнала да ми е на 2крачки. )

# 573
  • Някъде в Европа...
Hug  СВЪРЗАХ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА , ИМА СВОБОДНИ МЕСТА ЗА "ФРЕГАТА" И "САРАФОВО". НИЕ СМЕ ОТ 11.07 ДО 20.07 ВЪВ ФРЕГАТА.

Честито! Аз по същото време ще съм там, само че във Флагман  Peace

Еййй, вчера и на мен ми казаха така по телефона, само Сарафово и Фрегата.....а днес към 11.30ч, когато говорих с тях пак, се оказа, че има и за Сирена в Созопол и в Несебър. Взехме заедно с колежките 2 карти = септември за Созопол и 1.07=10.07 за Несебър....После пък звъняхме за Обзор...за там има, но не пиковите дати, но не помня точно за кога....

# 574
simpatiuh4e , НА МЕН НЕ МИ КАЗАХА , ЧЕ ИМА КАРТИ ЗА ОБЗОР, НО ЯВНО НЯКОИ СЕ ОТКАЗВАТ И ГИ ОБЯВЯВАТ  СВОБОДНИ - ПРОСТО ТРЯБВА ДА ОЦЕЛИШ МОМЕНТА , ДА ЗВЪНИШ ВСЕКИ ДЕН. АЗ ИСКАХ ЗА СОЗОПОЛ НО МИ КАЗАХА - НЯМА. МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХМЕ  ВЪВ ФЛАГМАН, БЕШЕ ХУБАВО, ДОВОЛНИ СМЕ , НО ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ВИДИМ КАК ЩЕ Е ВЪВ ФРЕГАТА- ЩЕ КАТЕРИМ СТЪЛБИЧКИ  - НЯМА КАК.

# 575
Ренита, аааа, стълбичките са много полезни за фигурата. )))
Особено с това ядене постоянно там. )

# 576
ДА И МЕН ТОЧНО ТОВА МЕ УСПОКОЯВА - МАЛКО СПОРТ))))) ИМАМ НУЖДА ! ИНАЧЕ СТАИТЕ КАТО ВЪВ ФЛАГМАН ЛИ СА ?

# 577
Ренита, стаите като големина са си такива, мебелите също...чаршафите са по-различни. )

Ще видим ние като ще сме в тези бунгала как ще е, че нещо не станах очарована от коментарите за тях. )

# 578
Здравейте и от мен,

Ние от 21.07 до 28.07 сме на Картела. Пожелавам ви приятно плажуване по черноморието!

# 579
Здравейте и от мен,

Ние от 21.07 до 28.07 сме на Картела. Пожелавам ви приятно плажуване по черноморието!

Който си има море търси планината  Sunglasses приятно изкарване и на вас  family

# 580
Ние сме от 21,07 на Фрегата, ако има и други- пишете.

# 581
  • Велико Търново
Момичета,
какъв беше редът за Калероя?
Искаме да се пробваме да отидем, но не по НОИ. 
Мъжът ми си има диагноза, но аз не. Освен това децата как можеше да се настаняват там? То ясно, че най-малкото няма да го огрее ( на 1г. и 4 месеца е), но другите - на 3 и на 11 години, ще могат ли?

# 582
Тонита....реда е, звъниш до откат и ги тормозиш.
Но преди септември е слабо вероятно да се доредите. Защото е пълно с хора по НОИ и от военните.
С децата едва ли ще ви пуснат, води се болница за долечение, а не хотел.

# 583
 Ох, аз да се похваля, че от днес ще си имам за три седмици мъж  Party

Тук ще бъде на стаж, после отива за още  три седмици в Търново и КРАЙ, край, край....

Нямам търпение вече всичко да свърши....

Иначе се отказах за Обзор, ще си ходим на Шкорпиловци и се надявам наесен да имаме възможност поне за уикенд да идем на Картела, много ми се ходи там.

Приятни почивни дни, момичета  Hug

# 584
  • Разпиляна във въображението
Момичета, имам нужда от информация за квартири в Казанлък. Има вероятност половинката да замине за там от юли месец.

Общи условия

Активация на акаунт