Javari.co.uk и Javari.de - 10

• 45 120
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
И аз се нареждам тука, че все със закъснение ги разбирам нещата.
Сега нали има само един код в немския сайт за 30/70 и този за 10% в английския? Някакъв друг код да пропускам?

# 16
  • Бургас
Да се разпиша. Поръчвам от доста време, но не пиша.
И на мен току-що ми донесоха с ДЧЛ пълнежа от предния код. Наистина е неприятно, че пратките не могат да се проследяват, както предния път. Надявам  се и ботите, които поръчах да пристигнат  тези дни по същия начин. Praynig
Пълнежа бяха тези сандали 37 номер в бежаво . нося 37, по често 38 и тези са ми ОК.
http://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_d# … 19%26pageCode%3Dd
и тези чехли 38 и те са ми ОК.
http://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_b# … 22%26pageCode%3Dd

Теси, чехличките подходящи ли са за тесен крак? Хубави ли са?

# 17
http://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_gw?ie=U … _5%26pageCode%3Dd
Аз поръчах тези,мислех да поръчам още един чифт ботуши,но щом няма тракинг номер май ще се откажа....Писна ми от английското Джавари да ми крадат обувките.Много се зарадвах,че от немското няма как да ни пипнат поръчките,обаче казвате ,че сега няма номер за проследяване.... Shocked

# 18
Dzuls благодаря за темата и като гледам как хвърчи, направо подготвяй следващата   bouquet

# 19
  • Пловдив

Re: Javari.co.uk и Javari.de - 9
« #730 Пон., 05 Дек. 2011, 13:16 »
   Отговори с цитат Редактирай съобщението Изтрий съобщението
Цитат на: dea76 в Пон., 05 Дек. 2011, 11:06
Цитат на: tinki_winki в Пон., 05 Дек. 2011, 10:56
За какво преработване говорите?

За трансформиране в 13-цифрения код, с който мога да проследявам в сайта на бг пощи, т.к. на предишна поръчка в сайта на dhl ми отчиташе само състоянието до излизане от Германия...поне аз за това преработване говоря;)

И аз за това преработване се сетих, само че от DHL ми казаха, че от няколко седмици те доставят пратките на Дойче пост и за това номера не се преработват. Моята доставка от Германия миналата седмица ми я доставиха куриерите! Но така или иначе при всики положения проследяването макар и със слабо забавяне става в dhl.de, независимо дали пратката е в Германия или е влязла в България.

# 20
  • Sofia
И аз ще се запиша - засега безславно, че всичко, което харесвам е адски скъпо, макар и с -30  Cry

# 21
Момичета,в описанието на едни ботешки с/у номера има и едни допълнителни мерки ,но с преводача немога да разбера за кои точно става въпрос   Schuhgröße , Schaftweite , Schafthöhe  
търся си добре подплатени ботуши ,как мислите тези дали и долу при кожената част са добре подплатени  

http://www.javari.de/Boxx-3-527-07-83-100-Damen-Stiefel/dp/B004ZBXQBK/ref=sr_2_93?ie=UTF8&cAsin=B004ZC2OO4&fromPage=search&sr=2-93&qid=1323084017040&asinTitle=Boxx%203.527.07-83%20Damen%20Stiefel&contextTitle=Suchergebnisse&clientPageSize=100&node=547241031&sort=price&page=2&nodes=547241031     ?

# 22
tinki_winki,има проследяване на пратките,така ли?Сви ми се сърцето,като прочетох,че няма вече проследяващ номер и отново сме застрашени от кражби smile3511...От английското Джавари ми изчезнаха 4 пратки,и тях съм ги зарязала тотално.....

# 23
Записвам се и аз да следа темата, че още съм в процес на избиране Mr. Green

# 24
запис и от мен Peace благодаря за темата  bouquet

# 25
  • София
....
Чак ми е обидно, че съм капо!
Имаме време до 14, нали  Wink

# 26
 newsm78 Някой запознат с марката Rieker/Remonte Dorndorf - номерата дали отговарят?

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 14:00 от poulini

# 27
И аз мерси за темата!  bouquet

Хора, спокойно, какво ви притеснява проследяването. Мен пък ме кефи да ми ги носят с DHL у дома, вместо да ходя в студа до пощата, макар да ми се появява куриера като току що съм станала и съм още по пижама. И така е много по-сигурно, мисля някой се беше оплакал в миналата тема за неполучена пратка и от немското джавари, въпреки проследяването.

Та днес от рано-рано съм горд собственик на тези:

1) Buffalo London - 42 - супер удобни са, съвсем мааалко имат нужда от разтъпкване на ширина, но съм убедена, че бързо ще отпуснат и ще ми се нагодят по крака. Това ми е първият чифт на марката, поръчах номер по-големи и по моя преценка на дължина са с около половин номер умалени, но марката като цяло май е за по-тесни крачета и от там за такива като мене номер по-големи, добре че правят до 42. Снимки: цък, цък и цък.

2) Tiggers - 42 - също страхотни. Много точно си отговарят, даже май марката по принцип е за широк крак, направо ми влиза на челно място в любимите. Поръчах 42, защото нямаше 41, въпреки че четох коментари по амазон, че са уголемени даже (но това впечатление според мен идва от ширината на обувката). Вижда се на снимките, че са ми малко големки, но мисля с една силиконова стелка ще лепнат съвсем, иначе не ми се вадят като ходя, поне на първа проба.  Ей, доживях и аз обувка да ми е голяма.  Joy Цък, цък, цък и цък. А на мацката от кутията й и искам и краката, и обувките, цък.

Пълнежа домашни чехли от тази поръчка ще го получа догодина. С нетърпение си чакам ботушите и трябва да ходя да зареждам карта, че май за снощната ми поръчка не са стигнали, имах нещо мейл, но не съм проверила още дали имам наличност по картата, макар да се съмнявам. Това джавари ме докара до нужда от нов гардероб и до празна кредитна карта.  hahaha

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 14:08 от yoshko

# 28
Хора, спокойно, какво ви притеснява проследяването. Мен пък ме кефи да ми ги носят с DHL у дома, вместо да ходя в студа до пощата, макар да ми се появява куриера като току що съм станала и съм още по пижама. И така е много по-сигурно, мисля някой се беше оплакал в миналата тема за неполучена пратка и от немското джавари, въпреки проследяването.

Моите не са изпратени с Диейчел, просто нямат тракинг номер, но аз не се притеснявам, от ЮК също нямат, а си ги получавам.

Веднага се поправям! Току що ми се обадиха от DHL, че има пратка за мен, но в петък не са ме открили и утре ще я донесат  Laughing

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 14:17 от red shoe

# 29
  • StZ
да следя  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт