Да преправим старите мебели - 11

• 127 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
ЧЕСТИТА НОВА 2012!
ДА Е ЗДРАВА, УСПЕШНА И ВДЪХНОВЕНА!

# 166
ЧНГ 2012!
Много здраве, вдъхновение и красота!

# 167
Честита Нова Година и от мен!Да сте живи и здрави,с много късмет и усмивки!  bouquet Blush

# 168
Честита Нова Година, момичета  Hug!

# 169
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

# 170
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Бъдете живи и здрави и все по-изобретателни! pironi smile3520

# 171
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ЗДРАВЕ , СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ И МНОГО НОВИ ТВОРЕНИЯ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!  bouquet

# 172
  • Пловдив
Честита 2012-та!!!
Аз нямам нещо ново да се похваля... само най-накрая след месеци очакване мъж ми се съгласи да дупчи стената да закача картинките в детската. Не, че станаха красиви дупките, ама като ги чакам 8 месеца... мога само да си се радвам на шаренийката.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398003_3154 … 5_354950192_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/378735_3154 … _1130170208_n.jpg
Основата е от дървена подложка за горещи съдове Mr. Green Peace

# 173
Ми що не си ги "залепи" с умния пластелин, а си чакала за дупки толкоз време  newsm78
Много весело настроение струи от тях!  Peace

# 174
  • Пловдив
 Flutter Я, дай малко подробности за този умен пластилин  Joy  Като ме осени нова муза да не чакам  Mr. Green
Аз за собственоръчно забити пирончета мислех, ама мъжка му работа с дюбелчета трябвало... ама като го натиснах да си свърши обещаното до НГ, май не беше подготвен с такива с малки размери и... баси басамаците дето забучи. Чак ме е яд, че не хванах да си забия пироните.
Онези вертикалните са на коминно тяло и ме беше страх сама да действам  Mr. Green

# 175
  • София и там където не се пуши
Flutter Я, дай малко подробности за този умен пластилин  Joy  Като ме осени нова муза да не чакам  Mr. Green

Продават в железариите.

# 176
Моето е купено от Бриколаж, но е на др. фирма, тествахме го с дъска за хляб и коледната украса  Heart Eyes 
Наричат го с различни имена- маджун, пластелин, лепило за спец. ефекти  ooooh!
Най- хубавото му е, че не ти трябва Половинът у дома, красиш си където се сетиш  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611338.0

# 177
Това "лепило" го има и по книжарниците Wink

Мен и с пирончетата ми харесват закачените картинки, мн весело се е получило  Party

# 178
  • Русе
Нали после не пада и шпакловката с това? Че тъкмо се нанесохме, имаме доста картини и снимки за слагане, но не ми се иска още да ги бодем в стената. До колко големи размери горе-долу издържат?

И за много години и все такива красоти да показвате.

# 179
  • София и там където не се пуши
Нали после не пада и шпакловката с това? 

После като се маха, доколкото знам, може да се нарани шпакловката  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт