Лидл ::10::

• 74 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз да питам пак - някой беше споменал за сауната за лице - че прави инхалации на детето си и е много доволен, та може ли повече инфо от имащите я - какво слагат в нея освен вода и за какво др.може да се използва

Аз. Слагам чай от лайка (пакетче) и сода, и физиологичен разтвор. Лайката и содата не ги слагам в разтвора, а в едно пластмасово като цветенце има на самата фуния и парата минава през тях. Може би не е най-правилно, но не смея да ги сложа в контейнерчето за вода.

За друго - предполагам може да се ползва по предназначение, но аз ходя на козметик и не съм пробвала.
Ясно. Аз си мисля ако вместо пакетче отгоре, се сипе в резервоарчето направо готов чай дали няма да стане и се добавят евкалиптови капки например./ха ха - голямо въображение съм имала/
И аз да се включа. Днес си взех сауната. И естествено излях направо чай в резервоара  Laughing  Като свърши чая, почна да загаря , да мирише на изгоряло. Няма да повтарям. Ще  си слагам билки, където си трябва  Laughing Не че ще и стане нещо, но резервоара се чисти по трудно и може постепенно да се захаби. Иначе съм много доволна от придобивката. Определено е по-комфортно и удобно от висенето над тенджера. Иначе пише за ароматерапия се капват върху памуче няколко капки (каквито се ползват за тази цел) върху памук и пак там, където е мястото и за чая

# 436
В Лидл има ли кафява захар

# 437
# 438
  • Варна
Купих пресата, много бързо нагрява, мисля че си заслужава.

Честито за пресата! И аз днес я получих като подарък и съм мн.доволна.

Тази преса, освен че загрява бързо, изправя ли бързо и лесно с едно минаване?

И тази цена от 35 лв толкова ли е добра на фона на подобни преси други марки в същия ценови диапазон?

# 439
Купих пресата, много бързо нагрява, мисля че си заслужава.

Честито за пресата! И аз днес я получих като подарък и съм мн.доволна.

Тази преса, освен че загрява бързо, изправя ли бързо и лесно с едно минаване?

И тази цена от 35 лв толкова ли е добра на фона на подобни преси други марки в същия ценови диапазон?
Ами да ти кажа според мен се работи доста бързо и удобно с нея - аз на мойта коса минавам по два пъти кичура и става - но е много индивидуално според типа коса - някой може с едно а друг с 3-4 минавания да си изправи косата.
По втория въпрос - newsm78 - незнам как да ти отговоря, т. е. "подобни преси други марки в същия ценови диапазон" - ми те другите марки ако са подобни няма да са в този ценови диапазон/по-скъпи ще са/, а ако другите марки са в този ценови диапазон няма да са подобни по х-ки на тази.
Дано ме разбра, че май сложно го обясних. Ако не си - питай пак  Wink

# 440
Моят мъж се върна днес с 2 тениски, риза и дънки, уникално качество само за 60 лв. Каза, че ще се кандидатира за манекен на "Лидъл" Mr. Green

# 441
  • В.Търново
Зсравеите, Лидълки! Искам да ви попитам как се казваше ликьора, който прилича на Бейлис! thinking: newsm78

# 442
# 443
  • В.Търново
Благодаря, Просто Хари!    bouquet 

# 444
Преди много ми харесваха тези синичките (същите са май - но без лешници). Дигнаха им цената и спрях да ги хапвам, иначе са хубави.
http://czupak.files.wordpress.com/2011/12/milch-haselnuss-schnit … g?w=300&h=191

А къде е тоз скенер за цени?? Аз и тестовия кантар (ако има такъв) не го виждам??  newsm78 Embarassed
Гледам да профуча набързо през всички щандове.  Laughing

# 445
Благодаря ColdF ще пробвам синичките мисля, че са към 3 лв.

# 446
  • софия
Пастета (3 пастетчета * 80 гр.) е уникално вкусен. Днес взех още 3 опаковки. Няма нищо общо с пастета, който купувам (Тандем). Детето много обича, ние също. Не е най-полезната храна, но поне да е с по-малко гадости.

Имам и преса. Дълго време не намирах голям смисъл (имам сешоар за изправяне, но не става като с преса), не съм заглеждала, обаче вие вчера ми пуснахте мухата.

# 447
Честито за пресата Звънче! Ще се радвам да споделиш мнението си за нея.

# 448
  • Стара Загора
И аз потвърждавам за пастета много е хубав. МИслех, че е само за определени дни зареден, дали ще го има редовно?

# 449
  • софия
И аз потвърждавам за пастета много е хубав. МИслех, че е само за определени дни зареден, дали ще го има редовно?
Не е редовно. Аз за това се заредих. Предполагам след време пак може да го пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт