SUPERNATURAL: Cougar or not? That is the question.

• 40 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
А къде ги забравяте тези чувствени сини очи, като Рилски езера - ах , ох  и ех

# 166
  • # супернатурална #
Момичета, целувам ви на бързо, и скачам, че съм на служебно мероприятие с фриволен характер Laughing Отивайте да ръсите красоти в съседната тема, борбата НИ е за първото и второто място. Като се прибера идвам и аз.

# 167
Браво на Роза за началото на епизода Hug Hug Hug

Цитат
- Каква е тази лудница навън?
Боби поклати глава.
- Децата се замерват със снежни топки.
Боби ми сгря сърцето с тая реплика просто. А аз имам чувството, че вие нещо не харесвате Алекс, щото все гледате да я натирите на някъде Confused

# 168
Научих нещо ново, което не знам как не съм знаела досега Laughing . По идея и сценарий, Импалата е трябвало да се преобърне няколко пъти при катастрофата от 1.22. При изпълнението на каскадата обаче тя устояла и камионът я помел хоризонтално, както видяхме и в епизода. Още повече, създала е риск камионът да се обърне и да пострада каскадьора-шофьор, който успял да я овладее и подкара към камерите, създавайки неволно супер ефектната финална сцена. Ама съм готина, ей bowuu Joy .

Диана,
Включи героинята си.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 21:11 от Impala

# 169
Импала, чак сега ти видях аватара....

готово дърпам панделката....

е, добре де, няма... ще оставя Дийн или Сам да я дръпнат....

ама велик е подаръкът!!!!!

# 170
Просто никога няма да спра да обичам Миша!

СНИМКАТА!

# 171
Мирка ме изпревари.-...

точно идвах да кажа...

че нали Миша беше обещал да се снима гол на кон, ако грасуваме за някаква негова приятелка

и ето изпълнил си е обещанието!!!!!

щях директно да я пусна, но щом Мирка смята, че има нещо неприлично в нея... хайде и аз да запазя добрия тон

# 172
Импала, чак сега ти видях аватара....
готово дърпам панделката....
е, добре де, няма... ще оставя Дийн или Сам да я дръпнат....
ама велик е подаръкът!!!!!
Жмуцццц Heart Eyes ! Ама какво значи 'или'?! 'И' искам, 'и'!
Няма да се съпротивлявам ако и ти дръпнеш Mr. Green .

Божеее Shocked ... Мишааа... Наистина го направи. Всъщност на залепената снимка той ли е? Поувеличих изображението Flutter , но не съм напълно сигурна Rolling Eyes .

# 173
Хах, то ясно, че ще включа пак Александра Wink Просто проверявам дали е защото искате Дийн да не е моногамен или е нещо свързано със самата героиня. Така де, отворена съм критика...в смисъл, че ако нещо не ви харесва в Алекс, та все я пъдите от епизодите, или ако не разбирате защо прави или казва някои неща, тогава можем да го обсъдим Rolling Eyes

Снимката на Миша е страхотна, но честно казано очаквах да го видя гол на кон Laughing Laughing Laughing

# 174
УАУ, Миша е уникален. Shocked Shocked Shocked

# 175
Ауууу, Миша  smile3544 , сега ще ме нападнат неприличните сънища  Twisted Evil

Относно героините, аз по принцип ги приемам повече, героиня за епизод. ДА ги връщаме постоянно не е точно моята идея, но след като искате да го правим, ще се съобразя с вашите желания   Hug
Най важното е да ни е забавно  Mr. Green

# 176
Може да има регулярни герои(мъже също се допускат), които да се появяват в някои епизоди - както си беше с Боби, Елън и Джо.  И както е с Хербьорг сега - много й се кефя (на Бьорн също). И като казах Елън и Джо, се сетих, че не знам политиката за убиване на герои тук. По мое скромно мнение, би трябвало автора, който е въвел героя да има правото само и единствено той да си го убие окончателно (все пак знаем, че по принцип никой не остава мъртъв за дълго в СПН - освен Елън и Джо Cry)

# 177
Сега,
без да прозвучи като заяждане, и много се извинявам предварително, но идеята на форумните епизоди първоначално беше, база "Супернатурал".
Не се придържаме стриктно към сериала. Това което се случва там, и това което пишем са си две различни неща.
Кой умрял, кой го съживили, няма значение.
Идеята който създаде герой, той и единствено той да го премахва, мисля че е нередно, защото по тази логика е най добре всеки сам за себе си да си пише епизод и просто да го поства тук. Или да седнем да обсъдим идеите и да се наговорим кой коя част ще пише .... Иначе, един герой може да го "влачим" постоянно.
За това сме няколко души, за това никога никой не знае какво ще се случи !!!

Хербьорг от епизода, Розичка го каза.

bouquet  bouquet  bouquet

Май нещо не се обясних като хората, но се надявамда ме разберете.

# 178
Схванах идеята, дишай Hug Просто попитах Rolling Eyes

# 179
Не е ли сладко ....

Лека нощ прекрасни !!!

Общи условия

Активация на акаунт