АВГУСТинските деца с трепет чакат вече пролетта

• 36 796
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро  Hug

кафе с мъжле  Mr. Green

# 631
  • София
Здравейте  Hug.
И на мен проблем са ми идеите. Моите са същите като на Или. Никога не знаят какво искат за ядене Twisted Evil. Аз и затова си готвя няколко изпитани манджи, които знам, че ще се ядат, а няма само да се разровят с вилицата и да има намръщени физиономии.
Лу, и двете идеи много ми харесват, но ако се сетиш някоя без месо, ще бъде идеално, защото Дани не яде такова чудо (така се изразяваше като беше по - малък Mr. Green).
Вася, аз кафе не пия, но като гледам това, се замислям дали да не започна Laughing.

# 632
Вася, кви са тея голите разпенени мъже толкоз рано сутрин  Tired аз очите не мога да си отворя  Mr. Green

Лулу, предложенията ти са страхотни! Ще се пробват Wink

# 633
  • В светлината на слънцето
Нещо много фриволно го раздавате днес. Мъж по едната хубост само, и то в четвъртък, тц...тц... Mr. Green Whistling

# 634
# 635
Аз не пиша, но ви чета редовно. Само че ме е срам като гледам какви кулинарки сте и си трая Embarassed

# 636
Ако някой може да помогне с инфо по въпроса, ще съм му благодарна?! Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641718.msg21156163#msg21156163

# 637
Ако някой може да помогне с инфо по въпроса, ще съм му благодарна?! Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641718.msg21156163#msg21156163

Точно на алергия ми прилича така по описанието.  Thinking Пробвай с Airus, по-добър е от Зиртека определено. Теди в един период (точно около 4-та година) беше доста алергична към разни ухапвания и у дома имаше постоянно наличност от разни сиропи. От опит - Ериуса действа доста по-бързо от Зиртека и като че ли е по-ефикасен. Peace Даже и аз го ползвам, защото имам много чуствителна кожа и понякога ми се случват разни неприятности. Тогава се оправям само с Ериус. Лошото е, че още са малки, за да им се направи тест за алергии. След 5-ата година тестът показва реални резултати. А хубавото е, че в тази възраст почти 95% от алергиите се израстват. При Теди вече няма и спомен от онези неприятности.

Васе, снощи хванах при Славчо по бтв едни музикални деца от Търново. Да не беше вашето училище? 

# 638
Зеринтия и според мен това е алергична реакция.Аз също съм на мнението на Лу за Ериуса,както и Фенистил мехлем за сърбежа.Също вместо вода, давай Глюкоза и Физ.р-р в колкото се може по-големи количества,за да се изчисти организма по-бързо.Виж дали няма някаква храна която употребява ежедневно,защото е много вероятно да има непоносимост към някое от Е-тата,включително и в Киселото мляко.Наблюдавай го за секрети в носа и посичане на кожата,които говорят за предимно хранителни алергии.

Дано се оправите бързо Hug

# 639
Зеринтия и според мен това е алергична реакция.Аз също съм на мнението на Лу за Ериуса,както и Фенистил мехлем за сърбежа.Също вместо вода, давай Глюкоза и Физ.р-р в колкото се може по-големи количества,за да се изчисти организма по-бързо.Виж дали няма някаква храна която употребява ежедневно,защото е много вероятно да има непоносимост към някое от Е-тата,включително и в Киселото мляко.Наблюдавай го за секрети в носа и посичане на кожата,които говорят за предимно хранителни алергии.

Дано се оправите бързо Hug

До къде се докарахме, да разбираме повече от доФторите  ooooh!

Съвет не мога да дам, дано се оправите скорострелно  Hug

# 640
Да,Или......за съжаление Confused
Аз от  моята си педи съм много доволна,но за съжаление и двата пъти в които проявихме подобна алергия/непоносимост бяхме на Сандански,където единият лекар каза,че е шарка,а другият-че се е натровила.Изписаха ни тогава купища лекарства,а се оправихме само с диета и глюкоза и физ.р-р,при все,че тя и повръщаше и картинката изобщо беше доста цветна ooooh!
При Ал,когато се натрови от Данониното,по-точно прояви непоносимост към някое Е в ДЕТСКОТО КИСЕЛО МЛЕКЦЕ (направо съм без думи къде е контрола на детските храни),също се оправихме само с това.
Въпроса е някой да те разпита с подробности и ти да наблюдаваш,ама............или ние сме все заети или лекарите си вършат работата за "отбии номер" Sad

# 641
  • София

smile3501.

Ира, със съвет не мога да помогна, защото това още не ми е минавало през главата, но дано Алекс бързо се оправи Praynig.

# 642
Благодаря за съветите, които сте написали, веднага ще пробвам нещата, които Ади е написала, също и Лулу.  bouquet
Досега такъв обрив не сме имали, много време го откара и се ошашках, викам защо не му минава на това дете, лошото, е че ще сме сконни към алергии значи, дано ги израсте с годините:(

# 643
Не го мисли сега, най-вероятно ще ги израсте. И аз така се бях ошашкала с Теди, но ето, че ги израстна. Фенистила го бях забравила. Тогава като тичахме по Токуда заради ухапванията, бяха казали да мажем засегнатите места точно с него. И е важно да изключиш наистина всякакви алергенни храни за определен период. Стискам палци по-бързо да минава и да не се повтаря повече.  Praynig Hug

# 644
Зеринтия, и аз мисля че е алергия. Самата аз съм алергична към метал и тия пъпчици са ми до болка познати. Лекарствата, които ползвам не стават за деца, но момичетата вече са ти писали за подходящи. Успех  в овладяването на алергията

Общи условия

Активация на акаунт