Електронни четци - ІV

• 41 530
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Стара Загора
За гаранция какво ви казаха?

# 736
За гаранция какво ви казаха?

Ами, това са цитати от сайта:
"Покриваме гаранцията на всички технолологични продукти. Гаранцията е идентична с тази на производителя от момента на закупуване на стоката"

"ХХХ работи както със сервизи в София така и директно с производителите"

Не пиша името им, да не излезе реклама, при всички случаи ще мога да дам повечко отзиви до няколко дни...

# 737
  • DE
Сиамке, а велкрото за гърба на Киндъла как е захванато?

Ами самозалепваща лента е (http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/la/duallockvelcro-atla.jpg) - хавайската мацка, от която купих хартиената корица е написала, че остатъците от лепило (ако решим да махнем велкрото от киндъла) се чистят лесно с влажен тампон. Страшно съм доволна, че не си изхвърлих счупения зелен калъф, сега мога и него да си ползвам!

# 738
  • София
На една книга на английски не ми работи речника, казва ми, че няма речник за езика. Имате ли представа как да сменя езика на книгата, предполагам с Калибре ще стане, но не намирам как.

# 739
  • Димитровград
Езика на книгата ли?Малко странно ми звучи,но може и аз да не съм в час.
По скоро си пусни уай-фито,за да ти се презареди речника.
Иначе аз поне не знам за такава функция на калибре-то.

# 740
  • София
Речникът си е наред, работи си с други книги. Реших проблема кардинално, смъкнах книгата от другаде и новата вече си е наред.
Да ви кажа, вчера зачетох нормална книга и се видях в чудо, като докосна страницата и не се прелиства Joy.

# 741
  • Ямбол
Аз пък повече чета хартиени книги и на четеца се пробвам понякога да разлистя от някой от ъглите му.

# 742
  • Видин
А може ли да се чете на дневна светлина без допълнителна лампа? Rolling Eyes

# 743
  • срещу двата комина :)))
А може ли да се чете на дневна светлина без допълнителна лампа? Rolling Eyes
ами да, то си е като обикновена книга  Peace лампата ти трябва само вечер

# 744
  • Видин
Така си и мислех! Simple Smile Благодаря

# 745
Здравейте,
получих 2 броя киндъли. Собствениците са мнооого доволни! В процес на разучаване сме.

Доставката стана наистина за 1 ден, цена с куриер в страната към 185 лв. на брой.
Относно гаранцията изрично попитах и получих това:
"Покриваме гаранцията на амазон, която е за срок от 1 година. Ако има проблем сменяме артикула веднага без да чакате за поправка. Ако нямаме от модела в наличност го сменяме до 12 работни дни."
- дано не се наложи да се възползваме от тази опция.

Приятно четене на всички!

# 746

kusmet, откъде поръча "киндъл"-ите? 3 или 4?
може и на лични да ми пишеш, ако се притесняваш, че ще се получи реклама на някоя фирма! Simple Smile

# 747
  • София
Късмет, със здраве да ги ползвате  Hug! И благодаря за отзивите.

# 748
Късмет, искам и аз информация за фирмата, моля! Благодаря!   bouquet

# 749
  • София
Има два интернет магазина за киндъли, в единият със сигурност имат наличности. Аз исках да си взема от тях Киндъл 3 без 3G,  но изведнъж по Коледа им се изчерпаха и затова си поръчах от ибей. И двата магазина са споделени в темата на по-предни страници.

Не продават с много голяма надценка, за човек, незапознат със пазаруване от Англия и Америка си е добър и бърз вариант.  Само че калъфите, които предлагат са прекалено скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт