Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 354
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Чери, честито ти пораснало бонбонче! Да ти е жива и здрава, да расте все така сладка и добричка

Честит празник и на всички именници

Момичета, които ползвате ДК- кога давате жълтък и по колко при положение, че в менюто всеки ден присъства месо?

Вал, много хубаво телефонче. А можеш ли да ползваш бг мама и фейсбук с него

А как става номера със снимките- да ги сложим една до друга преди и сега
За забавленията: нашите са предимно от сорта " да захапем, ударим, oдерем и оскубем мама", да и завъртим носа на 180 градуса, да прегризем всички кабели, да изпочупим всичко на пътя ни и все такива
Никакви смислени игри не му грабват вниманието. Сега е още на етап да опознаем къщата и всички шкафове в нея Laughing

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 22:19 от look_at_me

# 106

Момичета, които ползвате ДК- кога давате жълтък и по колко при положение, че в менюто всеки ден присъства месо?

Лично аз не давам много,много жълтък,но когато реша просто от предния ден поръчвам постно меню  Peace

# 107
  • София, Лагера
Ех, как ме развълнувахте с тези спомени от раждането!  Heart Eyes Наскоро с Лук ет ми си говорихме за нашия доктор и са върнах и аз назад... и си спомням също, докато раждах как го питах как е Изи, тя също беше там... ех...

Нощни, сънувах те! Беше бременна, но не от мъжа си. И се чудеше не как да кажеш на него, а на Божидар  Crazy Mr. Green

Ай и аз у кюпа със зодиите:
Аз: Зодия - Везни; Асцедент - Козирог; Луна - Козирог
Тервел: Зодия - Стрелец; Асцедент - телец; Луна - Телец
Пресиян: Зодия - Козирог; Асцедент - Рак; Луна - Стрелец
ако вземе и някой да ми каже какво означава това  Whistling Mr. Green

ВаллТ, много готина снимка на аватара!  Peace Simple Smile

Ейприл, уелкъм бек!  Hug Пиши как сте!

mishe, като му е скучно, какво прави?  Rolling Eyes

Ети, бързо да се оправя Ивка!  Peace

Люба, как сте вие?  Rolling Eyes

# 108
  • в Надежда-та
Zapis ot nas Blush
4RD na Izi , da raste zdrava i poslushna  bouquet

PP Izvinete me, no ne otkrih Kredo Embarassed

# 109
  • ул. "Мечтание"
Нощни, сънувах те! Беше бременна, но не от мъжа си. И се чудеше не как да кажеш на него, а на Божидар  Crazy Mr. Green

Joy Joy Joy

Мдам, ето на... както казах, май ми е време за трето вече.  Mr. Green

# 110
  • Пловдив
Вал, много хубаво телефонче. А можеш ли да ползваш бг мама и фейсбук с него
Не съм пробвала, но ММ каза че може  Laughing Имало и отделно приложение за ФБ.

# 111
  • Пазарджик
Влизам на бързо,по късно ще продължа.

Честит Рожден Ден на малката-пораснала Изи!
        ЖИВОТО НЕКА НЕ ТЕ ПЛАШИ,
         МЕЧТИТЕ ДА СА ТИ ДРУГАР,
         А ЩАСТИЕТО С ТЕБ ДА КРАЧИ,
         КАТО ТВОЙ ПРИЯТЕЛ СТАР! :hug
:
Честит Имен Ден на Ан-Мари,много здраве и късмет и желая! Hug  bouquet

Бубе,надявам се ,че не е късно,но знам,че свидетелствата за кръщене са прошнуровани и имат някакъва номерация.Така бяха объркали свидетелството на мой братовчед/на мястото на родителите записали кръстниците/ и като отидох да го сменят ,защото грешката е тяхна,ми казаха,че трябва да платя такса за кръщене на ново иначе няма как да ми дадат нова бланка.

# 112
  • В две тъмни очички
Въпреки това е нужно да ти дадат касова бележка  Rolling Eyes

# 113
  • София
От кога го чакам този ден, с нетърпение и трепет, сякаш днес се е родило моето дете  Heart Eyes
Роси, да ти е жива и здрава малката принцеса! Дано да има много късмет в живота, много добри приятели и много, много да те радва! Бъдете много щастливи!  Hug

А Нощни, с този цитат направо ме разплака...върна ме година назад и си спомних как като го прочетох как ми се подкосиха краката от вълнение, защото съвсем скоро всяка от нас щеше да гушне най-красивото бебе на света  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 20 нови отговора.
 Joy

Честит имен ден на всички именнички! Да сте живи и здрави и да ви е свято името   bouquet

Вчера бяхме на консултация, та с малко закъснение да се отчета - 10 180 + 240 гр. и 75.5 +2 см. Доволна съм, че е спрял да качва по-много, че колко ядеее  ooooh!

За анкетата, зодия телец съм и сега разбрах, че асцендента ми е стрелец. Е, нЕма такава комбинация - огън и земя  Mr. Green

Бебеш, ужас просто, изтръпнах. Това е един от най-големите ми страхове  Tired Добре че си послушала шестото си чувство  Hug

# 114

Честит първи рожден ден, Изабела!

Чери,
Желая ви много щастие и на двете! Все така борбени и целеустремени!  Hug

И аз върнах старите теми.... Simple Smile  Изчетох няколко набързо с трепетните очаквания и щъркеловите вести...За хамнайсти път днес се разревавам от щастие  Heart Eyes

Към снимките преди и сега, може да се добави и първия пост на майката след раждането   Rolling Eyes

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЗАБЕЛА!
Бъди здрава,весела,красива
и за мама най-щастлива!
Всеки миг за теб да е от полза
и с късмет всичко да преборва!
Чери,честит празник и на двете ви!
Пожелавам ти от сърце да имаш най-доброто и щастливо дете!

newsm59

# 116
# 117
Момичета има ли някой впечатления от тази играчка http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.6884 намерих я доста изгодно и я поръчах прибързано и сега вече се чудя, имам време до утре.
Честит Рожден Ден на малката сладурка Изи

# 118
Изи, честит рожден ден! Бъди здраво и усмихнато дете! Щастливо детство!  Heart Eyes Hug

Чери, честито ти пораснало детенце!

Честит имен ден на всички именици!  Hug

Крисиа, играчката е супер  Peace

Бубеее, къде намери да го пуснеш това клипче във фейса... Точно днес нямах нужда да го гледам. Вчера Алекс ми наговори едни неща и още ми е тежко и ти ме уцели в сърцето с него..

Бебеш, много неприятно.. Браво, че си послушала майчинския си инстинкт.

За да слагаме първият пост след раждането до снимката.

А Изи е прекрасна малко дама  Heart Eyes

# 119
Грозното Пате ] и аз така мисля но все пак исках и друго мнение пък на цената на която ми го предлагат е супер.Поръчах също и това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1707 за него не се колебая , защото в момента го имаме , една приятелка ми го даде да го пробваме и ходи с него много хубаво и после ще може да го ползва като кола.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 18:32 от krissia

Общи условия

Активация на акаунт