Коледата наближава, талисманчето ни Изи на годинка става! (ЯНУАРИ-27)

• 32 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Пазарджик

Все се каня да пиша: Раците излязохме повече от Девите  Laughing
Много са ми на сърце Рачетата Heart Eyes
Гъбка това е имунизациониа календар http://svobodenizbor.bg/bg/content/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B … D1%80%D0%B8%D1%8F
Нощни Praynig Hug

И за любителите на шоколадовото суфле,вчера се похвалих на брат ми (работи като помощник готвач в един от многото ресторанти на хотел Foxwoods),че съм го правила и с млечен шоколад ,та той ми даде и рецепта за заливката му.
Ето я и нея:
115гр.мляко
115гр.течна сметана
100гр.захар
1 ванилия-по желание
3 жълтъка
Смесват се млякото,теч.сметана и захарта,след като заврат се прибавя разбитите жълтъци(като преди това сме уеднаквили температурата на жълтъците с малко от топлата смес)ври докато се сгъсти.Махаме от котлона и слагаме съда в който сме правили крема в по голям пълен с ледена вода.Тогава прибавяме 1ч.л.ром и 1ч.л.кафе(еспресо)

# 301
Нищо си им няма на триколките. Слизането от тротоари е на задни гуми с вдигната предна Peace, пък и ако са по-големи, даже и по-лесно минават от колкото 4-колки с малки гуми  Mr. Green
Аз нещо хич не ги харесвам тези летни колички. И моята не е от леките 12 килца, но като за комбинирана с големи помпащи гуми- бива, даже е много маневрена и върви супер леко. Лошото е, че много си я харесвам и хич не искам да я сменям, но пък и аз живея в къща и не ми се налага да я свалям и качвам по стъпала и асансьори.  Rolling Eyes

Иха колко много проходили крачета. Честито на всички.  bouquet
Мойта госпоица няма такива намерения, та тя дори наскоро пропълзя  Joy

Болничките да оздравяват.

Тути, дано се наредят нещата с Таня, мисля че наистина в учителката е проблема, така както ги описваш нещата.

Какче, честита ви шейна, много е сладка Simple Smile
Нощни, дано дядо Коледа донесе нова колица.

# 302
Здравейте майчета.
Бебешондел, този колаж е страхотен.
Нощни очи, пиши му писмо, може пък да се излъже да ти прати една нова...
dimara, поздравления за Петър, моя син се движи ако се е хванал за ръчички, и то за 2те ръчички, ако се държи само за 1 ръчичка залита и пада на колене или по дупе.
ral_r, да оздравяват децата, мъка е с лекарствата.
Анджело има запушено слъзно каналче на лявото оче и постоянно правя масажи на каналчето, такова дърпане и бой пада, бие ме с ръчичките си, реве, писка, дърпа се, мърда... слава Богу не му се е налагало да ползвам гадните помпи за нослето...
kakche много готска тази шейна. Да си я ползвате със здраве.
Пепита, кулинарка си значи, аз обичам да готвя, ама суфле.... не ми стига опита за да го направя...
За триколката и аз съм предубедена, специално за лятната... иначе на фасон го докарва от всякъде...
mishe минахте ли през педи? От какво е обрива?
Какво да кажа за нас повече, то едва ли ще се отрази, че тука много бебета имате.... Имаме 7 зъба, казваме има-няма 10 думички и ходиме само хванати за ръчички...
Има ли софиянки тука, освен Гъбка, с нея се знаем вече Simple Smile

# 303
За ходенето - и ние още сме далече от тоз момент Crazy В момента ходи като се опира в дивани,секции и въобще каквото намери.Пълзи с бясна скорост,изправя се като се докопа до нещо по-високо /любимото ми е да се подпре и изправи на проходилката - познайте какво следва Laughing - полет напред с нея Confused/ Като е права в момента в който се опита да се пусне,следващото е мятане напред,но не и крачки....

lyubomira_naidenova welcome Оу,адашка на щерка ми Hug Laughing Иначе софиянки - колкото щеш Laughing

dimara Мисля,че бебчето трябва да е проходило по-стабилно за прощъпулник,но както ти си знаеш Hug

Hug

# 304
lyubomira_naidenova, добре дошла при нас.
Не съм аз кулинарката, Тути е. Аз всъщност рядко готвя, в нашата къща това е в часта на ММ. Аз само пити меся.

# 305

dimara Мисля,че бебчето трябва да е проходило по-стабилно за прощъпулник,но както ти си знаеш Hug

А бе то и аз така мислех, ама се оказа че  тука майките правят прощъпулника при първите стъпки с така нар. малка пита. А като проходи стабилно се раздава голяма пита.

# 306

А бе то и аз така мислех, ама се оказа че  тука майките правят прощъпулника при първите стъпки с така нар. малка пита. А като проходи стабилно се раздава голяма пита.

Ясно, действай тогава Peace Laughing

# 307
Пепита, какво е ММ, майка ти? Embarassed
А иначе, аз заради суфлето го казах това Wink а на Тути това и е професията ли?
Вие попълнихте ли си документите за 2ра година майчинство? Колко от вас се връщат на работа от до година? И последно, ориентирахте ли се вече за ясли, градини...? Кой къде ще си дава детето или вие ще си ги гледате?

# 308
Любомира, ММ е Моят Мъж.
Суфлето го е правила Тути, не аз.
За документите, аз се обадих в София, да искат от счетоводната къща документите които ще трябва да представя и да ги попълня навреме.
За сега няма да се връщам на работа, но ако се наложи и вземат Кали в яслата ....

# 309
  • София
Щях да пиша, пиша.... ама докато изчета последните 5-6 страници и забравих какво.

Но все пак...

Любомира, добре дошла. Софийската група е гооооляма и довечера е коледния купон. Заповядай...

За работата - февруари, Ива в ясла Simple Smile

Жоржи, за Здравето нищо не мога да кажа, но Ива е изяла бая Судокрем и Имазол паста и й няма нищо...

Димара, честити проходили крачета. Да го водят все в правилна посока!

Тути, пак ще се прави суфле Mr. Green

Ние нямаме лятна количка и засега ще се въздържа от покупка на такава. Но ние напоследък, ако излизаме до някой МОЛ или по-кратка разходка изобщо не носим количка. Ива гордо крачи... Тя така прави и ако носим количка.

Изчезвам, после пак...

# 310
Аз също нямам намерение да си сменям количката и нямам никакви грижи, че е с три колела.
Като стана дума за прохождане, аз знам,  че 5-6 самостоятелни крачки се считат за такова. Ноооо важното е поводи да има - dimara  голямо питкохапване ще падне Hug
Честито на проходилите шомбалчета!
Бебеш, супер е колажа!
И последно, ориентирахте ли се вече за ясли, градини...? Кой къде ще си дава детето или вие ще си ги гледате?
Аз не смятам да пращам Ан-Мари нито на ясла, нито на градина. Надявам се да не ми се наложи.

# 311

Вие попълнихте ли си документите за 2ра година майчинство?
и в тази връзка,някой може ли да ми каже какви документи точно трябва да попълня?че вчера се обадих на счети,ама нещо ме омота....

честито на всички проходили!
добре дошла Любомира Hug

Елч,има при тебе някаква тайна за спането на дара,ама нещеш да я кажеш.. Whistling

# 312
Уф Пипи, извинявай, явно ще трябва да ми се обяснява по 2 пъти, докато схвана, какво съм се объркала така, не знам!  Embarassed ooooh!
ЕтоМира, благодаря за поканата, къде ще се събирате? Как така от февруари на ясла? Как става тази работа така?
Ну заяц, щом имате възможност, е хубаво че ще се гледате в къщи. Предполагам само на предучилищна ще я пуснеш?
vladka_sun, утре ще тичам да свърша тази работа с документите за майчинство, когато се върна ще разкажа с подробности.
И ви благодаря за топлото посрещане  Hug

# 313
Счетоводителите трябва да ми пуснат необходимите документи по мейла. След това който иска може да му ги пусна.
Вал, а ти ще кажеш дали са правилните документи.  Hug

Количка и аз няма да сменям засега.

# 314
ну заяц, защо и на детска няма да я пращаш?
за яслата и аз се колебая, но за детската смятам, че е необходимо да се социализират дребните.

владка, не е никаква тайна, нарича се "поспалив мъж, който добре си е предал гените" Laughing Laughing Laughing

аз на 18 януари съм на работа вече и ми е тооооооолкова криво!
така да не ми се оставя дара, ама няма как Sad
ще я гледат бабите на първо време, пък после ще видим.

аз попълвах само един документ и той е за да ми се изплаща половината от минималната работна заплата следващата година.

Общи условия

Активация на акаунт