Яни, ами в началото му слагах по три.... ама нали е закуска, а така имаше- нямаше 150гр и после само солети набиваше, сега не търси храна поне 2-3 часа.

А да питам за сиренето, какво количество слагате ... ?

Не ми се иска да му давам нищо. Дайте съвети как да я свалим. Иначе е ОК - няма хрема, нито кашлица.
/
!
... За мен най-важното като си пишем тук е не какво пишем, а тона, с който си обсъдаме нещата. Твоя тон винаги е бил много доброжелателен, така че не виждам защо някой ще се засегне от различното ти мнение. По-скоро аз някой път съм си мислела дали тона ми не е малко налагащ... въпреки че се старая уж да не е
. Иначе е нормално понякога стават недоразбирания, особено когато изпуснем вълшебните думички "моето мнение е...", "аз мисля, че..." и т.н.... и настана драмата
и той не иска там да я приспива, поне през деня, мен като ме няма. Но то нашто не е за разправяне - толкова много са нещата, дето не са ни наред, че...
знам, сигурно за главата се хващате като ме четете, ама това ни е сегашното положение
.
: когато се събуди не светваме лампата. Когато аз съм при нея почти винаги я взимам да я накърмя, понякога я слагам люлката. Ако е мъжа ми - или я слага в люлката, докато заспи дълбоко и после я мести, или й дава биберон напоследък - някой път заспива обратно с него, някой път не. Аз също я пробвам с бибата, но не става. Рядко се събужда с рев (ако я боли много от зъбките), най-често просто се размрънква, или директно надига дупето
.
? Абе да не съм сънувала вчера - гледам пост на някаква miss_i или нещо подобно, с детенце Виктория, и реших, че си ти и че си си сменила ника. Но няколко поста по-долу гледам, че си писала с твоя си ник. Викам си коя е тази мама пак с момиче Виктория. Но не ми се гледаше отпред и така оставих. Но сега разбирам, че си била ти все пак
.
, поръсвам ги със зехтин.
, често и по мъничко смлян сусам, ленено семе, орехи или бадеми (дори и в манджичките).
.
(то накрая си е повече залъгалка де).

Дано Яна се оправи по-скоро 

.