Кукундрели, лебеди, пернати врани-всички тука сме, щом лига нЪ оПФани! - 11

• 19 107
  • 687
  •   1
Отговори
# 645
НИ съм аз, Нери...Мастъра с някой друг ще да е там...Аз ходих да си търся възглавница, ама по суша  Joy Гледах рекламата на тази по ТВ-то и сЪ влюбих  hahaha hahaha

# 646

вижте какво се прави с непослушните татита

# 647
# 648
Зу, ся и микро цветя ли да мушам там  hahaha

# 649
Зависи колко специални са Ицата ти  Joy Joy Joy

Току-що четох статия за оплождането, в която пишеше следното: " когато спермЬОТО достигне.."  Joy Joy Joy Joy Joy Ей това не го бях срещала и се напиках да се хиля  hahaha hahaha hahaha

# 650
Тъй кат гледам са вери спешъл  Joy

# 651
Ще си сложа бронята, че вижте к'во става hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 20:01 от zuzi_79

# 652
Ох изчетох въ набързо Simple Smile, амчи вий пъ сте съ оляли да пишете  ooooh! ooooh!, аз друг път си пиша или сама или Зу ми приглася, пък сега... Shocked А как успях само аз си знам-дребния от както бяхме 2в1 не е седял така залепен за мен  Whistling, като вляза в тоалетната и изпада в истерия  Shocked.

Зу гледам продължаваш да се ограмотяваш относно оплождането...абе ша го вземеш изпита значи Joy Joy Joy, нищо че някъде мярнах, че мъжо ти го няма. А по тоз случай виж сега кат се прибере как да го посрешнеш  hahaha

И да въ предупредя да не скачате с бънджи  hahaha

# 653
Бобче, първо да тЪ поздравя с една крушка hahaha

Само да не ми се върне мъжо в такъв вид, че гледам за това оръжие не си ми предоставила Joy Joy Joy

Нали казваш, че цял ден си с малкото Бобче, сигурно не си гледала новини..ай от мен да мине ше те светна за новата ракета, която пое своя път към Космоса  hahaha

# 654
  • загубено
Да сЪ поФаля,купих си нова къща

Joy Joy
Не знам как ще се качвам до там,но ще му мисля после

# 655
Нерке, хубуу чи съ появи, душа, чи да споделя...сърцето ми съ разтуптя като видях как са ни изплагиатствали краката! Гледай  smile3516

Мастъре, ти богата си била, пък не казваш...ГлеЙтИ нашта колко превозни средства имала newsm78 Joy Joy Joy

Уй, Нери, щях да ти забравя подаръка за новата къща, бе чадо  Mr. Green

# 656
Днес цял ден се четох един учебник..ама вместо да обяснявам, май по-добре да покажа  hahaha

# 657
  • загубено
Зузииии,мноооо тенкю за подаръка Joy
Сега остава да измислим как ще го качим горе newsm78 newsm78
Шъ мисля цял ден,и шЪ го измисля Joy Joy

Хм,може пък да Мастърчето да ми заеме една метла?
Мастърче,айде идвай на помощ Praynig Joy

Бобо,как сте днес?

Аз отивам на кънки,до после пилета Hug

# 658
Уф,еЙ мЪ.....сКОЛАСАХ НАЙ-НАКРАЯ ДА си дотътря дИбелия задник дУ компа..... ooooh! ooooh! ooooh!
шЪ мА извинитИ...... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

зУ......бУгата съм ,мА по душа  hahaha......Виж за метли...имам мноУ...(...КАКТО ПАК СИ ме изловила)  Joy Joy Joy Joy Joy

Нери...'зИмай която ти Аресва.....Няма прУблеми с метлите...... Hug Hug Hug Hug

ИзвинетИ,че не пускам снимки,ама няма вече душа и очи от умора......УбачИ....мНОу ми липсвахте и не можех да не мина през вас.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 659
Нерко, спокойно, душицо, и аз ще мисля по проблема ти с качването  Mr. Green Един приятелски съвет само ще си позволя да дам: внимавай с тоалетната, че виж к'ви работи се случват, пък хич не е приятно... hahaha

Ся като си напънах мозъка, виж за слизането к'во измъдрих,

обаче за качването ще помисля още малко  Joy

Ще си сложа шапката с акъла и може пък да ми проблесне  newsm78 hahaha

Мастъре, важното е, че сА отчети, тъй чИ нИдей рИва! Ти с к'во си толкоз заета...я Ила, Ила тука (стоя с ръце на кръста и тЪ привиквам  Joy)

Общи условия

Активация на акаунт