Къде в Пловдив??? - 28

• 59 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми препоръчате майстор на перални, спешно ми е  Praynig

# 331
Момичета, да сте виждали някъде по пазари или магазини пресни ягоди?
Освен това трябва да купя непромокаеми детски ръкавички, къде има такива?

# 332
  • Пловдив
Ягоди имаше вчера на сергиите за плодове и зеленчуци, които са на кръстовището на "Капитан Райчо" и "Петко де Петков".

# 333
cleare , благодаря  bouquet.

# 334
  • Пловдив
Ягоди има и в Метро.

# 335
  • Пловдив
Майстор на перални ул Средец 91 -гараж е тел 032 961540 .

# 336
Честито Рождество Христово! Да сте здрави!

Момичета, ако някой се е отървал от страшно обострен синузит без антибиотици, моля нека ми пише на лични. Много благодаря!  bouquetНе ми се ходи на хомеопат в момента, търся си някаква магия:)

# 337
в кой магазин все още има от чашите на кока-кола срещу 4 "златни" капачки?

# 338
  • Пловдив
За синузит съм вземала ибупром синус по 2 наведнъж след 2 часа пак 2изпих и ми просветна.  Дества бавно обаче след 1час се усеща действието.

# 339
  • Пловдив Белащица
Ягоди имаше и в Кауфланд миналата седмица, тази не съм ходила.

Аз пак да попитам някой ходил ли е на маникюристка да му поставят шилак (shellack). Търся си добра такава, с добри отзвиви.

# 340
  • София / Пловдив
..........

Аз пак да попитам някой ходил ли е на маникюристка да му поставят шилак (shellack). ...........

Аз специално от шилака не съм доволна, но моите нокти по принцип растат бързо и не са подходящи и за гел. Но и двете съм пробвала, от гела съм по - доволна /когато е сложен на тънък пласт обаче/.

# 341
  • Пловдив Белащица
Мисля да експерементирам с шилака, ама не знам къде. Четох из форумите за доволни и недоволни от него, за кадърни и некадърни маникюристки. За това ми се искаше да отида при изпитана маникюристка. Не да си дам парите и на третия ден да се обели.

# 342
Мисля да експерементирам с шилака, ама не знам къде. Четох из форумите за доволни и недоволни от него, за кадърни и некадърни маникюристки. За това ми се искаше да отида при изпитана маникюристка. Не да си дам парите и на третия ден да се обели.

Лили в салон Дебора е много добра на шилак. Не мисля, че това е кой знае каква философия.
Единствено като си правят те цветовете пада по-бързо, нямам обяснение защо.
Шилака за мен е страшно удобство - все пак спестява много време, ходиш на маникюр веднъж на 3-4 седмици. Щом моите ръце където от балоните стават на нищо, успяват да издържат 3 седмици, за нормален човек ще е повече.
Гел не знам какво е  и не мога да направя сравнение.

# 343
Шелак е думичката, до сега се чудих за какво говорите Hug
http://dictionary.reference.com/browse/shellac

# 344
Момичета,знам,че е коментирано вече,но да питам-Такси от точка до точка да ми кажете някое?

Общи условия

Активация на акаунт