Януарските шкембоци, вече стават на бебоци! - тема №16

• 30 861
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Габрово
Все ще ви питам, ама забравям ... дали може някакви леки упражнения да правя, че тая "срамна" кост ме побърква от болка, поне малко да я пораздвижа, че не се трае.

Препоръчвам лека разходка. Ако имаш швейцарска топка или от онези големите детски топки за скачане, можеш да седнеш и да правиш кръгови движения с таза.

# 646
Здравейте, девойки,
нали баткото вече е ваканция, та чак сега успявам да се включа.  Дядо Коледа вчера в ДГ му донесал китара, та няма да ви разправям какво шоу е от снощи насам у нас. Само дето дядо Коледа в градината не бил истинския, защото имал брада с ластик и очила  Laughing

Berry
, честит рожден ден, с пожелания за много щастие и още повече любов   bouquet

Бебо, дано успее твоя мъж да се прибере за Коледа  Peace

Шоки
, и аз съм почнала от днес да творя в кухнята. С малкия направихме руската салата, голям помощник ми е- той ряза салама. Следобед почвам сърмичките- и постни и месни, че да няма недовони. Няма как да е само постно при нас  Rolling Eyes Утре ще спретна питка с паричка, пържоли с картофи на фурна и за десерт- плодова салата, ааа имам и малко боб от оня ден, та и него ще сложа на масата. Харесала съм си и 2 вида салатки за радост на окото- с маслинки като пингвинчета и свещ от крема сирена, та май е това. А на Коледа ще дояждаме, то е ясно  Laughing

Аз довечера съм на ЖК, та утре ще се отчета.
Хубав ден на всички  Hug

# 647
Здравейте момичета!

Как е настроението преди Коледа santa2

Честито на рожденничките ни Berry и Buci  newsm59

Аз да се отчета след вчерашната консултация /последна/  Wink Бебчо е пораснал - вече е 4 кг.!
Тоновете са ОК, водите намалели, но до 27-ми си били достатъчни. Следващата ни среща с д-р Даскалов ще е в операционната, а тогава ще е първата ни среща и с нашето мишле  Praynig
От вчера съм много развалнувана и бебето явно го усеща - през целия ден и цялата нощ дива  newsm32 Сега се е кротнало   ylinfant

Днес и аз мисля да направя меденките   chef  

# 648
  • Sofia, Bulgaria
driska, аз също ще раждам във Вита.

Цените са следните-нормално раждане 1400лв, секцио 1700лв За здравноосигурени!

Пакета включва: избор на екип,анестезия,присъствие на бащатата (по желание),престой в самостоятелна или двойна стая с възможност бебчето да е при теб,храна,вода и всички необходими консумативи за родилката-лигнин,нощници,сапуни и пр.

Като цяло съм доволна отношението е на ниво!

# 649
  • София
Здравейте и от мен.
Уж чаках толкова време тази коледа (също и като предвестница че малко остана от бременността), а сега нямам никакво празнично настроение. Нямам сили за нищо, не съм спала добре, бебка ме подритва все по-силно и всичко ме боли.
Според вас има ли вероятност като бебето е толкова активно то да предизвика спукване на водите?
А да не говорим, че нищо не съм прала и гладила за бебето, нито един подарък не съм опаковала, а утре пътуваме за Пловдив при нашите. Добре че съм накупила всичко предварително от интернет, та поне по моловете не ми се е налагало да ходя да се бутам в лудницата.
Общо взето при мен цари мързела и болките по цялото тяло......ужас.
За помпата в родилното - аз съм я приготвила, защото ми я пише в списъка за болницата, а за миене и стерилизация, тази Елена лекторката каза че имало хубави кърпички на Chicco за шишета и биберони и не е нужна стерилизация, защото помпата ни трябва само ако имаме изведнъж напълнили се гърди, за облекчаването им и материала се изхвърля. Така че е необходимо само частите на помпата които се допират до гърдата да са добре хигиенизирани.
Ох....трябва да стана поне нещо малко да свърша.....Лек ден от мен.
И ако не се включа скоро Весели Коледни Празници!

# 650
t o n i 7, благодаря ти за отговора! мисля, че реших да съм там, дано не изникнат и други разходи, които ги калкулират над тези 1400.  Засега таткото е категоричен, че няма да му понесе гледката, а и аз не държа да е при мен точно тогава Simple Smile), но все пак не се знае.

# 651
помпата ни трябва само ако имаме изведнъж напълнили се гърди, за облекчаването им и материала се изхвърля.

вай, кърма да се хвърля, как може...

Александрина, много ми е любопитно колко ще тежи твоето бебе  Laughing вие бяхте високи с таткото, нали?

за Бъдни вечер ще приготвя само традиционни неща, то се знае. Ще си слушаме коледни песнички, ще гледаме коледни филми и ще ни свети коледната елха  Hug довечера само трябва да опаковам малко подаръци.

последните два дни обаче така се случи, че къде от бременността, къде щото докарали хубави чушки, но не удържах на родния повик и слагаме зимнина  Mr. Green вчера зеле, днес лютеница. Доказана работа  Peace

# 652
Хайде момичета да ни е честито новото бебче - Карина на Eskyto!
Ето и щъркеловата вест във ФБ: Desislava Stancheva-Kosseva
Momicheta, vlizam sys shtyrkelova novina. Tazi sutrin v 10.16 Jeni e rodila svoqta prekrasna dyshterq Karina 3070gr i 49 sm. I dvete sa dobre. Chestito Jeni, samo radost da vi nosi malkata karina.

# 653
Тити, наистина с таткото сме високо Wink Аз съм 183 см., а той почти 200 Wink Като добавим и това, че той се е родил и 4850 гр.  Shocked Е, нашия юнак едва ли ще ги достигне, защото по-рано ще го вадим от неговата вече отесняла квартира  Wink Между другото отдавна се каня да те питам - имаш ли нещо общо със Сливен? Разгледах албумите със снимки и мисля, че мярнах и от там  Blush

# 654
  • София
Честито и тук на Жени (Ескито) за малката Карина да са живи и здрави!
Искам и аз вече, ама няма как ще трябва да стискам още малко.
 Днес станах в прекрасно настроение и реших да направя три вида сладки работи, че утре сме у мамини, а на 25 у свекървини и викам поне това да направя. Отивам до кварталния магазин, който е на не повече от 100 метра, напазарувах, каквото ми трябваше, връщам се и познайте - нямам ванилия.  Confused Направо ми се дорева, щото вече ми се беше стегнал корема. Срам, не срам, качих се до единствената комшийка, която познавам (онскоро живея в този блок), обаче и нея я нямаше. Отидох пак до магазина и после лежах половин час да се освестя и да ми помине корема. После миксера ми се развали, та разбивах на ръка, ама направих всичко, което си бях наумила и днеска само ще лежа. Ха, сега се сетих, че две от трите рецепти, които направих са ми от Ескито  Laughing, ще се почерпим значи после с мъжа ми в нейна чест и за здравето на малката.

# 655
Честита принцеса на Ескито и бързо възстанояване    bouquet

# 656
  • София
Честита девойка на Ескито! Бързо възстановяване на мама,а малката Карина даежива и здрава и много красива!

Чакаме и снимков материал на всички принцеси до момента, че трябва да си избера снаха за моите юнаци  Mr. Green

# 657
Честита рожба на Ескито! Да са живи и здрави цялото семейство и мама бързо да се възстановява!!!

Момичета, подготвила съм новата тема, но ако има желаещи нека си кажат, че довечера мисля да я пусна  Heart Eyes

# 658
Между другото отдавна се каня да те питам - имаш ли нещо общо със Сливен? Разгледах албумите със снимки и мисля, че мярнах и от там  Blush

имам, да. Както и с Бургас, Свищов и Русе. Градовете, в които съм си оставила най-хубавите години  Mr. Green Във ФБ ли гледаш?

честита бебка на Ескито, още едно момиченце се появило  Hug

# 659
И тук честита рожба на Ексито!Да са живи и здрави и много да се радват на малката  Hug
И аз днес завих едни сарми,вчера направих сладки....а утре боба и питката,чудя се за баклава ,ама до после ще се стегна и ще я направя,(ако някои има изпитана рецепта нека ми пусне на личния,мерси предварително),и това ще е готвенето,нещо ми е тежко да правя много неща а много обичам да съм в кухнята но уви  Tired
И моята бебка много се е разритала,вчера даже ММ се стресна....качва ми се в ребрата,едно въртене ,горката сигурно и на нея вече и е тясно вътре Thinking
Е това е от мен момичета,утре ще излизаме на пазар да напазаруваме за празниците,ММ нещо се опитва да се разболява ,дано му се размине  Praynig и да си изкараме здрави тази зима.
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт