www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена - 4

• 11 021
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
  • Ямбол
dodi, наистина всички са изчерпани

# 61
  • на морето
dodi, наистина всички са изчерпани
Да и аз ги намерих и на много от тях пише,че скоро ще ги доставят.А Никид,ти ли беше поръчвала?Ако е така дай линк на някой ,от който си доволна и дали са много умалени?

# 62
  • Ямбол
dodi,
да мила аз,но като си влязох в профила да ги видя,са премахнати снимките.
Имам няколко нови,ако искаш пиши на Лс какви търсиш?

# 63
  • Казанлък
dodi,аз си поръчвах от BIC един черен клин,но е доста дебел(двоен е). Мисля,че има и други там.

# 64
  • Варна
Пуснах една електронна цигара днес, дано няма голямо забавяне около празниците и да сме доволни от покупката  Mr. Green
Благодаря за новата тема   bouquet

Коя цигарка избра. Аз утре ще пускам поръчка, че още не съм избрала, помогнаха ми с линкове по-назад в темата, но още се чудя.

http://www.tinydeal.com/2pcs-slim-high-volume-quit-smoking-usb-r … 2500-p-18632.html
но не е за мен, просто я поръчвам за близък, който си я хареса  Peace пуснах и някакъв пълнител http://www.tinydeal.com/10ml-tobacco-tar-oil-cartridge-refill-e- … 1235-p-26118.html

# 65
Тази течност идея нямам за какво е. Вие как я ползвате? Нали си има пълнители и само те се сменят уж.  newsm78

# 66
След 2 дена ще ми е готова дебитната карта Виза електрон от ДСК. След издънването с Social Generate Ex. надявам се този път да направя успешна регистрация в PayPal и да си поръчам нещата. Какво ще кажете, сега след новогодишните празници, по-бързо ли пристигат поръчките или е пак същата работа, както беше преди коледа?

# 67
  • на морето
никид-благодаря,но и аз не знам какво точно търся.Този,който е имитация на дънки го иска дъщеря ми,но и тя е размер L и се чудя дали ще и стане.Аз исках нещо кафяво ,но нищо не е налично.Ще ми е достатъчно да ми кажеш дали имат голяма еластичност,че да се вмъкнем в тях Laughing Hug

valpan-благодаря ти,там наистина има повече.А как са размерите,еластични ли са доста? Hug

# 68
  • Ямбол
dodi,да ,доста еластични са,но тези щампираните,не са особено плътни и дебели,а при разтягане-съвсем...

# 69
  • Ямбол
ето клинове за желаещите тук:
http://www.tinydeal.com/tights-leggings-c-341_853_933.html

# 70
There is some inconvenience about this order 1980006505870000254803/1330230.

The item W5-616A you ordered is very popular in this period, it has sold out at the moment, we are trying our best to get the item soon.
Item W5-616A we have already placed the order with our supplier .it will take 2-3 days for us to get them in our stock.
For this reason, could you please wait till the available time?

Please reply in 5 days, if we don't get your reply in 5 days, we will wait till the available time.
Sorry for all inconvenience and thank you for your cooperation.

При това положение да чакам или .....? При друг такъв проблем да имало и как се процедира?

# 71
Ако ти е належащ продукта, изчакай, ако не, риплай на и-мейла и си замени продукта с друг на приблизително същата цена, като посочиш точен линк.

# 72
Опитах се да поръчам за първи път с дебитна карта, но без да ми е дало възможност за попълване на  данните от картата, ми изписва, че има проблем и няма достатъчна наличност по картата. Кошницата ми е изпразнена и поръчката ми стои като пусната, но не платена. Та искам да попитам, кога и къде се попълват данните от картата и някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

# 73
Много ме яд на БП защото са се преработили и сега просто ги мързи от 3 дена пратка е БГ минала е митницата е пусната към клона ни в СФ - и не може да вземе разстоянието от митницата до клона вече 3 пълни работни дни  #Crazy #Crazy от клона абсолютно ги мързи да потърсят пакета като само ми ровят в една мръсна тетрадка в която още преди Коледа за последно са вписани нещата. Преди Коледа по същият начин ме разигравах да им нося уведомлението, че имам пакет за получаване защото го мързеше да търсят.
Чакам един телефон, за който има много позитивни отзиви, а аз нямам търпение да видя какво ще е Simple Smile

Пратката дойде точно за 14 дни - много бързо като за празници, но пък чаках почти седмица за да я пуснат, бяха уж мн. натоварени.

# 74
Безкрайно съм разочарован от този сайт.Преди около 2-3 месеца поръчаx 2 пратки за по около 10 долара всяка.Не пристига нищо.На няколко пъти си писах с модератор,но отговора винаги е един и същ,като един път един от модераторите не знаеше грам английски и ми обясняваше,че не съм бил платил пратките....???Ако пратките не дойдат до 1-2 седмици,ще по4на да пиша по всички сайтове и форуми що за сайт е това...Преди 1 седмица си поръчах 2 часовника от dealextreme.com.Дано този сайт да е по-надежден............................

Общи условия

Активация на акаунт