Ясновидци (врачки)- 7 тема

• 142 508
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
на мен Ани ми предсказа нова любов. Аз имах 7 годишна връзка,но Ани каза,че ще срещна друг човек,който ще си заслужава и да не съжалявам за старото гадже...каза,че есента ще бъда с новата любов

# 151
И аз към нея съм с питане за нова връзка. Тя каза, че ще се случат нещата, въпреки че на мен ми изглежда абсолютно невъзможно. Ще видим

# 152
  • София
Консултациите описани в сайта на Ани безплатни ли са? Не виждам ценоразпис. Искам да и задам само едно въпросче  Simple Smile

# 153
заплащат се

# 154
Още един голям плюс за Ани.Имаме още един разговор след Нова година и тогава ще имам още по-пълни впечатления.Но прогнозите ми са най-рано за март.И един голям минус за Пиналски,имах добри впечатления за него от един отправен имейл и съответно той ми върна по-скоро наставления,отколкото прогнози.Но за съпруга ми позна че няма да може да си намери работа,която да го удовлетвори до октомври.И наистина,намери си работа през октомври,която започна през ноември.Реших да се консултирам пак през същия имейл,но го помолих за сметка,на която да му пусна известна сума пари.Даде ми няколко възможности,една от тях използвах и пуснах 15 евро/помоли ме да бъдат в евро/.Отговори ми че с радост ще откликне,но в момента е зает,да почакам една седмица.Това стана на 23 ноември.След още една седмица ми пусна мейл,че не ме е забравил,но има доста ангажименти.Ок,няма проблем,ще чакам.На 23 декември аз му пратих мейл и познайте,отговори ми в стил "спомняте ли си през лятото ви отговорих на имейла абсолютно безплатно" #Crazy и така два пъти ми напомня че няма безплатен обяд.Обеща,че на Коледа щял да работи извънредно по моя проблем.Аз обаче бях дотук,доверието ми се беше изпарило тотално,съжалих, че изобщо му писах и споделих с него проблемите си.Наистина аз лятото се свързах с него на имейл,който не беше обявен никъде, едва впоследствие разбрах,че има сайт и обслужва дори SMS-и.За пари не стана въпрос,и имайки впредвид че позна за работата на съпруга ми,реших отново да се допитам до него,но сгреших.При него всичко е силно комерсиализирано,съгласна съм че плаща данъци,но по какъв начин?Да не би да издава касов бон или фактурира всеки приход от банкови парични постъпления?Писах му че тези 15 евро нека са компенсация за "абсолютно безплатния"отговор и му пожелах здраве,любов и семейство, с което да сподели Коледата.Естествено,ни вест,ни кост от него.За разлика Ани е много по-конкретна и за това,което получаваш като информация,напътствия и съвети,таксата й е повече от достъпна.

# 155
  • Sofia
Ани, отговаря на един въпрос безплатно, когато й се обадиш по телефона. Платената консултация в скайп е 20лв., прави астрологичен анализ по дата и час на раждане, ако искате синастричен хороскоп, т.е. съпоставка на два хороскопа, твоя и на партньора, цената е 30лв. Два пъти й звънях преди да си направя консултацията и от всичко до тук, както вече писах съм изключително доволна. В момента почти ежедневно се чувам с нея по телефона или скайп и всичко за което говорим и тя вижда за определена ситуация, развръзка или предстоящо събитие се сбъдна. При мен малко избързват нещата, за пример негативно събитие определено за Януари, ми се случи днес, но както и тя самата казва, може да сгреша с месец-два, но важното е нещата да се случват. Сега ми предстои развръзка през Февруари, Март и чакам с гооолямо търпение, само и единствено благодарение на нея, гласувала съм и 200% доверие. Ще споделя разбира се какво се случва.
Пожелавам на всички Вас, много позитивизъм, усмивки и хармония в новата 2012г.
ОБИЧАЙТЕ СЕ  Hug

# 156
Здравейте, относно Ани очевидно за всеки е доста индивидуално, защото при мен изобщо не успя да се ориентира за проблема и след като аз конкретизирах и обясних подробно тя предсказа неща, които изобщо не сбъднаха в посочените срокове. Провела съм два телефонни разговора с нея и втората и прогноза беше абсолютно противоречива на първата.  Simple Smile  Иначе жената наистина е много мила и позитивна.

# 157
тя предсказа неща, които изобщо не сбъднаха в посочените срокове. Провела съм два телефонни разговора с нея и втората и прогноза беше абсолютно противоречива на първата.  Simple Smile  Иначе жената наистина е много мила и позитивна.

И при мен е така, за жалост..надявам се да е объркване  (само) във времето...

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 21:08 от ryannn

# 158
Момичетата,които не са доволни,може ли да споделят дали им е гледала по телефона или им е правила хороскоп и там е видяла нещата,които не са им се случили....
Все пак ако е по телефона-може да се е объркала нещо,ако е на хороскоп-мисля,че там нещата са точни... Моля,споделете Simple Smile

# 159
И на мен Ани ми каза доста противоположни неща спрямо другите ясновидци, с които съм се консултирала, на скайп по хороскоп, времето ще покаже за бъдещето, за настоящето имаше доста неточности и ми задаваше доста въпроси дали е това е така, или не ....

# 160
С Ани аз говорих по телефона, зададох конкретен въпрос и противоречието беше не с това, което са ми казали другите ясновидци, а с това, което  Ани ми предсказа при първия телефонен разговор.

# 161
според мен Ани е астролог,а не ясновидец. Може би защото иска на помогне на всичко,затова отговаря по тел-а. Може би ако ви направи хороскоп,ще бъде по-точна....незнам,това е мое мнение

# 162
според мен Ани е астролог,а не ясновидец. Може би защото иска на помогне на всичко,затова отговаря по тел-а. Може би ако ви направи хороскоп,ще бъде по-точна....незнам,това е мое мнение

Ами какъв е смисъла да "помага" с подвеждаща информация, за мен това не е помощ. В два телефонни разговора две коренно противоричиви прогнози по един и същи въпрос...

# 163
Весело посрещане на Новата 2012година момичета! Пожелавам Ви тя да ви донесе много любоов,много успехи и късмет! И дано проблемите са в пъти по-мъничко(без тях не може) ! Simple Smile Усмихвайте се по-често и бъдете по-добри!

# 164
Според мене не е нормално всяка гледачка да познава винаги на всеки на 100 %. Било то и астролог!
С някои хора се работи по-лесно отколкото с други.
Аз чакам с нетърпение моята консултация с Ани Heart Eyes
Весело посрещане на Новата година на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт