Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 420

затова я простреля и в главата, професионален снайперист.
уникална серия, ток ме тресе

Честно казано мен Съни не ме дразнеше много, реален образ си беше. Но така са преценили, да видим коя ще я замести.
И аз първоначално реших, че е била с жилетка, но мъжа ми каза че вторият път стрелецът е улучил в главата и няма начин.

Серията наистина беше силна. То явно, че са решили Съни да умре. Но това със защитата и не беше изпипано. При такива случаи би трябвало съдията да отиде на място да я разпита, не нея да я разкарват. Малко юридическите консултации им куцат. Но в сравнение с другите български сериали този наистина е много добър.

# 421
Не зная как са избрали това момченце за образа на Мартин - слаба игра,декламира,
погледа винаги един и същ, нещо ... губи се.

# 422
  • Canada
Не зная как са избрали това момченце за образа на Мартин - слаба игра,декламира,
погледа винаги един и същ, нещо ... губи се.

Абсолютно! Мисля, единствено че разваля сериала. Ако беше някой друг на негово място, щеше да е по-яко...

# 423
Страшна серия,преди малко я изгледах.Много кофти ми стана за Маргото  Confused Тя горката само внимание търсеше,което не намираше при собствения си съпруг.Попов само за работа мислеше,хич не я поглеждаше,а тя си е мацка.Тази гад Тони така я ласкаеше че се хвана на въдицата му.

# 424
Страшна серия,преди малко я изгледах.Много кофти ми стана за Маргото  Confused Тя горката само внимание търсеше,което не намираше при собствения си съпруг.Попов само за работа мислеше,хич не я поглеждаше,а тя си е мацка.Тази гад Тони така я ласкаеше че се хвана на въдицата му.

A Maргото, като толкова невинно иска да вечеря с Тони, защо у тях и защо лъже, че ще е с приятелка. Не и беше и на нея невинна свалката Wink

# 425
Маргото наистина е готина мацка, но много се отдалечи от
съпруга си. Това, което й се случи е много неприятно. Дано
дъщеря й да не пострада по същия начин.
Съни и аз не я харесвах, но явно, че програма "Защита на сви-
детелите" няма в България. Мартин не трябваше ли също да я
убие? Как щеше да се измъкне, ако не беше Стрелеца? Сцената
на убийството на Съни беше изпипана.

# 426
Аз не успях да го гледам и чета за да подразбера нещичко от вас. До довечера има толкова време...ей защо не правят и българските филми със субтитри, щях тихичко да си го изгледам още сега  Mr. Green.

# 427
Както предполагаха някои от форума не знам кои беше Съни наистина се издъни с аптеката. Серията бе интерсна и в  очакване на някои развръзки. В след.епизод ,ако Джаро е умрял Попов и Миронов с/у кого ще застанат. Генерала как  ще помогне на Иво или Иво от  трън та на глог
- #2gunfire #2gunfire :2gunfir

# 428
  • Fort Worth, TX
Както предполагаха някои от форума не знам кои беше Съни наистина се издъни с аптеката. Серията бе интерсна и в  очакване на някои развръзки. В след.епизод ,ако Джаро е умрял Попов и Миронов с/у кого ще застанат. Генерала как  ще помогне на Иво или Иво от  трън та на глог
- #2gunfire #2gunfire :2gunfir

И на мен нещо не ми се врзъзва Джаро да е гушнал букета/пистолета в неговия случай?Може да е гад, ама много ми харесва играта на М.Билалов за разлика от Марто.

# 429
  • София
Маргото си го просела  Shocked
Да, радваше се на внимание и комплименти, които не получава от съпруга си, но ясно каза Не.

# 430
Обаче Куката е с много манияшки очила Mr. Green

# 431
Не знам дали тук е мястото за моето възмущение ,но немога да разбера зощто Маро,Косъма и Меленита  бяха избрани като водещи в някоипредавания.ТЕ БЯХА ПЪЛНА ИЗЛАГЦИЯ.Нямам повече думи.

# 432
На мен ми се струва, че Иво и Марто ще се сюзят срещу Джаро заедно с полицията.

# 433
Иво не може да понася Мартин и няма да играе заедно с него.

# 434
Иво не може да понася Мартин и няма да играе заедно с него.

Да, сега се сетих как каза на Мартин, че ако не успее да опази Съни е мъртъв.

Би ми харесало да са приятели, но не е много вероятно да се случи в близкото бъдеще.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт