Под прикритие - тема 4 /Няма Джаро, Няма Маро.../

• 51 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
 Shocked На мен ми хареса серията, но като гледах промото за следващата, егати, какво ни чака...

# 661
Много  ми хареса сцената с 'тримата мускетари' - страхотна символика или по-точно антисимволика  Mr. Green ("Всеки срещу всеки")

# 662
Пропуснах последната реплика на ченгето,когато показа снимката на Мартин.Какво каза  Praynig

# 663
Пропуснах последната реплика на ченгето,когато показа снимката на Мартин.Какво каза  Praynig

че го е пуснал за национално издирване.

# 664

bouquet

# 665

Би трябвало да го обвинят за убийство, нали застреля Миронов. Не знам дали може да бъде оправдан заради това, че е спасявал Попов и Джаро, все пак не е полицай официално.

# 666
Марто Боксьорчето как спаси Косъма...явно пророческо видение е имал...

Добре се получи наистина сцената с тримата и ретроспекцията.

А Джаро въпреки промото някак не ми се вярва да умре, ако ще има трети сезон!

# 667
Peregrin Peace

Това, което се вижда в трейлъра на следващия епизод, ме навежда на мисълта, че може би ще е и последен не само за сезона, а и на сериала. Ако убият Джаро, ако разкрият Мартин, какво интересно може да се случва нататък... Rolling Eyes От друга страна, силно се надявам тези събития да са само завръзка и да гледаме и трети сезон... Grinning Praynig

# 668
Много  ми хареса сцената с 'тримата мускетари' - страхотна символика или по-точно антисимволика  Mr. Green ("Всеки срещу всеки")

Аз се сетих за тримата големи, от втората световна, но твоята интерпетация за антисимволика на тримата мускетари като че ли е по-точна.

Не можах да разбера две неща. На кого звънеше Мартин и защо каза на Косъма да остане в бара?

# 669
И какво се оказа, че Попов е преследвал, не когото трябва.  Shocked  Истинският гадняр през цялото време е бил   Миронов.  Отново много силен епизод!  А промото нещо не ми хареса. Доколкото видях, в последния епизод ще гръмнат Джаро. А без Джаро, сериалът няма да е същият. Мъка, мъка... Дано не е така и още един сезон да се радваме на играта на Билалов.  Praynig

# 670

Не можах да разбера две неща. На кого звънеше Мартин и защо каза на Косъма да остане в бара?

Видя бележката, че пише от Попов и на него му звъня, но нямаше връзка с номера. А за Косъма - явно наистина някакво предчувствие е имал.

# 671
И аз не разбрах защо Мартин каза на Косъма да си седи в бара

# 672
  • Fort Worth, TX

Обаче така фъфлят, че трябва да увелича звука безкрайно, за да ги разбера.И аз това щях да питам?

# 673
Каза ,че е пуснал Мартин боксьорчето за национално издирване

# 674

Общи условия

Активация на акаунт