Звездни компромати-121

• 54 077
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Кристина Милева е много естествено красиво и земно момиче  Peace дори бих казала, че на снимки по не ми харесва, отколкото когато съм я виждала лайф.

Beyonce с щампичка  Laughing понаедряла е  Heart Eyes

# 61
  • Tам през Атлантическия океан
Тук, в Банскко видях плакат промотиращ участие на Сашка Васева, на който аха-да изглежда нормално, с малка черна рокля, и после се забелязва, че е извадила едната си гърда, която е скрита с черна звезда Mr. Green Въпреки това аз я харесвам.

И аз я харесвам  Peace не стила и на обличане  и как изглежда за  пред публика  Mr. Green

Преди години съм гопадала на няколко нейни интревюта и ми допадна начина и говорене , мирогледа и за мн. неща  Peace изглеждаше си съвсем нормално и естествено  Grinning

Vanessa § Johnny   Flutter

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/21/article-2077030-03CAEC … D-570_468x500.jpg  Grinning

# 62
  • Пазарджик/Лондон

Vanessa § Johnny   Flutter

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/21/article-2077030-03CAEC … D-570_468x500.jpg  Grinning

[/quote]

Много са ми симпатични и двамата Heart Eyes.

# 63
# 64
# 65
Добре и се отразява бременността Simple Smile
Аз много харесвах бременната Джесика Алба Heart Eyes

# 66

Том Круз

Активността му в рекламата на сциентологията не може да се сравни с ничия друга. Има дори слухове, че той е втория човек в организацията. Освен да проповядва където свари, Круз се беше пробвал и да изкопчи признаване на сциентологията като религия във Франция и Германия, като с това дотолкова подразни парижките власти, че те се отказаха да го направят почетен гражданин на френската столица. И отказват всякакви контакти с него.

Кейти Холмс

Може би увлечението по култове се предава по полов път. Том Круз се запалва по сциентологията през 1990 г. покрай жена си Мими Роджърс. През 2005 г. той тръгва с Кейти Холмс и скоро и нейните пари потичат към касите на сциентоложката организация.

"Разглезеното дете е дете ,чиито решения са постоянно прекъсвани и което е лишено от самостоятелност"

"Ако някой иска да спори по въпроса за необходимостта от наказване на децата ,позволете му да изпита извора на лошото поведение у децата

Цитатите са от "Дианетика "-Библията на сциентолозите, на Рон Хъбард-таткото на сциентологията .

Бих казала горката малка Сури...гримовете и токчетата са най-малкият проблем  Mr. Green

Иначе Крузови не ги харесвам -Кейт ми е бозава и се чудя защо все я бутат в хрониките -тази жена не е нищо повече от неуспяла актриса.
Том ми харесваше в първите му филми...В последствие ми досади с еднообразните си томхепиенд филми."Война на световете "си е направо провал.Кариерата на Том също доста  буксува заради сциентоложките му изцепки.
Сега тези двамата се чудят как да се набутат в светлините на прожекторите като си правят нон-стоп реклама с детето. Sick
А то дали изобщо е дете и на Том още се спори  Mr. Green

опс-оплесках снимката  Embarassed

# 67
Adam Lambert и гаджето му Sauli Koskinen (норвежец) - в статията пише, че са арестувани, защото са се сбили, някаква любовна разпра сигурно Laughing Смешно ми стана, че случката е била в гей бар на име Don't tell mama Mr. Green

# 68
# 69
Аз бях чела някъде, че Т.Круз не е при сциентолозите вече, даже нещо за някакъв съдебен процес срещу тях ми се върти из главата newsm78, не мога да се сетя. Май се разделиха вече.

# 70
# 71

А то дали изобщо е дете и на Том още се спори  Mr. Green

спори ли се  Shocked според мен му е одрала кожата  Rolling Eyes

# 72

И една от любимите ми нейни...

http://skandalno.net/wp-content/uploads/2010/10/VASEVA2.jpg
[/quote]

Sick Sick Sick
Кошмари ще сънувам! baby_neutral

# 73
По въпроса с Том, интересно е да се прочете.
тук
Мен лично ме шокира, че на медения им месец е бил и шефа на сциентолозите.

[/quote]

# 74

Beyonce с щампичка  Laughing понаедряла е  Heart Eyes
[/quote]

Тя все си е едра!

Общи условия

Активация на акаунт