Звездни компромати-121

• 54 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • In The Middle Of Nowhere
Aмиии аз така го видях http://www.zimbio.com/pictures/13QscjyJsIa/David+Beckham+Family+ … e=alert&l=img  Grinning
/всъщност да май е главно неговото, но аз го разбирам като да са по Коледа, поне така в Зимбио пише/

# 661
  • На земята, която е всъщност звезда.
Aмиии аз така го видях http://www.zimbio.com/pictures/13QscjyJsIa/David+Beckham+Family+ … e=alert&l=img  Grinning
/всъщност да май е главно неговото, но аз го разбирам като да са по Коледа, поне така в Зимбио пише/

В статията по- горе има тортата и снимката, която сестрата е пуснала в Туитър. Обяснила е, че са празнували в случай, че Дейвид няма да е в ЮКей през февруари. Четох новината преди да пуснеш снимката, затова те коригирах. Между другото, сестрите са на 30 и 38 години, а изглеждат много по- възрастни.  Thinking

# 662

Нова е, от 29 декември на Барбадос, ето още снимки:

http://celebrity-gossip.net/rihanna/photo/rhanna-5

# 663
Моника Белучи за Долче и Габана -пролет/лято '12

Adele е чудесна.Вярно дупето й е по-голямо от приетото за звезда,ама лично  мен не ме отблъсква.В комбинация с това лице и с този глас хич и не го забелязах  Wink

Албумът й "21" се е продал в 4 милиона екземпляра в Америка.Има шест номинации за наградите Грами през февруари.... Whistling Добре ,че има хора ,които слушат и чуват,иначе светът да се е напълнил с пайнерски клонинги  Mr. Green

Натали Хонг-пусни една нормална снимка на Николета-без маскараден грим и тонове ФШ и пак ще говорим...Ха на бас ,че всяка от нас с толкова грим и толкова ФШ ще изглежда не по-зле от нея на снимка  Mr. Green

Валери пък е един футболист  ooooh!
Това е статистика от спортен вестник -първата колонка в зелено са мачовете,втората вкараните голове . В Парма ,например -31 мача,3 гола  Laughing

# 664
  • София
Моника Белучи за Долче и Габана -пролет/лято '12

Adele е чудесна.Вярно дупето й е по-голямо от приетото за звезда,ама лично  мен не ме отблъсква.В комбинация с това лице и с този глас хич и не го забелязах  Wink

Албумът й "21" се е продал в 4 милиона екземпляра в Америка.Има шест номинации за наградите Грами през февруари.... Whistling Добре ,че има хора ,които слушат и чуват,иначе светът да се е напълнил с пайнерски клонинги  Mr. Green

Защо изборът да е между Адел и изродите от Пайнер? На Адел съм чула само една песен, има прекрасен глас, но песента на мен ми беше аадски скучна и ми докара прозявки. Че е дебела, дебела е, много ясно, че ще утешава себе си и дамите с подобни габарити с разни ПР реплики. Да си дебел не е здравословно, както и да си прекалено слаб, разбира се. Лицето й е много красиво...И Елизабет Тейлър беше много красива, но красотата й се губеше, когато беше с 10 или 15+ килограма.

Чалгите на Лейди Гага няма да коментирам. Вероятно е много талантлив продукт, но няма място в моята фонотека.

П.П. Мъжът ми не знае коя е Адел, току-що го попитах.

Марша Крос

# 665
 Хубав е албума на Адел, но след тези и изказвания за Никол Ричи и Кейти Пери не ми е никак възвишена.

# 666
Някой да ми преведе от англииски моля,какво е казала Адел,защото аз не го разбирам този език

# 667
 Не намирам снимката сега, но беше нещо от типа- аз правя музика за ушите, ако искаш музика за очите -гледай циците и задника на Кейти. А на въпрос за дебелината и- от типа-Никол Ричи е слаба, ама знае ли някой нейна песен?
Точно в стил нашите чалгарки е това изказване.

# 668
# 669
  • UK
Само ако Адел знаеше колко комплекси й приписаха в БГ-Мамма, сигурно щеше да се хвърли от някъде. Обясни ви се, че за британските стандарти, да не говорим за американските, Адел е направо перфектна. Излезте малко от тесните си рамки, има и хора, които не мислят като вас. В никоя развита страна няма такъв комплекс за килограми като тук май... Голямо вторачване. На хората не им пука нито за космите по ръцете, нито за наднорменото тегло, нито за нищо. Адел е страхотна, и аз предпочитам да изглеждам като нея 100 пъти пред всякакви тигрици по българските чалготеки.

Аз не виждам нищо лошо да е казала за Кейти Пери и Никол Ричи.

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 10:06 от Малката Госпожица Мърморана

# 670
МГМ, извинявай, и аз съм над нормата , но това би било нормално само според арабските стандарти, хайде няма нужда сега. Да, иначе е много добра певица. Но тук обсъждахме килограмите.

# 671
Адел доста отслабна от снимката която си пуснала, инфантилна.
А това за арабите е легенда, аз арабски принц с пълна съпруга не знам, всичките са вейки, като Рания по снимките.
Няма перфектни мерки Адел, а изказванията й са за музиката и за нейните приритети, във връзка с в-си за килограмите й.
Освен това момичето е едва на 22 години и тепърва ще я виждаме в различни образи.
Но лично според мен не й е нужно - тя е красива и такава, пропорционална е и има прекрасно лице, чудовищно талантлива е и аз лично ще бъда разочарована, ако след време се покаже като новата Меган Фокс, която освен с пластичните си операции, с друго не свети на небосклона.
Просто става в-с за ценно vs. неценно. Не за слабо vs. дебело
Ако за някого образ като Меган Фокс е ценност в шоу бизнеса, за друг Адел е. 
А що се отнася до здавословността- тези жени,  които се възхищавате храна не са виждали. Карат предимно на медикаменти и различни субстанции, нищо чудно Адел с нейните 80(плюс) кг да е значително по-здрава от тях.

# 672
Просто става в-с за ценно vs. неценно. Не за слабо vs. дебело
Дори и така да е според мен не и прави чест да обсъжда другите певици по този начин. Няма да споря повече,
Ето снимка от този месец.

Пълните жени са доста нетолерантни, за сетен път се убеждавам.

# 673
  • UK
Мда, щото като гледам нагоре какво става в темата, слабите са едни толерантни... Аз отдавна съм отказала да се притеснявам, че някой ще си помисли за мен, че съм дебела. Пукаше ми като ме обиждаха, вече отдавна не. Ако на някого му стига акъла само за да обижда дебели момичета (без извинения за тези, които го направиха тук), значи той самия е достоен за съжаление и то за нещо доста по лошо от няколко (били те и 20) излишни килограма. Адел изглежда чудесно, усмихната и приветлива, което е по важно от перфектен (по някакви си там стандарти) задник и плосък корем. За таланта й няма изобщо да отварям дума, той няма отношение към външния вид. И аз наистина не виждам кого е обидила толкова. Харесвам много и Кейти Пери и Никол Ричи.

# 674
  • Sofia, BG
От СЗО ненапразно за установили граници на здравословна норма под и над които има различни рискове за различни заболявания. Адел е много симпатична и миловидна, но лично за мен наднорменото тегло я състарява визуално - от тук с изненада разбрах, че е само на 22 - на мен ми изглежда поне 30 годишна на снимките. Това обаче не е проблем, не и пречи да си е хубава, но 15-20 кг над нормата в толкова млада възраст може да и създаде много здравословни проблеми на по-късен етап от живота. Обратното е също толкова застрашаващо - аз вече не гледам ф-канала, девойките, дефилиращи там откровено ме плашат!

Общи условия

Активация на акаунт