www.feelunique.com - 4

• 42 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Не, не съм. Може ли на лични да ми напишеш от кой салон?
  bouquet Simple Smile

# 601
  • София
Не, не съм. Може ли на лични да ми напишеш от кой салон?
  bouquet Simple Smile
Може ли и на мен?
Искам да си взема шампоана и балсама за обем.Някой ползвал ли ги е?
И между другото сега има една оферта в Грабо за терапия с продукти на Милк шейк,аз мисля да се възползвам.
 Ето линк,някой ако иска да си грабне Simple Smile
http://grabo.bg/sofia/terapiia-za-kosa-integrity-plius-podstrigv … oar-za-23lv-0gq5g

# 602
Ами аз съм от Русе и едва ли ще ви е от помощ моя салон .
Утре ще намина да видя цените и какво налично имат .Ако пък успея да изпрося телефон на дистрибутор от София ще черпите виртуално.

# 603
Аз точно този шампоан получих днес, но разлят.( дори нямаше за пробичка) Sad  Предполагам, че ще е много хубав.
Относно терапията, аз вече я взех, ще дам отзиви след като я направя.
 Grinning

# 604
  • София
Lorena_Morena ще ми е интересно и от теб да чуя отзиви за терпията.Ти с каква коса си?

Iliana__ ,ще съм ти мнооого благодарна  Peace

# 605
Bubble,
Косата ми е с нормален косъм, не мога да го определя, а и съм чувала различни мнения, иначе е с нормална гъстота. В момента е леко изтощена и се надявам да ми се отрази добре терапията. Малко се страхувам за подстригването, защото не съм ходила в този салон и се чудя дали да не го пропусна . Confused Confused 
Ти кога смяташ да използваш ваучера? Ако идеш преди мен, моля те, дай отзиви Simple Smile

# 606
  • София
Началото на Април 2-ри,3-ти.
Март ми е ужасно ангажиран и едва ли ще мога,надявам се утре да успея да мина през easy pay да си платя ваучера.
 За подстригването ще искам само връхчетата.

# 607
  • София
Момичета, да Ви попитам дали минава номера в сайта да си пратя покана на друг мейл, за да ползвам отстъпките, но да плащам с един пейпал акаунт.
Извинявам се, ако е коментирано  bouquet

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 10:26 от galq4

# 608
Момичета, да Ви попитам дали минава номера в сайта да си пратя покана на друг мейл, за да ползвам отстъпките, но да плащам с един пейшал акаунт.
Извинявам се, ако е коментирано  bouquet
Когато изпратиш покана се изписва съобщение, че тя може да бъде отхвърлена, ако този акаунт се регистрира на същия адрес или плаща със същата банкова карта.

# 609
  • София
Рискът да ти блокират акаунта е доста голям.   Peace

# 610
  • София
Преди време имаше момичета които бяха го правили,аз също имам познати,които имаха по няколко акаунта.Може доста хора да са злоупотребявали по този начин и да са затегнали мерките.
 Моят съвет е да следиш кодчетата Peace Понякога излизат доста добри оферти.

# 611
  • София
Благодаря много!  bouquet

# 612
Така ... за цените на Милк Шейк
Арганов шампоан -25лв
Арганова маска-30лв -200мл
Шампоан /хидратиращ и за боядисвана коса-20-21лв.
Балсамите по 22-23лв.
Маските Active Yoghurt за изтощена коса и за боядисвана са по 150мл и са 20лв. Те са в нова опаковка.
Забърсах една.

# 613
  • София
Ееее ами далеч по-добре са! А ние как да се възползваме?  Tired

# 614
Ееее ами далеч по-добре са! А ние как да се възползваме?  Tired
Ако някой иска не ми е проблем да му взема и да ги пратя по пощата, и салона и пощата са ми на пет крачки от нас.
Гледам някой са си взели ваучери за процедури с Милк Шейк за София да проверят там дали продават продукти и на какви цени.

Общи условия

Активация на акаунт