Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 616
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Защото парфюма мирише на мастило.

# 601
  • София
Необяснимо е, женска логика.
Най-вече ме подсети това, че се води за шипър, което винаги ме е озадачавало.
Така на времето играехме на филми, разделени на отбори мъже и жени. Мъжете ни скъсаха от подигравки колко нелогично обясняваме, но ги смазахме в резултата.

# 602
Да уточня,понеже тук май не съм споделяла,ако се повтарям,моля извинете ме.Та така за миризливката ставаше въпрос,парфюмите на Comme des Garsons на хлапетата им миришат на миризливка,ония странни,безполезни и досадни според мен буби.

Валадинче,ароматът е вдъхновен от японското  изкуство и калиграфия или нещо такова.Ароматерапия,ами трябва да има рима де,а и за феновете му е като ароматерапия или поне за мен.

пп.Менн също ме озадачава,че се води шипър. Peace

# 603
Нат, тия уроци ме побъркват от кеф! Особено като знам как прилагам част от инструкциите...Ако ме видите някой път с ярко сини сенки и крещящо розово червило да примигвам недоумяващо в някоя Бюти зона, да знаете, че си прося вайълче от някой новоизлязъл аромат! Пък мосюто от The Circle е с такъв подход към всеки, че просто само трябва да се преодолее тънката оградка на собствената срамежливост, за да се насладите на ароматното бъбрене с него. Даже ще забравите, че изглежда толкова добре!

Обич, с такова включване няма как да ти повярваме, че си "боса и гола" в парфюмните дебри! Добре дошла и по-смело с Ароматикс Еликсира! Аз през септември го развявах с тогавашната си дълга коса, по потниче и дънкова поличка, над симпатичните плажчета и къмпинги на Халкидики! Съвсем лежерно, съвсем неглиже! Шиприте, ех, шиприте - прекрасни са и е още по-прекрасно, че имат още една почитателка тук в твое лице!

Аз днес съм с аносмия, защото от боледуването ми се активира синузита - няма такова проклятие, значиииии! И реших да се наслоя с чистия парфюм на Delices. Отнесох куп комплименти, които не знаех как да приемам...като самата аз не се усещах...странно беше...

# 604
  • при морето
Нищо не разбирам.  Rolling Eyes
Зимна, нали репликата ти не е към Мимс?От кого и какво тогава да се защитава?
Ако е към конкретен човек, тогава го назови, за да стане ясно.
Пак спорове, които няма да доведат до нищо добро, ако не се спрат навреме. Предчувствам го.
Спокойно,бе,хора,не търсете под вола теле! Peace!Отдавна вече се отказах да водя  спорове тук,по принцип даже ги избягвам,освен ако не бъда въвлечена по непредпазливост.Влизам ,за да науча нещо,да прочета някое хубаво описание,да се насладя на перфектния изказ на прекрасната Нат,на никой не му е безоблачен живота,мисля,за да  си измисля битки там,където ги няма.Особено пък в това чудесно местенце,каквото е форума. Hug

# 605
Кое ви озадачава, че двойката е шипър? Модерен шипър си е за мен.

# 606
  • София
А, ето за контраст на комплиментите на Бульовче проба от моето стихоплетство

Страшен мухъл тук разяжда лъскавия гланц,
Резултатът е плачевен, нямаше за мене танц.

Хората се отстраниха на почтителна дистанция,
И не ги привлече даже шоколадова инстанция.

Само мъж ми го харесва, с комплименти го дари
Тъй че заедно се радвахме чак до късните зори.

# 607
  • USA, Steak State
Коромандел?

# 608
Коромандел?

пп.Паяче Hug
Гланц,мухъл,шоколад.Чудесно,idomeneus Heart Eyes

Денси,модерен,да,ама не ми шипрее.

# 609
Мухъл и шоколад: Ангела, Коромандел и Прада /Интенз и обикновената/?

# 610
Аризонка, този Мистичен Treselle не е кой знае какво. Сдобих се с него след като го подуших върху друг човек, пък и не ми се свидеха тогава 20-тината лева...Е, сега събира прах вкъщи, нищо, че е приятен. Не е Elle, нито Среднощната, нито пък So Elixir, но като че ли има по нещичко общо с всичките (само Elle недолюбвам). Тъмен, по-сладък отколкото ми се иска, има намек за тамян, но е много нетраен върху мен.
Благодаря!  bouquet
Всичко друго мога да приема, но нетраен парфюм, с който трябва да се поливам през час - тц! Пък бил той и за 20 лв.

# 611
  И реших да се наслоя с чистия парфюм на Delices. Отнесох куп комплименти, които не знаех как да приемам...като самата аз не се усещах...странно беше...
Вчера тествах и него в Дъглас.Невероятно красив парфюм.
След малко влизам в Манго и започва да ми миреше на нещо много хубаво..Аз съответно започвам да се оглеждам и да търся жената от която идва тази миризма.Е,оказа се че е от блотера в джоба ми.Между другото беше намален - 30 мл. 174 лв.Как е като цена?
Някой казвал ли е нещо за този:http://www.fragrantica.com/perfume/Illuminum/White-Gardenia-Petals-11806.html.Сега прочетох,че бил любим на Кейт Мидълтън.Така като му гледам пирамидата не ми вдъхва доверие-гардения,жасмин и кокос.Почти съм сигурна,че няма да ми хареса,ама знае ли човек.

# 612
С него Катрин беше на сватбата си и след това този парфюма стана изведнъж супер известен.
Много е висока цената на Делис пп. Търси го тестер по сайтове и квартални магазини.

http://www.bliasak.bg/news/p3_11166_0.html
Цитат
Марката Illuminum, чийто парфюм White Gardenia Petals бе избран от Катрин Мидълтън в сватбения й ден, преиздава топ аромата в нов вариант. След като бе разкрито тайнственото флаконче, отговорно за цветното ухание на Кейт на сватбата, от компанията твърдят, че са разпродали абсолютно всички бройки от аромата по света за един ден! Сега са решили да се възползват от небивалия интерес, създавайки нов продукт със същото ухание, докато за преиздаването на следващата партида парфюм има километрична листа за чакане! Линията на Illuminum, включваща и White Gardenia Petals на новата дукеса на Кеймбридж, съдържа четири парфюмирани спрея за коса. Така от марката се надяват да уловят и друга beauty тенденция, възродена от избраницата на принц Уилям – повишеното търсене на продукти за косата. Бляскавата коса на Кейт е повишила купуването на такива продукти близо два пъти във Великобритания. Спрейовете на Illuminum едновременно ще защитават косата от слънчевите лъчи и ще й придават лъскавина благодарение на високата концентрация на кератин в състава. Колекцията ароматни спрейове ще бъде на европейския пазар от 1 юли.

# 613
Ай, ай, ай, щом ме намесят и се чувствам длъжна да отговоря, ама хич не съм силна в кръстословиците, судокуто и вашите гатанки тия дни!
И след като се съмнявам, че съм предизвикала любопитство за тестване на М, то предположението ми за загадката на Калина е по-скоро за C'est La Fete Patchouli - Christian Lacroix - танц, мухливост липса/наличие на шоколад...Само се чудя гланцът къде е намесен...? Thinking

# 614
  • при морето
Ето една и от мен:
Аз съм светлина и радост за окото.
Имам нежна душа и силен характер.
От странни цветя е моята аура.
Без пирамиди-аз самият съм връх!
            Познахте ли ме?

Общи условия

Активация на акаунт