Седем часа разлика - тема 7

• 28 739
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Изгледах пак сцените с Распутин в еп.16 - с появяването на плъха, с тел.разговор на Распутин с НЯКОГО, и пак открих нови подробности - след катодонесоха плъха распутин казва : "Това е много ясен знак!". Значи став авъпрос за някакво недвусмислено послание от партньори на Распутин. после в сцената с Крис Айвън Распутин обяснява, че плъхът е хитро животно, най -социалното след човека и обяснява какво той прави с плъховете - дави ги, убива ги. Преди това пък обяснява по тел., че не го интересува, че е мъж на братовчедката на този, с който говори  - става въпрос за някой важен за Распутин човек, защото има много информация - знае имена, телефони, банкови сметки, и казва, че той ще се погрижи за това. На всичкото отгоре е и някой хитър и приспособим. Но е направил някакъв гаф, предателство може би, и сега трябва да изчезне. Кой може да е това от всички герои?  
А, и още една подробност - когато получава плъха и разпорежда да му резервират билет, Распутин казва на плъха  "А ние с теб ще отидем в Избата. Пак тази Изба, значи. Съобщението с плъха, а  и следващите действия по някакъв начин са свързани с Избата.

# 661
Lulu25 имаш предвид, че Гончев не е този, който удари Иванов. Благодаря, че се
възприема като идея. Искаше ми се БТВ официално да излъчат повторение на сезона,
но засега са само мечтания от Шуман Simple Smile.
Във втори сезон вероятно ще обърнат повече внимание на Распутин. Защото засега
само се открива, че е налудничав и се опитва да раздава справедливост. Критикува Боян,
заради страстта му към комара. Нина е критикувана, заради факта, че обслужва интереси
на български мафиот. Тео е набеден, че е изнасилил Мая. Последното изобщо не е вярно.
Може би тук се прокрадва единият основен принцип , който са следвали сценаристите- нищо
не е такова каквото изглежда. Въпреки, че според действията на биячите, недвусмислено се
вижда, че Мая бива повалена, за да бъде изнасилена.

# 662
Извинявам се, че пускам пак пост, но сега се сетих за нещо друго, което може да е важно. Замислих се къде още съм виждала нещо подобно на плъх, и се сетих за ... картинката в блога на М. Фучеджиева - онази с надписа "Кой изнасили Мая Стоева?". Моля ви, който има желание пак да я погледне, но там има един гол под с нещо като сифон като онези в баните и до него нещо, което или на мен ми се привижда да е плъх, или наистина е плъх. още повече, че тези животинки излизат откъде - канализацията, например. Но е важно как го виждате  и вие, че вече може и да ми се привиждат плъхове Shocked

# 663
на снимката на М.Ф. аз лично виждам сякаш жена, заровена до кръста с риза и вратовръзка  ooooh! плъх не ми се мярна.  Crazy

а, момичета - за на милото жена му казвано ли е нещо във филма? Това, че Роки е при него, за мен означава, че тя е в затвора.  Thinking

- само Гончев има ключ от апартамента

ами, както стана ясно, и Милото има

# 664
Ох, аз пък видях ясно тъпите зелени чушки Simple Smile Simple Smile някой има ли линк към нея, за да мога да я отворя голяма?

# 665
Ох, аз пък видях ясно тъпите зелени чушки Simple Smile Simple Smile някой има ли линк към нея, за да мога да я отворя голяма?

тя умишлено не може да се отваря по-голяма, дори от линка.
къде па чушки  Shocked

# 666
lulu7, имам предвид, че не е Гончев този, който завлачи Иванов в подземието (междудругото, наскоро бях в БАН, по едни задни коридорчета, ей направо ми оживя тази сцена като гледах обстановката наоколо Simple Smile ) - там видяхме панталона и структурата на човека, за удара - нищо не видяхме.

monica21, и мен много ме обърква този раговор, защото явно е свързан с цялата история, която ние познаваме. Аз не виждам връзка на нашата история с Москва, въпреки че до там има директни полети.

Вергилия, аз я бях уголемила в началото. Тогава тези зелените парчотии ясно се виждат като разкъсана зелена чушка. Ама нещо не мога да открия пак линка към блога.

# 667
# 668
Мерси Simple Smile Аз от там си я бях запазила като изображение и вече от компютъра я увеличих. Е, толкова ясно я виждам тая разкъсана зелена чушка, че няма накъде? Вие не я ли виждате?
А къде има плъх според вас, до канала ли?
А за жената с риза, черната сянка в долния десен ъгъл ли?

# 669
И на мен по скоро на плъх ми прилича. А за жената виждам само лице ама в левия ъгъл  Crazy Чак риза не мога да видя.

# 670
Увеличете снимката. Няма как да е плъх според мен като се увеличи.

Трябва да призная и че въпросната жена вдясно може и да е Чушката - неговата прическа е такава...

Тази снимка беше основната причина да приемам писанията на вв9 за достоверни. Представете си една зелена чушка с леко крива, неидеална форма, която сте ракъсали на 3-4 парчета и загледайте зелените детайли...

# 671
442, страхотен анализ! Поздравления!   bouquet  bouquet

По пътя на логиката можем да зададем и обратния въпрос: Кой не пострада или по- малко пострада от събитията? За да определим кои са лошите . #2gunfire  Веднага следва и отговора - Тренера , Распутин, Чушката , Стефанакови + Лука / те са от по- малко пострадалите ,визирам побоя над Тео/, Гончев. А...и Иванов, но той няма роднински или близки връзки с никой от пострадалите, за него не знаем нищо все още,не знаем кое е най -милото му..Само можем да предполагаме, че той е пострадал по- рано и вече "познава мъката на  родител,чието дете е пострадало"-цитирам го.За мен той няма нищо общо нито с изнасилването,нито със смъртта на Миро.  Просто застана между шамарите и го отстраниха времеменно... Така че, основните заподозрени лоши остават  Тренера, Распутин, Лука, Гончев Миро......за мен той е наемник, би направил всичко за пари. Да си призная не съм сигурна за бай Юнал, но не ми изглежда да е лош. Знае ли човек... newsm78

lulu7, абсолютно съм съгласна с теб относно Гончев! Бях го написала още в предишната тема.

simpatikonia,много добра формулировка на анкета за следващата тема! Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 15:46 от daniela.qnkova

# 672
На снимката в блога на Фучеджиева, помещението ми прилича на банята на
Таня Стоева. Спомням си, когато Мая беше в болницата, вечерта Таня се напи
и падна на пода в банята си, а до нея се счупи чашата. Банята е в червени плочки,
но на снимката е доминиращ зеления цвят. Аз мисля, че този цвят се асоциира с
цвета на маските, а те бяха повече зелени. Отделно смятам, че мъжът, който излезе
от банята на Стоева, малко преди тя да се върне от болницата е замесен в нападението.
Затова смятам, че е показано това помещение със сифон. Това е моята хипотеза.

# 673
Накарах мъжа ми и децата да разгледат и те снимката, всички са единодушни - картинката под надписа 'изнасили' е маймуна. Аз я увеличих и мисля, че видях маската на нападателя, пробвайте.

Това до сифона, продължавам да твърдя, че е човек, според мен жена, според мъжо дете, виждат му се ръцете, и чертае тези линии пред него. ПО-скоро ги дълбае.

Кръглото според мен е сифон също, но мъжо каза, че е копче, той доста ми се нави на акъла да киризи и той.

ПЛъх и чушка не видяхме. НО децата за маймуната потвърдиха

# 674
Гледам, гледам тази снимка... и това, което успях да различа, освен  фигура на маймуна вдясно от това,което прилича на сифон и  вляво от  сифона и отчасти под него - лице на мъж ,вижда се едно око,а другото е под сифона ,сякаш;широк нос и мустак под него...Малко на Хитлер го докарва  #Crazy   Вдясно  на  снимката наистина като че ли е силует на мъж с рошава коса, а в долния десен ъгъл- ръка с пистолет /в черно/  Я вижте и вие и кажете...

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 18:45 от daniela.qnkova

Общи условия

Активация на акаунт