133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 68 314
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Здравейте,

Искам да използвам днешния български празник като повод също да поднеса извиненията си ако съм наранила някого - не е било умишлено - простете!

Приемете баницата "ми":  Wink

Хубава неделя!

# 332
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Мили момичета, и аз ви моля за прошка, ако с нещо съм съгрешила пред вас !

# 333
И аз великодушно да дама прошка. Mr. Green Шегичка де, простете ако съм обидла някого.  Hug Hug

А думата "шегичка" си я свързвам с Дуа. Пиле шарено, ако четеш, пиши. Hug

Ферда, няма за какво  Hug

Криси, много интересна статия, ами знам ли, накрая ще се окаже, че совите не са това, което са. Rolling Eyes

# 334
  • сред маслини и портокалов цвят
Простете и простено да ви е. Hug

# 335
  • София
Здравейте, момичета!

Минавам само да ви изчета и да кажа, че всичко е наред при мен. Радвам се, че страстите са утихнали, обидите също.

На новата работа се чувствам чудесно, просто се чудя защо толкова време чаках да се преместя. Уж ми е по-близо, но заради задръстванията ми отнема по-дълго придвижването Simple Smile

Да се похваля - Митко ходи тази седмица при своя приятелка с преспиване. Тази събота ще я поканим ние на гости. Доста бързо се развива новото поколение.

Организирахме си малко пътуване в края на май месец - до Германия. Сестрата на мъжа ми прави 30г и е време да и отидем на гости. Все пак от 12г живее там, а ние още не сме я посещавали като семейство.

Поздрави на всички   bouquet

# 336
Честита Баба Марта арабески   bouquet Пожелавам ви много много здраве и много красиви моменти, по- малко тревоги, по- малко сълзи...Големи да порастнете...  Grinning

# 337
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Честита Баба Марта!

Пожелавам ви много здраве и дълголетие!

# 338
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...

Честита Баба Марта!

Бъдете бели и червени, весели - засмени!  Hug

И нека Баба Марта ви се усмихва през нейния първи ден и през целия й месец!

# 339
  • Egipet
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ПОВОДИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 340
        ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен  Heart Eyes

# 341
Честита Баба Марта, мили момичета, да не се оттървете от здраве и поводи за усмивки.  Flutter Hug

Снежи, готово, лайкнах я. Успех.  Flutter

# 342
Снежи, готово, лайкнах я. Успех.  Flutter

Благодаря много, amal!!!  bowuu   bouquet Благодаря и на всички други, които са се отзовали! И предварително благодаря на тези които ще се отзоват. Бих била благодарна и да споделите линка чрез share  и призовете вашите приятели да направят същото!
...За да спечели България, т.е ние като единствени представители в това състезание, бихте ли кликнали на "like".
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=338190086224509&set=a … ype=3&theater
Предварително ви благодаря!  bowuu  bouquet

Честита Баба Марта, на всички тук!!!  Grinning

# 343
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА! МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.

# 344
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА! МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА.
      Здравей Над   Hug Най -сетне се появи , много време не излизаше от мислите ми . Как си , къде си , какво правиш  HugСподели , ако искаш  Peace
 Снежи 20 и аз гласувах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт