Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 26 279
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
 Честит рожден ден на Божидар, Самуил, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана! Късно, но не успях по-рано.
 Честит рожден ден и на днешните Симонка, Даная, Маргарита, Мартин, Петър, Бето, Иван, Калоян! Да са здрави и щастливи!
 Мила, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Жана и Вяра, да са много щастливи и малко по-палави  Mr. Green
 Роси, страхотна новина! Лека и безпроблемна!
 Пепита, да е жива и здрава Ева и дано това да е най-лошото, през което е трябвало да мине!
 Пепинка  Mr. Green, като гледам как и блестят очичките на малката Рая, бих те посъветвала да се захванеш за йога или гоблен, че тепърва ще имаш нужда да отпуснеш напрежението  Mr. Green
 отчет от днешната консултация - 9 970 и 77 см и си взехме една кашлица за вкъщи  Sad

# 646
Момичета, мерси много за поздравленията! Нека всички дечица да са много здрави и много щастливи! Чак сега успявам да седна на компютъра да ви прочета. Рожденият ден беше супер. Даная много се радваше на децата и тя искаше да прави всичко като тях. После заспа като гръмната от умора Laughing
А относно арниката - и на мен много ми помогна при раждането /нормално беше/.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 23:51 от bandit30

# 647
elenia за какво беше тази арника? Аз бях чела някога , някъде , ама не си спомням  Embarassed Аз също мн бързо се възстанових след секциото , номи стана интересно сега !

Бебеш , лека нощ на теб и Теа
Hug

# 648
Честит рожден ден на днещните рожденници Жана и Вяра, Симона, Даная, Маргарита, Мартин,Петър, Бето, Иван и Калоян! Пожелавам им много здраве, щастие и късмет в живота, да имат незабравимо детство и много да радват всички около тях! Поздрави и за щастливите родители!

Бебеш, много прегръдки, дано вече Тея започне да се подобрява  Praynig. Пожелавам ви лека и спокойна нощ!

# 649
Честит 1ви рожден ден на Дара ,Рая ,Лора ,Кристофър, Рая и Николай ! ДА са живи и здрави , много щастливи и усмихнати деца!

# 650
  • Варна
      Честита Първа Годинка на днешните рожденници
                                                                                         Жана и Вяра на МилаИванова
                                                                                         Мартин на клеопатра.7
                                                                                         Симона на Гггъбка
                                                                                         Петър на dimara
                                                                                         Даная на bandit30
                                                                                         Маргарита на anitu82
                                                                                         Бето на Berend Botje
                                                                                         Калоян на gerito_29
                                                                                         Иван на xixi
                                      и на утрешните рожденници   Дара на Елч
                                                                                       Рая на Antoaneta:)
                                                                                       Лора на imam si edna mechta
                                                                                       Кристофър на Agent Provocateur
                                                                                       Рая на pepinka1
                                                                                       Николай на Добро утро

Да имат едно слънчево детство,изпълнено с весели игри и много смях!
Пепита браво на малка борбена Евичка Heart Eyes
Бубе малката разлика на мен не ми звучи ваобще добре,вътрешно усещане,а и опит.Пехо и Викчето имат почти 3 г.разлика,но това не е планирано,така се случи.Просто си е мн трудно отглеждането на две бебета едновременно.Иначе е ясно,че за мама и тате по-добре е по-голяма,а за дребните по-малка разлика.Основното според мен е дали има кой да помага,да те отмени за малко,да сготви една манджичка,ако щеш когато мама е скапана или просто е имала друго на главата.М/у другото,със сестра ми имаме 2г и 10 м разлика,но не сме особено близки-въпрос на характери,а и баща ми мн се е погрижил за това.Майка все ми разправя,как ни е настройвал като петлета една с/у друга Confused
Арника пих малко преди и по време на раждането-мина суперлесно,бързо и безболезнено.Не ми се вярваше,но при мен свърши чудеса!Искам пак,ама няма..
За неприятния дъх/горкото как го наместих Blush/ и аз си мислех за коремчето или гърло,утре ще отидем при Педито,да я видим какво ще измъдри ooooh!
Цикъл си имам отдавна.
Има ли други такива момчета дребчовци като нас-9.200/74 на последна консултация.Уш няма на кой да се е метнал дребен,пък нещо не расте това дете,а се роди 3.700/51.
Лека нощ

# 651

Днес нашето малко момиченце Рая става на 1 годинка.
Пожелавам и да бъде много здрава, силна, упорита и да преследва мечтите си, сърцето си и разума си. Обичам те, Райче - дива, непокорна, бойна. Моята мечта се сбъдна.
Целувки и гушки на прекрасната спяща красавица Дара, на чаровния "агент" Кристофър и на съименничката Рая, както и на всички други рожденници.

Много ви обичам всички и се радвам, че сте част от нашия живот  Hug

# 652
Добро утро Simple Smile
Честит рожден ден на Дара ,Рая ,Лора ,Кристофър, Рая и Николай!!  nbirthday
Днес ще ходим на консултация и ще ни вземат кръв , а урината сега я чакаме Mr. Green
П.П. Мисията успешна! Sunglasses

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 07:53 от svet0slava

# 653
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на

Дара на Елч
Рая на pepinka1
Николай на Добро утро

Желая ви мили деца да растете здравички, усмихнати, щастливи! Hug

Пепинка Рая е страхотна! Heart EyesЦелувки и весел празник!

Леприкон Heart Eyes, Hug

# 654
мацки, то било страхотно детенцето ти да има рожден ден!
обичам целия свят направо!
а нея я обожавам!

ето какво съм ви написала преди една година:
"не съм чела само набързо докладвам, че днес сутринта родих бебе Дара
което се оказа учудващо малко - 2,800 и 47 см - финна годпожица Simple Smile
после ще разказвам за премеждията ни Simple Smile"
а така изглеждаше дара тогава

а ето я сега:

# 655
  • sofia
Винаги усмихнатата Дара.
ЧРД на всички, бъдете щастливи.

Сутрин ставам с вас, вечер пак с вас лягам. ММ ме пита ако няма форум какво ще правя и понеже не знаех какво да отговоря го питах ако няма ТВ той какво ще прави, та се измъкнах.

Добро утро.

# 656
Днес ми е особено хубаво!
Първо на две девойчета, които са ми слабост:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕРМИНАТОРЧЕ РАЯ И НА ПОСПАЛАНКА ДАРА! ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕНЦА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МОМИЧЕТА! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ, ПЪЛЕН САМО С РАДОСТИ!

Снимките са прекрасни!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ОСТАНАЛИТЕ ДРЕБЧОВЦИ, КОИТО ВЕЧЕ СА ГОЛЕМИ - ЛОРА, КРИСТОФЪР, РАЯ И НИКОЛАЙ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ИГРИВИ, ДЕЧИЦА!

После ще се включа пак!

# 657
  • София
Добро утро  Hug

Честит рожден ден на прекрасните ни дечица днес :
Дара на Елч
Рая на pepinka1
Николай на Добро утро

Растете здравички, усмихнати, много смях и слънце да грее над вас  Hug  Hug  Hug

И аз не си представям без форума какво бих правила  newsm78

О, сетих се какво щях да питам, има ли някой от хранещите с АМ, минал на 4-ка?

# 658
Честит рожден ден на Дара ,Рая ,Лора ,Кристофър, Рая и Николай!

Страхотни снимчици сте сложили!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Kalifornia пишлето нищо му няма просто на профилактика дали има нужда от забелване.
bubi_barabata Дааа готин е! Бранков беше много внимателен и обяснава доста!
Emilly1212 Калин досега е ходил точно 2 пъти на ясла, та засега не се сеща за мен като го оставяме  Mr. Green

mishe^ Да на старата работа се връщам, Германията ме одряза. НО това хич не ме отказва от по-късни опити  Flutter Sunglasses

# 659
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на усмихнатите ДАРА на Елч и РАЯ на Пепинка - Прекрасни дечица - да растат все така палави и щастливи  Hug

Честит празник и на:
Николай на Добро утро
Бъдете здрави и щастливи мили деца , а мамите - разписвайте се по-често тук!

Арника и аз пих след раждането  - бързо се възстанових.

Гали и ние сме от дребните - последно беше 9 кг и 72 см.

Зайке - Калинчо по веднъж ли спи на ден, а на яслата спал ли е? Че нали с моя малчо са на една дата родени, но Стаско си спи още по 2 пъти ...

Общи условия

Активация на акаунт