Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 707
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 2 385
Това е от вътрешната страна и не може да се изчисти. Възможно ли е да се е получило от половин светнат крак?

# 2 386
Това е от вътрешната страна и не може да се изчисти. Възможно ли е да се е получило от половин светнат крак?

Да, възможно е от половин крак. Приличат точно на петна от косъмчетата, споко. Simple Smile

# 2 387
Чисти се с повече търкане и да, от недобре почистена зона, която сте третирали е. При това положение обаче и ефектът от процедурата няма да е какъвто трябва да е.

# 2 388
Чисти се с повече търкане и да, от недобре почистена зона, която сте третирали е. При това положение обаче и ефектът от процедурата няма да е какъвто трябва да е.
Буквално преди процедурата се избръснах доста добре според мен. Интересува ме дали може така да съм го получила, понеже вече съм се сблъсквала с нефункциониращи продукти от емаг. Но явно причината е в мен, ще се опитам да го почистя, но не виждам как след като точиците са зад стъклото Simple Smile

# 2 389
Вероятно не е невъзможно така да е дошъл, но си мисля, че бихте забелязали. Предната част на уреда  (приставката) се сваля - от там, където се вижда изпъкналия ръб. Свалете го и с повече търкане ще успеете да го почистите. Успех!

# 2 390
Намокри кърпичката с топла вода, веднага се махат точиците от дисплея.
Ако търкам със суха, нищо не става при мен.

# 2 391
При мен се получават тези точки и от сухата кожа на краката ми.

# 2 392
И при мен има същите точки. Още след първата процедура се появиха. Не искат да се изтрият, но и не мисля че пречат кой знае колко на уреда, видимо оплешивявам Simple Smile

# 2 393
Според упътването е много важно да се почиства добре след всяка употреба. Отначало и аз мислех, че точките са от вътрешната страна на стъклото, но се оказа, че не са.

"It's crucial to clean the light exit filter and the attachments (if present) of your Lumea, after each treatment. This will ensure optimal results and a long life.
Clean the surface of the filter glass, the outside surface of the attachment (if present) and the metallic frame inside the attachment with a cloth or a cotton tip. If water does not clean effectively, use a few drops of high percentage alcohol. This is to remove residue like hair or dirt, which can build up from the flashing process and may cause an increased heat sensation or skin reactions if left uncleaned."

# 2 394
Според упътването е много важно да се почиства добре след всяка употреба. Отначало и аз мислех, че точките са от вътрешната страна на стъклото, но се оказа, че не са.

"It's crucial to clean the light exit filter and the attachments (if present) of your Lumea, after each treatment. This will ensure optimal results and a long life.
Clean the surface of the filter glass, the outside surface of the attachment (if present) and the metallic frame inside the attachment with a cloth or a cotton tip. If water does not clean effectively, use a few drops of high percentage alcohol. This is to remove residue like hair or dirt, which can build up from the flashing process and may cause an increased heat sensation or skin reactions if left uncleaned."

И аз го четох това, но не се махнаха и с алкохол. Пробвах с вода, със спирт, със спрей за почистване на монитори и със спрей за почистване на очила.

# 2 395
  • София
Изпуснах всички видове намаления и сега съм в чуденка и моля за мнение. Лумена 1997 Браун 3005 или лумеа 1994 от ДМ. Този на Браун е с батерия и е за 400 лв. Лумеа1997 е за 440, а този в ДМ е лумеа 1994 и с 10 точки може да се вземе за 320 лв

# 2 396
Аз бих взела най-евтиния, при положение че са близки като параметри. Батерията на Браун за мен е минус.

# 2 397
И аз бих взела от ДМ.

# 2 398
  • София
Този модел не е ли по-слаб в сравнение с 1997? От този на Braun се отказах. Оказа се, че силата на светлината или как точно се казваше е 4 дж/ кв см., което май е доста малко. А, и това, че е с батерия.

Този от ДМ, всъщност трябва да напазаруваш за 100 лв. за да можеш да го купиш за тези пари...

# 2 399
Събери точки от познати и приятелки? Мисля, че е с книжка, в която лепиш събраните точки, а не с натрупване в персонална карта, така че вероятно е вариант.

Намерих хубаво сравнение между 2 различни модела на Филипс в този сайт, може да е полезно за някои от вас: https://www.wearebodybeautiful.com/philips-lumea-prestige-vs-lumea-advanced/
Вдясно излизат ревюта и на други фотоепилатори, но повечето не са налични във физически магазини в България.
Иначе не мисля, че има съществена разлика в силата на импулса между отделните модели на Филипс, макар Престиж (конкретно BRI956) да го дават малко по-мощен. В този анализ посочват и че с Престиж се работи 2 пъти по-бързо - аз и с това не съм съгласна, но всеки може да си извади изводи за себе си.
А Браун в сравнение с кой да е Филипс освен по-слаб е и с по-малък прозорец отпред  и една и съща зона ще отнема повече време с него.

Общи условия

Активация на акаунт