Концерти 2012!!!

• 46 951
  • 559
  •   1
Отговори
# 420
А ред ход също ще ги местят в Зала Армеец.

# 421
А ред ход също ще ги местят в Зала Армеец.
заради слаби продажби на билети

# 422
А някой ще ходи ли на KREATOR, MORBID ANGEL и NILE ноември месец в зала Христо Ботев?

# 423
Chambao ще имат три концерта през ноември - във Варна, София и Пловдив.

# 424
И ако някой случайно не е разбрал-U.D.O. на 25 август във Велико Търново. Wink

# 425
И ако някой случайно не е разбрал-U.D.O. на 25 август във Велико Търново. Wink

На мотосъбора. И билетите са по 10лв ако си с мотор и по 15 ако си без. Шокар! Ам на мене ми е далече, от Враца съм. 

Акцепт са на 20 октомври в софия после Стив Вай, който много уважавам

# 426
Е,че то това си е евтиния отвсякъде/даже и за такива,като нас-без мотори Embarassed/.......И,за далеч-ние  от Пловдив да ревем ли/важното е,че ще ни пеят,разстоянията може да са само оправдание/?
И Аccept ще уважим,задължително-след последните им два албума,просто няма начин........

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 23:02 от Анонимен

# 427
  • София
Accept и Steve Vai задължително, но не зная кога са им концертите. Може ли някой да ми даде информация? Благодаря. /за София/

# 428
Вече имам билет  Flutter

# 429
Accept и Steve Vai задължително, но не зная кога са им концертите. Може ли някой да ми даде информация? Благодаря. /за София/

ACCEPT - 20 октоммви, 20:00часа, София, зала Универсиада.

Първите 50 билета ще се продават на промоционална цена от 35 лв. След това ще струват по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв.

Steve Vai - 31 октомври в София в зала 1 на НДК.
 За час не знам в колко часа.  Билетите варират от 40 до 90лв.. Wink

# 430
Вече имам билет  Flutter
Скоро и аз ще се сдобия  Simple Smile

# 431
  • York
Chamboa ги гледах на Елевейшън, но с удоволствие мога да ги чуя на самостоятелен концерт. Кога са във Варна и колко е билета?

# 432
Продавам 2 билета за концерта на Lady Gaga общо за 80 лева. Местата са седящи, от категорията за 70 лева. Ако имате интерес, пишете на лично Simple Smile

# 433
Започвам да ви следя с голям интерес  Hug

# 434
Продавам 2 билета за концерта на Lady Gaga общо за 80 лева. Местата са седящи, от категорията за 70 лева. Ако имате интерес, пишете на лично Simple Smile
Защо ги продаваш толкова евтино? На истинската им цена няма ли да успееш да ги продадеш? Мислех, че към Лейди Гага има много сериозен интерес, нали е най-голямата звезда в момента.

Пиши и във Фейсбук, там със сигурност ще го прочетат много повече хора.

Общи условия

Активация на акаунт