iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 28-а тема

• 31 379
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • у нас
Tommelise не изключвай мултивитамините. Те заедно с омега 3 се допълват. Лятото, когато има изобилие от плодове и зеленчуци може да спреш мултивитамините. Омегата обаче може да се пие без почивка.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

да, да - имах предвид че витамините са доста богати и има рибени масла които са + витамини, а тъй като аз ще давам от тези витамини (комбинираните), по -добре да търся рибено масло което не съдържа витамини, а само омеги Peace

# 646
  • Sofia
Виждам, че доставка 4$ е вече за поръчки над 40 $. Под тази сума e 6$ .

Код за отстъпка 5$ PES991

И доставката ли вдигнаха?  ooooh! ooooh! ooooh!

Код за 5$ отстъпка TOY665

# 647
Tommelise, не са ли това много добавки за дете на година и 4мес Shocked Рибено масло, витамини, пробиотици.Това всичко наведнъж ли ще го пие детето?
Не ми е работа да се меся, но навремето като живеехме в Германия, понеже сменихме няколко  педиатри, никой лекар не препоръчваше добавки на толкова малки деца.  А аз всеки път си питах, свикнала от България децата да се тъпчат с лекарства. Аз не бих давала витамините или поне бих ги давала само след изкаран вирус за възстановяване. Всъщност не знам дали бих давала и рибено масло на толкова малко дете, освен ако изрично не е упоменато, че става за деца под2г. На първия линк никъде не пише за каква възраст е. На втория си пише за деца над 4г.

Има ли други сайтове с такива изследвания за тежки метали и други вредности, където човек може да си проверява продукти, от които се интересува?

YEP784 код за отстъпка

# 648
  • у нас
Soleil* и аз се замисляла дали/ или...

витамини и давам само зимния период- тези от сайта ми излизат къде къде по изгодни а са и по богати така да го нарека от нашия саностол. давам по схема- 20 дни давам- 10 почивам и така от октомври до март огре - долу. Сега не съм и давала от има няма месец....забравила съм да подновя след двайската и чакам едни да пристигнат. може и да се замисля дали да не е само след изстинка

за пробиотиците.... мъката с ходенето по голямата нужда е вече ужасна. пробвала съм какви ли не диети и не става и това е. След последното изхождане с рев и фисура на дупето взех биогая.... ми и нейната цена е  ooooh! за много кратко време.Щерката е с алергия към млякото и фризопепа го прави това, когято започнем киселото мляко мисля че ще се регулират нещата, но до тогава.... Confused

а рибеното масло- за него се чудя дали наистина да давам Rolling Eyes

# 649
Разбирам те. Ти си знаеш в такъв случай най-добре. Дано се повлияе детенцето от пробиотиците.
Моята щерка също е на диета без краве продукти, защото се съмняват за непоносимост. Обича много кисело мляко  и се надявам на лято да мога да намеря от някъде козе да квасим вкъщи.

# 650
Сина ми е на 1,5 години и давам рибено масло от няколко месеца. Не знам защо гледате на рибеното масло като на лекарство. То е вид храна, много по-здравословна от олиото или други вредни мазнини, които масово се консумират с лека ръка.

Мултивитамини и аз не бих давала на толкова малко дете, освен ако не са предписани от лекар. Дъщеря ми е на 4,5 год. и досега е пила само веднъж мултивитамини, миналата година, след прекарани сериозни заболявания.

Код за отстъпка FOX207

# 651
  • в 1001-та нощ
аз също давам на Дребешон - омега 3 за деца (лимоновото с многото награди) - обожава го, давам и черен бъз с ехинацея, пробиотик, коластра, но не едновременно и не постоянно и да чукна на дърво - не боледува на ясла изобщо ....

може и да се е метнал на мен, аз като дете не съм боледувала изобщо, а и като голяма - веднъж през няколко години (но на легло  Blush )

Код за 5$ отстъпка POP824

# 652
  • Видин
Дойде ми пратката от 1.12  Crazy Crazy Crazy

# 653
  • Варна
Доставката е станала 6 $ . Това от кога е така ?
В понеделник взех от пощата на митницата поръчка от 04.01.2012 . Получих Coconut . / в предната тема някой го беше похвалил  че ставали чудесни бонбони тип рафаело с него. /.

Код KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 654
a.l.e.n.a , ти беше пила това , нали?
http://www.iherb.com/FutureBiotics-Omega-7plus-Age-Defying-Skin- … psules/14447?at=0

Какъв ефект върху кожата и като цяло забеляза?

Код за 5$ отстъпка PES991

# 655
Здравейте,аз направих първа поръчка днес,но искам да ви попитам след колко време това Waiting for Approval ще се замени с изпратена поръчка ?

# 656
  • Düsseldorf
И аз днес се възмутих! Вчера пусках поръчка за 4, днес махах, махах стоки, да падна под 3 lbs, и пак остана 6 долара!.. Sad

Доставката е станала 6 $ . Това от кога е така ?
В понеделник взех от пощата на митницата поръчка от 04.01.2012 . Получих Coconut . / в предната тема някой го беше похвалил  че ставали чудесни бонбони тип рафаело с него. /.

Код KOV394 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 17:38 от alex_shu

# 657
  • Варна
Получих си пратката от 06.12.2011 Crazy

А в понеделник пуснах поръчка, доставката беше 4 долара.
 Thinking

# 658
  • В сбъднатите си мечти
 svetli , amanita Днес ли си взехте поръчките ,аз питах вчера и я нямаше моята. Снощи направих три поръчки и всичките са с 4$ доставка ,нямах проблем.

# 659
  • Видин
Днес, да  Rolling Eyes Така се случва, че три поредни дни ходя в пощата да взимам пратки (от китайски сайтове и този) и вече ми се смеят там като ме видят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт