Лидл ::11::

• 70 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
като каза Крина - влюбих се в царската им туршия...но дали от лидл я взехме или от другаде не помня... но беше разкошна(и сладка, аз такава обичам)

# 406
То май само Крина има белен боб.
Да. По  здравословни причини ми се налага да готвя варива без люспи.Оранжевата леща сигурно я знаете, а има и жълт грах без люспа. Не са евтини, но пък се готвят много бързо.

# 407
  • London, baby
Просто Хари, преди час се върнах от Изгревския Лидл има от 2лв., а вчера видях в Славейковския.
Бонус, а, тъкмо ще ми станат 2 кила, мотае ми се един пакет, но тъй и не съм я пробвала.

# 408
Чула те леща!Дано стои до събота.Днес ядох от нея и все едно ям нз какъв деликатес!Страхотна е.

# 409
Аз си харесах тези флумастри с два върха, дали са ги пускали досега и отзиви за тях?

Пускаха ги около 15-ти септември, мисля на същата цена. Хубави ми се виждат на мен, цветовете са наситени и самите флумастри са достатъчно напоени, а не  като евтините (вероятно китайски), които изсъхват за отрицателно време.

А в нашето семейство бобът от Лидл много се хареса - взимала съм 2 пъти от дребния за манджа и 1 път от едрия за салата - вкусни са и двата вида и бързо се сваряват.

# 410
Момичета, коя леща е по-хубава, по-евтината или по-скъпата?

Стаси, по-дребната.Мисля, че е към 2лв.При нас в Бургас няма от доста време.Да взема да им пиша да заредят, че нашата е на свършване.

Благодаря!  Hug

# 411
  • София
dudu, благодаря! Така или иначе малката ги видя в брошурата и много и харесаха, та ще ги вземем, стига да са налични.
 Някой беше писал, че бебето отпред на брошурата е неговото- ами моята дъщеря е влюбена в това бебе, тази сутрин искаше да носи снимката му в училище, само го целува и искала да му намачка дебеличките ръчички. Laughing Дълбоко съжали като и казах, че тя не е имала такива гривнички по ръцете като бебе. Grinning

# 412
Моля ви вижте дънките днес, те най- ми харесаха, поне на картинка  Mr. Green
Дано до довечера да има вече отзиви...и дънки  Sad

# 413
Момичета, да похваля Лидл за това, че без проблем върнах домашния поларен комплект, за който бях писала по-рано. Макар и без опаковката му, а в най-обикновена найлонова торба. Нямаше въпроси, просто управителя сторнира сумата на касата и ми върнаха парите.
И да ви споделя, колко е хубава бамбуковата масичка за сервиране в леглото. Бях решила да я подарявам за майка ми за 8  март, но май няма да издържа и ще и я подаря още в събота за бабин ден. Масичката наистина си заслужава. Желая ви хубав ден на всички!

# 414
  • софия
Момичета, моля да погледнете книжките за оцветяване и да дадете отзиви - колко стр. са, картинките хубави ли са?

# 415
Някой има ли такова ренде? Хубаво ли е? Много ми трябва за вкъщи, купих си едно подобно от магазин за домашни потреби, но е пълен боклук.

# 416
  • София
И аз за това ренде съм се засилила и попитах безрезултатно преди няколко страници. Ще го взема и изпробвам още довечера.

# 417
  • Варна
каква е цената на фломастрите, дето обсъждате? newsm78

# 418
  • София
2,50 е цената за опаковка от 10 броя. С два върха са-от едната страна върха ми изглежда тънък като за рисуване, а от другата- дебел като за оцветяване.

# 419
  • London, baby
Хубавото е, че ако не ви хареса рендето - го връщате. За жалост много малко магазини имат тази практика.

Общи условия

Активация на акаунт