Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 488
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
Барнито е много сладко, голямо е около 20см. От куриерската фирма ми се обадиха да ида да си го взема и жената в офиса каза, че не им искат кодовете, не било задължително. Но аз така или иначе го носих и го оставих. Сигурно важи за всички градове... не знам.

# 496
Барнито не е ли еднакво по големина с миналогодишните? Аз тъкмо регистрирах още 6 кода и нищо. Чакам 2 мечета, но се притеснявам дали ще дойдат различни и затова продължавам да играя.
С нетърпение очаквам и Пуфи специалиста! Там нямах късмет нито с кодовете от опаковките, нито от фейсбук играта, но пък се падна на мой близък, който е дал директно нашия адрес за играчката.  Heart Eyes

# 497
Здравейте!

Ето нов конкурс със снимки "Детска усмивка": http://www.facebook.com/get.bg/app_319113478164565
60 ваучера по 30 лв, 3 ваучера по 100 лв. и много играчки

# 498
Днес си получих чашката от 3в1   food010    сега чакаме Барни  Grinning   

# 499
coolmummy, ти в сайта ли ги регистрираш, че на мен на всичките ми дава грешен код и не мога да ги регистрирам Simple Smile

# 500
coolmummy, ти в сайта ли ги регистрираш, че на мен на всичките ми дава грешен код и не мога да ги регистрирам Simple Smile

Да, винаги и само в сайта ги регистрирам.  Peace

# 501
Ето нещо ново Peace, или поне аз сега го виждам Mr. Green

# 502
  • Бургас
Олеее, ако се загледа човек в класирането и участничките с най-много точки, да се шашне защо всички реват, че не се раждат деца в България - по 4-5, че и с няколко дни разлика само, с 89 номер на крачето и какви ли не още дивотии ooooh!

# 503
На мен пък не ми дава 25т за попълване на моя профил...всичко съм написала, даже и снимка исках да сложа, но нещо не става и пак не ми ги дава

# 504
а ако не печелиш не ти го регистрира ли или нещо сайта се базика с мене  Grinning

# 505
Тези пък вярно много деца навъдиха. Даже на номер две и четирите се казват Ме4о Shocked Joy
25-те точки си ми ги даде Peace А натисна ли най-долу запази промените? Във всички полета ли пише по нещо.
Аз успях за тази вечер да събера 109 т. и без да си измислям неродени деца Mr. Green, но явно хората много бързат да си вземат мечката Rolling Eyes

# 506
Тези пък вярно много деца навъдиха. Даже на номер две и четирите се казват Ме4о Shocked Joy
25-те точки си ми ги даде Peace А натисна ли най-долу запази промените? Във всички полета ли пише по нещо.
Аз успях за тази вечер да събера 109 т. и без да си измислям неродени деца Mr. Green, но явно хората много бързат да си вземат мечката Rolling Eyes
Натискам..пише ми че успешно съм обновила профила а при пълно попълване ще получа 25 точки, а аз навсякъде съм писала

# 507
При споделяне на съвет дава 2т., но ако споделям повече от един съвет, не ми дава повече. Т.е. само по 1 съвет на ден отчита 2т. Тъпо... И с видеата е така- по 1 на ден дава 5т.
И като харесах фейсбук страницата, не ми отчете 5т.

# 508
  • Бургас
В правилата им пише кое по колко пъти на ден може да се споделя и да се печелят точки Peace Иначе и на мен не ми отчете точки при харесване на страницата им Tired Ще го преживея де Mr. Green

# 509
Може ли някой да ме информира, дали играта на Nokia с регистрирането на IMEI е още валидна и съответно къде мога да се регистрирам? Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт