Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 181
  • 699
  •   1
Отговори
# 195
Честита месечинка на Нико! Да е здрав и много щастлив!!! baloni

Жужи, много съжалявам! Но стават такива неща. Радвам се, че Ели е добре!  Hug Много е сладичка  Heart Eyes
Лава, бързо всички да оздравявате!  Hug
Зазка, Жени, много хубава двойка се заформя  Heart Eyes  married Обожавам руси дечица! Hug
Къщи, Марте, браво на момичетата! Ами така де - порастват децата вече, време е и мамите да спинкат!  Hug

При нас също има купон нощем!  Party Мариса не се буди в истинския смисъл на думата - за да играе и яде; но за сметка на това  през има-няма 15 мин се върти, обръща, джаска в кошарата, мрънка, иска бибата, отвива се  ooooh! Tired А аз спя много леко и се събуждам от всяко едно нейно движение! Извод - бебе спи цяла нощ, но мама няма спокоен сън  #Silly Но да е жива и здрава - само за това се моля!  Praynig

# 196
  • Сливен
Simple Smile Добър ден...
Ех този петък 13-ти обикновено ми е един от най-хубавите дни и винаги ми се случват само приятни неща...
Ели се събуди сутринта към 7.20 и беше много весела... Хапна си отново около 180мл АМ и си бърбореше... После заспа и сега си играе в преносимата кошара... Мисля, че е всичко ОК и няма за какво да се тревожа, но аз цяла нощ не спах спокойно... Важното е, че тя е добре  Praynig

Честито 2-ро зъбче на Еди! Да са белички и здравички Simple Smile

къщичка в гората, браво на Габи, че те е оставила да си починеш малко Simple Smile

И ние не сме сватосани още Мариетка Simple Smile

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 197
Честито второ зъбче на Еди! Да е беличко и здравичко.
Ние тази нощ въобще не сме спали. С този запушен нос незнам какво ще правим. Вчера бяхме на доктор- нищо и няма. Гърдите са и чисти, гърлото не е зачервено, Всичко ни е в носа.  Каза да пръскам Стеримар след това капки Назик кидс (мисля че така се казваха). Еми да, ама не помага нищо. Та в тоя ред на мисли какво правите вие когато му е запушено нослето на детето? Аз вече незнам какво да сложа. И кърма пробвах ама и това за съвсем кратко я облекчава.
Мариетка, радвам се, че сте добре.  Hug Дано лошото е зад гърба ви.
То и за нашата хубостница няма още кавалер, та ако има желаещи.......  Whistling
Честито на днешните месечинковци!!!

# 198
И Никсъна още си няма жена, та ви взимаме и двечките – и Елинка, и Герганка - че да си хортуват и клюкарстват, като забегне мъжо.  Grinning А вие ще го налагате двойно с точилката...

SYMa, от преумора ли си така?!  Защо така залиташ?!  
Аз че съм уморена, съм уморена, ама залитането май не е това. Просто явно съм леко некоординирана.

Хера, и мен “Ежедневието ме убива...бавно, бавно”

Мист, нямам опит с добър дерматолог, въпреки че и аз планирам да ходя скоро. Та мисля да отида или в Кожния диспансер (намира се в 29-то ДКЦ в кв. Гоце Делчев) или в Кожната клиника тук във Военна болница. И на двете места има предполагам добри специалисти.

Ох, ще довърша после, че малкия дзвер се дере и не ме остава на мира...

# 199

Хера, и мен “Ежедневието ме убива...бавно, бавно”

Хич не е бавно, много е бързо и качествено при това  Twisted Evil
Виктория последните 4 дни е  #Cussing out #Cussing out #Cussing out ... няма такъв емотикон просто  Close

# 200
Ох,мойто дете оная сутрин го намирам легнало в на обратно в леглото върху завивката,явно се  е обърнала да пълзи,ама са се изтощили батериите и така е заспала.
Гери,сънувала съм твой Еди,че видя фигурка на Дядо Мраз и каза"Мраз"-сигурно вече полудявам защото веднъж сънувах,че на Мариела първата дума е "таралеж"

# 201
... вече полудявам защото веднъж сънувах,че на Мариела първата дума е "таралеж"

Хаха, Даная, ако каже "таралеж" за първа дума, направо я записвай в гимназия, училището ще и е скучно Simple Smile

Ха здравейте,

Тази сутрин и Дани ме събуди с падане. То милото 2 часа се опитва да ме вдигне от леглото - не беше пеене, пищене, реване, блъскане, въртене... но на мен като ми се спи, съм много упорита и кисела... и накрая от зор - туп на земята. Явно аз съм от майките - дебили, не си го слагам на сърцето. Вярно - изстрелях се, гушнах го и го успокоих, но дори не съм го оглеждала за цицини и синини - щом бързо ми се засмя, значи всичко е наред. Ние досега имаме 2 лупинга и 2 плъзвания между леглото и кошарата, при които дори рев нямаше - само хилене от земята Simple Smile Та така - на майка дебил, дебелокожо дете Simple Smile

И ние имахме "тежка" нощ и то защото отново се опитвах да го оставям да спи в кошарата. Не знам дали да продължавам да се опитвам - не съм убедена и не ми се получава... Но сега ще пробвам идеята на Марта и ще сложа кашата последна... плюс това ще се преместим за няколко дни да спим с мъж ми в хола - да видим дали ще има ефект.

Аз да се похваля - вчера ходих на първа тренировка по бокс. Това ми е отдавнашна мечта. Отворили са клуб на 20 м от вкъщи, евтино, готин треньор... явно ми е било писано да започна. Еми разцепих се... пък и имам вътрешното усещане, че в моята къща само мъжко ще има, да се науча да ги поступвам от сега, че иначе ще ми се качат на главата Simple Smile Ей, друго си е да излезеш за 1ч да изхабиш малко енергия и като се прибереш - детето изкъпано, облечено за сън и борещо татко си. Абе по друг начин гледаш на живота...

Днес времето е пракрасно, аз тр да отида до офиса... гррр...

ПП. И честита месечинка на Нико.

ПП2. Абе той и Дани си няма мома... ама прекалено много ви харесвам, че да прецакам някоя от вас със сватя като мен... не си е работа, честно ви казвам Simple Smile

# 202
Честита месечинка на малкия сладурко НИКО на мама Тони  Hug Да е здравичък, много послушен и все така усмихнат и чаровен  smile3525

Жужи, благодаря ти, че си се сетила за нас! Много приятно ме изненада. Аз съвсем съм сдала багажа с преместването и нямам никакво време да пиша и си викам "ще вляза поне днес да напиша как сме" и виждам поздравленията - много мило!
jenajena, nellyli, ГериСян, marietta_g, ljufis, благодаря ви момичета, че не сте ни забравили. Hug  bouquet

Ето я и почерпката, а нашата торта ще я покажа по-късно...Simple Smile

Жужи, прекрасна е Ели в стола си за хранене.Simple Smile

Честито зъбче на Еди!  Heart Eyes

elissee, и аз благодаря за линка с рецептите! Peace

Уж сме добре - поне сме здрави, иначе нищо не върви добре...но пък дано се оправи. ooooh! Thinking

# 203
Джуфче, хайде ще кажеш малко по-натам как е. Само бокс, нали правилно прочетох, не кик. Това ми е и на мен нещо като мечта, пусто докарах го само до щанги Simple Smile

# 204
Джуфче, хайде ще кажеш малко по-натам как е. Само бокс, нали правилно прочетох, не кик. Това ми е и на мен нещо като мечта, пусто докарах го само до щанги Simple Smile
Жени все едно ми прочете мислите за бокса  bouquet
 Малко отчет от нас,че скоро не съм се разписвала да не ни забравите Embarassed
РалЮндерА си направи подарък за месечинката-зъбче.Вече сме на 4 кратно хранене-отказа млякото сутрин и сме направо на попара или кисело мляко с бисквити.Голям апетит има тия дни,вече почнах да отделям и от нашата храна.Онзи ден като й почиствах дудката забелязах ципа на отвора и се оказа леко срастване ама го оправихме.Много се бях филмирала #Crazy
кака Влади-нищо че е кака онази вечер преяде с мусака и повръща като луда,та хич не ми беше весело де Rolling EyesВече е добре слава богу :pray
Гери-честито зъбче на зетя  bouquet
Честита месечинка на НИКО

# 205
SadЧестита месечинка на малкия сладурко НИКО на мама Тони  Hug Да е здравичък, много послушен и все така усмихнат и чаровен  smile3525

И аз да крадна от Жужи! Жужи,   bouquet  bouquet  bouquet Ама като ми е мързеливо! Embarassed
Къщи, бравооооооооооо.
Бързо оздровяване на болничките!
Честито зъбче на Еди!
Жужи, Джуфче,  Hug Hug за падналите бебоци. Добре че им няма нищо.
Ние започнахме да се оправяме. Все още кашляме, но доста по-нарядко и по леко.
Да се похваля, вече я записах на кухня. Ами яде всичко. Ама и то мирише, че и вкуса му е на ядене бе.

# 206
Ох,мойто дете оная сутрин го намирам легнало в на обратно в леглото върху завивката
Аз това го заварвам по няколко пъти на нощ  #Crazy
Честито второ зъбче на Еди!  tooth  Hug
ljufis, страхотно е това, което си направила!  box Дано редовно намираш време!  Hug

Ето я Мариса с новата си играчка от Маги и Митето  Flutter

# 207

Гери,сънувала съм твой Еди,че видя фигурка на Дядо Мраз и каза"Мраз"-сигурно вече полудявам защото веднъж сънувах,че на Мариела първата дума е "таралеж"

smile3532 то дано да е мраз, а не мразЯ  hahaha

Ох, с тез сънища, аз пък сънувах че .... ох, чак ме е срам да кажа,... че убивам човек защото ми събудил детето  ooooh!

Днес излязохме без количка поради простатат причина, че татито забрави да ни я остави (тя стои в колата) и отиде на обучение днес цял ден... таа стигнахме до люлките пред блока, люляхме се, правихме малко крачки, видя един приятел - котарак и му дръпнаха една приказка  lalalala  hahaha

Охооо Раличка вече е на 4 хранения - при нас пък така се увеличи апетита му, че не в 6, а вече в 5 се храним сутрин... увеличих дажбата на всяко хранене  feeding

# 208
Ай,сладка Мариска Heart Eyes

Гери,честито зъбче!

Джувче,много хубаво,че си намерила начин да разпускаш.Аз, засега ,само с шопинг го постигам разпускането,ама от шопинг хич не слабея Mr. Green

Нанди,много хубаво клипче!Гушки за  любимото ми паднало бебче!Мнооого сладко бонбонче си имаш Heart Eyes

Хера,дано да успеем да те видим този път,че предния път май беше потопа или..?

Болните не послушаха първата заповед бързо да оздравяват,следва втора-по-категорична.

Ина и тя е single.Сестра и обаче,все за момчета говори Shocked,та скоро може да ставам баба.
Ей,аз на времето за първи път се влюбих в пети клас,а сега на пет години я свършват младите таз'работа.

# 209
  • До морето :)
Ха, да се запиша
Даная, щях да ти пиша нещо, душата, ама не помня какво. После ще ти прочета пак поста и ще напиша  Laughing (изключвам "таралежа"  hahaha )
Гери, няма да го има таткото за рождения му ден, но за първите новогодишни празници беше тука. Успокоявай се с това  Hug
Нанди, голяма акробатна е Моника.  Joy И аз не връзвам Елена в количката винаги, да видим до кога  Mr. Green
Жужи, радвам се, че Ели е добре и не й се е отразило падането
За нас -
 http://prikachi.com/images/289/4259289Q.jpg - оставих Елито с баща й и ето резултата
http://prikachi.com/images/297/4259297k.jpg - вече си имаме кукуригу  Laughing
http://prikachi.com/images/299/4259299i.jpg - днес за първи пък се люляхме на люлките, но имаше много гаден вятър и се прибрахме бързо-бързо  Grinning

SadЧестита месечинка на малкия сладурко НИКО на мама Тони  Hug Да е здравичък, много послушен и все така усмихнат и чаровен  smile3525

И аз да крадна

ПП: Даная, аз не съм ходила на дискотека от сватбата - преди 1 година и половина, така че хич не се оплаквай. Преди празниците щях да ходя, ама моето чаве не ме пусна

Общи условия

Активация на акаунт