Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 33 975
  • 699
  •   27
Отговори
# 510
  • София
Добър ден!

Елфи, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Лава, според мен сте направили реакция от АБ или Нурофен-а. Дано бързо да оздравеете.

По въпросите на Lussy, които от доста време ме вълнуват и мен:

1.Приспиваме се на ръце или в количката.
2.Събуждаме се с рев
3.Стряска се насън от силен шум.
4.През деня е спокоен, драмата ни е през нощта, но повече от 5 мин. не може да се забавлява сам
5.Само си бърка в устата

Баткото ни днес е на ски на Алеко, не успях да го спра сутринта в това лошо време. Докато се приберат в 4:30 съвсем ще се побъркам.

# 511

Такааам,имам следните въпросчета
Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце?
Кошарата ни за спане е с люлка - люлеенето е единствения метод за приспиване!!! Да е жива и здрава майка ми, че ми купи именно такава кошара иначе щях да се  #2gunfire отдавна!!!
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?
Много рядко се събужда с рев (и двата пъти след болниците редовно се стряскаше на сън и се събуждаше с писъци, но слава Богу тези периоди отшумяха!!!)
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?
Ако е будна не се стряска! Дори и бомбичките покрай НГ не й правеха никакво впечатление! Като спи рядко може да се събуди от някакъв шум - най-вече ако се е понаспала и вече е в лека фаза на съня. Присъствала е на заря по случай празника на Стара Загора - спа си спокойно в количката.  Laughing
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н.
В общи линии има подобрение - като по-малка все трябваше да е залепена за мен; сега и сама се заиграва в кошарата за игра, има случаи и по час да играе без да се обажда.
5.Дърпат ли си ушите, доста! бъркат ли си в устите, непрекъснато! скубят ли си косите такова чудо още нямаме!  hahaha За сметка на това майка й вечно е наскубана! Чак скалпа ме боли вече!  

# 512
  • Стара Загора

Mr. Green
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green
(тези въпроси ми напомнят малко на тестовете,които правехме навремето в Университета Joy,професионално изкривяване,то няма как да се занимаваш с луди и ти да не си поне малко луд Mr. Green)
Душо пак си във филма ми се струва Mr. Green но ако не си...просто знам, че няма да си и Heart Eyes Така, че почвам под ред докато Боримр ми епуснал фъндък и вършее с паяка из хола.
1. Не запива в кошарата но заспива сам в хола при нас...Единият от нас /аз или баща му/ стоим до него и той се заспива. После го пренасяме в кошарата.
2. Събужда се спокоен и доволен от живота...смее се и ....си гледа ръцете с такъв интерес сякаш са му липсвали докато е спял Crazy АКо се събуди преди мен сутрин /което е така в 90% от случаите/ се събуждам от неговото джумолене и радост на ръцете. Е вече ако е бил буден 10-15 мин. а аз спя като пън и не го усещам изревава еднократно...да ми обади един вид. Тя кошарата е в другия край на стаята...не е до нашето легло дори.
3. Стряска се мометно от звън на телефона ми например ли ако брат му изкрещи нещо Crazy но заспива пак...ако не е спал обаче по-дълго. Ако е буден и има шум не се стряска сякаш...просто се обръща по звука на шума....т.е като клюкарка
4. Рано сутрин като се наяде с АМ и най-спокоен според мен. През деня мрънка...особенно ако му се спи ама вече зверски и неможе да заспи...просто е кошмар. Брат му когато е в настроение /както точно в момента/ си играе с него като го гони или се бутат там...или Слави се качва на паяка отзад а Боример вдига краката и така се суркат из целия хол Twisted Evil
5. Ушите търка докато пие мляко...като нервак. Очите си търка основно сутрин като стане сякаш се разсъннва и вечер преди да му се доспи много. Бърка си с ръката в устата и се чеше..понякога ползва и моят пръст за тази цел Twisted Evil

# 513
И аз да крадна:
Гери,
  bouquet  bouquet  bouquet
Добър ден,  Hug

Честит Имен Ден на Макси на мама Муши! Да е жив и здрав малкия голям мъж, да слушка и радва до припадък мама и тати!!!

Честита месечинка на Боримечи! Да е здравооо и много усмихнато детенце сладко!

Сирене - взимам Елена, като допълнително го изкисвам заради солта! Peace

/quote]

[b]Честити месечинки на празнувалите вчера  8 и 9 месечинки!
Елфи, моите съболезнования[/b]! Flowers Rose Flowers Rose

# 514
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - В къщи заспива само на гърда, навън - понякога и в количката.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - Зависи колко е спала. Обикновено се събужда с мрънкане.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? - Ако спи леко се стряска. Ако спи дълбоко - най-често не. Ако е будна се обръща по посока на шума.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. - Играе сама не повече от 15 мин. Иска нон-стоп внимание - песни, танци, мачкане, гушкане и т.н.  
5.Дърпат ли си ушите - ДА ,бъркат ли си в устите - ДА ,скубят ли си косите - ПОНЯКОГА.

# 515

Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? Заспива в кошарата, но трябва да съм там - или ми държи ръката, или люлея кошалата
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? Зависи. като се събуди, ако не се е наспала - реве, ако е наспана - с усмивка на уста. Сутрин винаги се събужда доволна.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?Като спи през деня, се стряска, отваря очи да види какво става, но пак заспива. Вечер спи като пън.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н.Да в повечето случаи е спокойна - може да се заиграе в кошарата сама и по половин-един час. Не лазим все още.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. GreenНе дърпа ушите си, не скубе косите си, обаче ръце, играчки, всичко каквото докопа е в устата.

# 516
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - В къщи си заспива сам, търкаля се и се приспива.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? - Зависи колко е спал, ако не му е достатъчно става с рев иначе си се събужда ухилен и бърборещ.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? - Никога не се е стряскал.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. - Играе си сам в повечето време в кошарата или се мотае напред назад с паяка. Нямаме проблем засега.
5.Дърпат ли си ушите - ДА ,бъркат ли си в устите - ДА ,скубят ли си косите - НЕ.

за сиренето - купувам от по-скъпите в големите супермаркети - харесва му и нямаме проблем.
за кухнята - при нас във Варна е от 9 месеца, но една майка ни взе купони да го пробвам като навърши 8 месеца, хареса му и вече две седмици сме на кухня. А имаме да доизяждаме тооооооолкова пюрета и каши които купих преди това. Дали ще иска да ги яде?!?

за цикъла - дойде ми още докато жорко беше на 2 месеца.

Елфи, съболезнования за дядо ти! Аз съм преживяла такава загуба и знам какво е!

# 517
Такааам,имам следните въпросчета[/b] Mr. Green
1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце?-вечер заспива сам в кошарата.Сам и на тъмно.През деня е трудна работата,освен ако не е в количката навън!
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?-когато се е наспал се събужда спокоен,бърбори си,като му омръзне започва да мрънка,и понеже мама спи като пън и не му обръща внимание-започва да реве.Няма значение да ли съм в стаята.
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането?-на сън рядко се стряска,но се случва.Когато е ебуден,често се стряска от силни и рязки шумове (сега се сетих онзи ден как рева като Тияна викна  Joy )
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н.- заиграва се сам.Има нужда от разнообразие от време на време,но като цяло не е залепен за мен.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green- ох,когато му се спи става страшно!Освен това и се дере!

# 518
И да се пооплача малко,колкото по-неполушни са децата,толкова повече пациенти записва мъжа ми и го подозирам,че тайничко си релаксира в кабинетчето Mr. GreenАма,ха,ами ако и аз хвана пътя към офиса,к'во ще стане?!

Деси, ти страхотна закономерност си забелязала! Ама нищо чудно. И аз някой път бих желала да отида на работа, за да се измъкна малко. От време на време и аз подозирам, че ММ предпочита на работа, вместо с мрънкащо бебе вкъщи (ама той си го признава).

За кухните - и аз мисля да запиша Ники. Според мен държавните са хубави и вкусни, поне каквито отзиви имам до сега... и доста евтини. За частните бяхпробвала с каката различни, защото тя неискаше да яде пюрета и тогава прояде - на Джуниър меню, ама не знам дали не само в София.
Мария, трябва да разучиш, някои от кухните имат специални менюта да деца с АБКМ - същите неща, просто без мляко, и обикновено са малко по-скъпички (с около 1лв.)

За сиренето - благодаря за отговорите. Продължавам да се чудя обаче дали мога да го давам това "Свежо сирене" на Маджаров (в червената кутия).
Мариета, аз давам краве, но съм чувала, че козето било по-близко по състав до майчиното мляко и по-лесно се обработвало от бебешкия организъм. Но само съм чувала...
За домашните неща - аз лично съм скептично настроено и не бих рискувала - не съм сигурна тези домашни неща какви са точно, тъй като не минават контрол. Особено за месо, мляко и яйца, тъй като те наистина биха могли да бъдат опасни. За плодове и зеленчуци не е толкова проблем. Но и аз нямам близки хора, които да правят домашни неща и за това не бих дала . Ако имах, можеше и да съм на друго мнение.

П.С Малко по-късно ще се включа по бързите въпросчета на Луси

# 519
Елфи,смятам да пробвам "Първа лъжичка"-частната  Peace Ти за нея ли мислиш или  за някоя друга newsm78
Честно казано това да се разкарвам всеки ден до някъде си под строй,не е за мен Naughty А и искам да си избирам кога да поръчвам и кога не PeaceВсъщност аз много не съм запозната с начина им на работа,така че ще съм ти благодарна да ме светнеш Peace

Ех,как знам,че ще си намеря съмишленичка  Twisted Evil Бях убедена,че и ти си се насочила към частна кухня именно поради моите мотиви  Mr. Green

И аз говоря за "Първа лъжичка".Взимала съм за Клавдия преди годиииини  Whistling И сега като чета,май от нея са най-доволни всички.
Ето им сайта:
http://1spoon.hit.bg/zapisvane.html

Незнам сега как е и това 3.60 дали важи ако взимаш ден за ден или е само за абонамент за седмицата  Thinking Трябва да взема да питам  newsm78

# 520

1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - Заспива или на гърда, или ми се нацупва, обръща се на другата страна и тогава заспива. Сам не сме го оставяли, няма такава опция.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни? Различно, понякога с рев, понякога с падане от спалнята..
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? Не чак, както беше като бебе. Определено го впечатляват силните шумове и се обръща да види какво става.
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. Да
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green Само в устата си бърка.

# 521
Момичета, благодаря за честитките за моя именник!
Сега една виртуална почерпка, че чак сега се добирам до компютъра. По-късно като се наспи, ще наснимам и именника да се покаже с тортата.

# 522
Оле,забравих...

Честит имен ден на Макси,хубаво име,хубаво дете Heart Eyes

# 523
  • Сливен
Такааам,имам следните въпросчета[/b] Mr. Green
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите Mr. Green
(тези въпроси ми напомнят малко на тестовете,които правехме навремето в Университета Joy,професионално изкривяване,то няма как да се занимаваш с луди и ти да не си поне малко луд Mr. Green)

1. През деня ако сме в къщи не заспива в кошарата, а на ръце, което никак не ми харесва... В редки случаи заспива в преносимата кошара където си играе, а вечер заспива докато си пие млякото... Ако сме навън заспива на секундата щом я сложа в количката и така може да откара около 3 часа Wink
2. Не се буди с рев, а спокойна и се заиграва веднага с една играчка... Ако ме няма в стаята започва да си бърбори, така че да я чуя Wink
3. Не се стряска понеже от новородена я свикнах с всякакъв шум и никак не и прави впечатление Simple Smile
4. Мисля, че Ели е изключително спокойна... Може да си играе сама с часове и започва да се сърди само ако е напълнила гащите Wink
5. От време на време само си пипа ухото и  си рови с всички пръсти в устата, за да чеше венците, но по скоро скубе моята коса и се опитва да бръкне в носа ми  Joy

Честит първи имен ден на малкия сладурко Макси Simple Smile Да е здравичък и много послушен!  bouquet

# 524
Добър ден:)

Честит празник на Максим! Здраве и късмет !

1.Вашите деца сами ли заспиват в кошарите си или ги приспивате на ръце? - На ръце, в количката или шезлонга, сам никога не е заспивал.
2.Събуждат ли се с рев?(когато не сте в стаята)Или се събуждат спокойни и доволни?Плаче , когато не се е наспал,иначе не
3.Стряскат ли се от силни шумове или звънци,когато спят,а дори и като не спят, има ли го все още моментът със стряскането? Стряска се , когато спи по-леко,
4.Може ли да се каже,че са по-скоро спокойни през деня,заиграват се сами,лазят си и т.н. играе си сам за около 10 минути, ако е в добро настроение и задължително ме вижда.
5.Дърпат ли си ушите,бъркат ли си в устите,скубят ли си косите? Доскоро правеше всичко изброено, но вече предпочита да скубе мойте коси.

И да се пооплача малко,колкото по-неполушни са децата,толкова повече пациенти записва мъжа ми и го подозирам,че тайничко си релаксира в кабинетчето Mr. GreenАма,ха,ами ако и аз хвана пътя към офиса,к'во ще стане?!

Поне подозираш, но не виждаш, а ММ си релаксира в къщи не му пречи нищо, което мен ме изнервя супер много.

Общи условия

Активация на акаунт