SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 229
  • 715
  •   1
Отговори
# 120
  • # супернатурална #
Джен, благодаря, че сподели, както и за превода, ти си го правила, нали?
Аз продължавам да се чудя, защо не са били на награждаването!(а така добре ни призоваха да гласуваме за тях  Mr. Green ) Все пак си е престижна награда, нямаше да е лошо да се популяризират. Да не говорим, че щяхме да имаме още кадри с тях  Grinning

# 121
Така е и мен много ме е  яд за тези награди.
Да, мой е превода, ама не стана много добре.
Вижте тази преведена статия 
Джаред говори за първородния си син  Heart Eyes
Толкова се радвам за тях.

# 122
  • # супернатурална #

То не си е и за коментар, Импалка. Не за първи път пренебрегват шоуто и жанра като цяло.

Прекарах статията през гугъл и да питам: не са били поканени момчетата ли? Или не са очаквали да спечелят? По какъв начин са ги пренебрегнали. Импалко, Злате, коментирайте де  Laughing

# 123
Поне според туита от Клиф не е била изпратена покана [до 'Supernatural' за представител-гост на церемонията]. Не мога да си го обясня при положение, че сериалът е спечелил две награди, но не мога и да се съмнявам в Клиф, защото едва ли би се шегувал за подобно нещо Rolling Eyes .

7.12:
Скрит текст:
Лек(оват) и приятен епизод Peace . За съжаление отново имаше голямо разминаване между представите на Дийн от филмите и реалността. Този път поне целувачката не беше заразна. При всички положения пак се забавлява чудесно, и той, и Дженсън - някои препратки и закачки бяха свежи. Време е обаче да се захващаме със сериозни (левиатански) неща.

Промо за 7.13 'The Slice Girls':

Не ми хареса цялото, но за част от него нямам търпение Flutter , изсъхнах от чакане Mr. Green .

Аллелей smile3544 !

Още тук.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 05:09 от Impala

# 124
точно идвах да ви поздравя с горната снимка.. но Импала , както винаги е по-бърза....
по-бърза в освестването след припадане след такава снимка....

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 125
Тегля новата серия Party

# 126
След малко ще се изтегли 12ти, но аз вече нямам търпение за 13ти. "You are my father!" Сериозно ли? Боже горкия Дийн. Защо стана татко на такова странно същество. Ама пък от друга страна коя жена няма да пожелае да го използва като донор...

Серията беше много добра. Не знам кои са The untouchable но пак беше забавно. И Шериф Милс как се кара на Сам. А това, което Елиът Нес каза на Дийн за лова беше страшно добро. Дори Кронос ме кефеше, най-вече защото актьора игра Джоузеф Костан в Moonlight. За съжаление не мисля, че ги излъга за бъдещето, но пък не е задължително да означава това, което означава  на първо чуване. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 12:18 от Diana Sunrise

# 127
Здравейте, отдавна не съм се появявала, но да знаете, че ви чета, просто не ми остава време да пиша. Simple Smile

Във връзка с People's Choice Awards, конспирацията дали са били поканени или не стана твърде голяма, а попаднах на едно интервю, според което самият Джаред е потвърдил, че са били поканени, но не са отишли, защото са имали работа... това вече е странно и обезсмисля цялата вълна от гневни туитове и постове в сраницата на PCA във Фейсбук. Eто го и самото интервю, за което говоря, на мен лично ми стана страшно объркано: http://canadagraphs.weebly.com/1/post/2012/01/supernatural-star- … -by-the-pcas.html

Иначе тегля новия епизод и сядам да точа лиги по Дийн от 40-те! Heart Eyes Heart Eyes

Имах и неблагоразумието да изгледам промото на следващия епизод, което Импалка любезно ни е пуснала (Hug) E, как ще се изтрае цяла седмица дотогава, изобщо не ми е ясно.... началната сцена я чакам от два сезона (изсъхнах от чакане и аз), но пък крайния резултат ме шокира! You're my father!!!! Shocked Shocked  

# 128
Всъщност ще чакаш 3 седмици. След тоя епизод правят почивка 2 седмици. Поне така разбрах аз.

# 129
Oще една снимка на Джаред, с 'Дневника на една демонска щерка' от Галчето Joy :

http://twitter.com/#!/janellealexandr/status/158085995823251457/photo/1

# 130
Голяма конспирация стана с тези награди.Вижте какво намерих аз

AN OFFICIAL RESPONSE FROM A PEOPLE'S CHOICE REP ON SUPERNATURAL'S EXCLUSION FROM BROADCAST

Thanks for contacting us, Ruth.

We’re sorry you’re upset the cast of Supernatural wasn’t featured on The
People’s Choice Awards.  The show is comprised of 43 categories and we made
every effort to showcase a variety of categories on the network broadcast. 
Unfortunately, only 14-15 of those categories can fit into a two hour television
show.   

The cast of Supernatural was not invited because their acceptance speeches were
not being aired.  The cast was aware of this and chose not to attend, but had
they expressed an interest in attending the show, we would have gladly provided
them with tickets

Jenika
P&G Team

Източник-http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/archive-articles/5-ep … m-broadcast-.html

Изгледах епизода.Хареса ми.И аз чакам с нетърпение следващия.
Скрит текст:
Тези амазонки никак не са глупави.Искат децата да са им с хубави  гени на някой Уинчестър Laughing

# 131
The Untouchables е този филм http://www.imdb.com/title/tt0094226/
Ахх, да можеше Дженсън да участва наистина в негоо Heart Eyes

# 132
Изгледано, одобрено. Харесвам си Monster of the week схемата и туйто. Не че не искам да знам кво става с левиатаните, но и така съм доволна. И да ви кажа какво видение получих когато облякоха батко в костюма тройка - как цяла Маракана прави "хиииии" (това с поемане на въздух) и се трупясва.  Mr. Green

# 133
ИрПуц, имаше го това с поемането на въздух и после потичането на лигите, и увисването на ченето... ах, Дииииийн...  Heart Eyes

Хареса ми епизода, но това предсказание за бъдещето малко ме тревожи-
Оооо, тати Дийн в следващия епизод. Me gusta.

# 134
Нали, нали? Страшно добре му стоят дрешките от онова време, страничният път на косата - също.  Grinning Но пък аз съм пристрастна към този период, сигурно и грозник в такива дрехи би ми харесал.

Общи условия

Активация на акаунт