SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 173
  • 715
  •   1
Отговори
# 165

1. Какво си мислЯТ: Приготви се да я борим! Поне веднъж да сме отгоре!
2. Какво ще ИМ направя: ъъъъъ... ще ме баннат още докато описвам събличането...

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 00:20 от Impala

# 166
^^
1. Какво си мисли? - Мисля, че толкова упражнения за гръб стигат за днес
2 Какво ще му направя - ще настоявам, че упражненията трябва да продължат...в леглото или където сварим най-напред

# 167
  • # супернатурална #

1. Какво си мисли - знаех си да не обличам толкова тясни боксерки
2 Какво ще му направя - ще го освободя от напрежението неудобството

# 168
  • # супернатурална #
Ако никой не иска баМбоната да я лОпна  Rolling Eyes
Какво си мисли - пречат ми дънките
Какво ще му направя-ще му покажа алтернативни начини за стягане на коремни, седалищни и бедрени мускули

# 169
Какво си мисли: Имах едни 30 години, в които бях третиран като близалка. Ех *въздъх*! А сега к'во? Налага се сам да си я смуча... таз' близалка.
Какво ще му направя: Ще го приютя на ТТТВ (топло-тясно-тъмно-***) докато Пуци Hug дойде да си го поеме Wink , припомняйки си щастливите години, в които бяхме семейство, а децата бяха малки Joy .

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 01:38 от Impala

# 170

Какво си мисли: Малко ми е тясна тази блузка, чак на гърлото ми стяга!
Какво бих направила: с радост ще го освободя от нея, та да се порадва женското общество на тези добре оформени мускули  Blush

Добро утро  Hug и лека и приятна седмица прекрасни момичета.

# 171
Добро утро!

Ще прекъсна играта за малко, прощавайте! Снощи най-сетне изгледах епизода. Мнооооого ми хареса. Последните две серии ми напомниха за първи сезон, обичам monster of the week схемата. А пък за Дийн просто нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Разкош! Имаше и готини лафчета, агентите Смит и Смит например  Laughing.

Сега се пригответе за untouchable Дийн спам.  Grinning

# 172
Златеее, златна си Hug Страшно много ти благодаря за снимките и гифчетата    bouquet
Всичко се записва на харда моменталически Heart Eyes

# 173
  • гр. София
но както казва един мой любим вампир от друг сериал...Decapitation always works

Ау, Дианка, това да не би да го казваше Негово Кралско Прекрасничество Хенри? Grinning

Изгледах епизода. Пак ми беше като за първи сезон. Не че се оплаквам, но искам повече за левиатаните пък  Crossing Arms Освен това защо не измислиха нещо различно от убиване на стари богове? Това вече сме го гледали два пъти. А и не разбирам как така го убиха. Та той е бог все пак! Според мен далеч по-реалистично щеше да бъде просто да го бяха обезвредили или върнали откъдето е дошъл, извън човешкия свят. Нещо такова. Боговете "функционират" на принципа на егрегорите и няма как да ги убиеш физически. А може би на Хронос му убиха само човешкото тяло-приемник?  Rolling Eyes
Дийн в одежди от 40-те години - нямам думи  Heart Eyes Размазах се от удоволствие да гледам и Никълъс Лий, от край време ми е много любим  Heart Eyes

# 174
Гласувах за 4ти сезон, няма как да не ми е любим след грандиозната поява на Кас Simple Smile

# 175
Цитат
Ау, Дианка, това да не би да го казваше Негово Кралско Прекрасничество Хенри?

Същия, Розе, същия Mr. Green

Цитат
Боговете "функционират" на принципа на егрегорите и няма как да ги убиеш физически.
Душицо, я преведи какво аджеба е егрегор, моля ти се. Че се почувствах откровено тъпа  Embarassed

# 176

И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА В ИГРАТА... ВЕЛИКА Е!!!!

Какво си мисли : нещо на френски... (все пак е франсе)
какво ще му направя: нещо на френски със сигурност...

хайде следващата

и с огромно закъснение.... Розе, това за лудите калинки е станало велико...

много благодарско -

не е грешка.... точно с Дийн я поздравявам.... защото вие сигурно си мислите, че тя е твърда Градинарка, но тя сподели веднъж, че харесва 51 % Сам и 49 % Дийн - така че за 49% от нейното сърце...

и да ви покажа един слаш- който от моя гледна точка си е направо тройка... Импалке, нещо да си признаваш?

# 177
  • гр. София
В най-най-общи линии това е мисъл-форма. Т.е. нещо, създадено от проекцията на колективни мисли и желания. Колкото са по-силни тези мисли и желания, толкова по-силен е егрегорът. В един момент той става голямо енергийно образувание, от което създалите го могат да черпят подкрепа. Силата на егрегора зависи от броя на създалите го хора и затова трудно позволява на накого "да се откачи" от него, затова стимулира "неоткачането" с отдаване на събралата се в него обща енергия за целите на съответния човек.
Ето пример: християнският егрегор понастоящем е по-силен от древните богове, просто защото в тях вече никой не вярва.
Уф, не знам дали го обясних добре.  Rolling Eyes Трудно е с две-три изречения. Дано поне в общи линии да стана ясно  Rolling Eyes

# 178
Да, схванах. Тя и майка ми чете някакви такива неща, дето на мен ми идват малко странни Rolling Eyes

Какво си мисли? - Само да сваля тия дрехи и ще видиш какво ще те стане
Какво ще направя? - Ще му помогна да ги свали и ще му покажа АЗ какво точно ще стане

Новата бонбонА(знам, че е брутален манип, но не се стърпях)

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 15:10 от Diana Sunrise

# 179
  • гр. София
Ау, Белс, благодаря  Hug Hug
Надписът на средната снимка на втория ред - "ephraim" - не знам защо го прочетох като "ефедрин"  smile3532
Да не си помислите нещо? Друсам се само с лИлави хапчета  Joy Joy Joy

Какво си мисли: лазИ ми ти по нервите, лазИ ми.... Само да се закопчая и ще видиш...
Какво ще му направя: ще му залижа перчема на другата страна  Mr. Green

И от мен (два обекта за развихряне на въображението):

Общи условия

Активация на акаунт