Фотокниги 9

• 39 453
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Тъпото е че сега не ми дава да въведа изобщо друга карта. Изтрих старата и дадох данните на нова но не ми дава да я избера директно ми слага пейпал.

Изтрий кеша или влез през друг браузър. Явно този помни въведените данни.  Peace

# 316
И аз споделям моя код за фотокнига (7x5 6x6+ free shipping) Z099BOOKB6BNK  

Дано да е полезен на някого! Валиден до края на месеца.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 21:13 от Kapchuk

# 317
Ако картата Виза Електрон е на ОББ - май не става - на ОББ трябва да е Виза.

# 318
  • Пловдив
Здравейте и от мен.

Днес си направих регистрация и ето кодът ми за обсъжданата промоция, ако някой иска да се възползва:

Z099BOOKJBRNP

На мен пък ми иска инсталация на някаква програма, за да започна създаване на книжката, после пък инсталация не може да стане, несъвместима била програмата с Firefox  моята версия....препотих се, ама ще се мъча от друг комп, още много неща не са ми ясни, едва ли ще да е толкова сложно да #Crazy му се не види...

# 319
`що първо не пробваш от друг браузер, Бисерина?

# 320
  • В две мънички очи...
виза електрон на дск

# 321
     Благодаря за кодовете които споделяте. Hug   bouquet   
Възползвах се от промоцията и сега ще чакам.

Ето го и моят код:  STANISLAVA81

# 322
    Благодаря за кодовете които споделяте. Hug   bouquet   

ти сигурна ли си , че това е код?

# 323
    Благодаря за кодовете които споделяте. Hug   bouquet  

ти сигурна ли си , че това е код?
Код е, има опция като ти генерира кода, да си го редактираш както ти си искаш

# 324
Добре де, защо при мен като приложа кода ми слага цена 4,99  newsm78 Пробвах с нов акаунт от неиползвано IP. Въпросче към дамите успели да поръчат за 0.99 - последните 3 страници бели ли ги оставихте? Аз реших да ги запълня, пише че цената е 0.30 на страница, значи общо 0.90 цента отгоре. От къде пък я измислиха тази цена 4.99  newsm78

# 325
  • Карлово
Не съм запълвала празните страници. Даде ми 0.99.
Нали пращаш кода на друг мейл, правиш си регистрация от този адрес. Правиш си книга и пишеш кода. Поне аз така направих.
Втори път обаче с друга регистрация не стана. Ще опитам отново да пратя на приятел и от друго IP с генериран код, както на Станислава да видим какво ще излезе.
Моя код е Z099BOOKZGPPK

# 326
Добре де, защо при мен като приложа кода ми слага цена 4,99  newsm78 Пробвах с нов акаунт от неиползвано IP. Въпросче към дамите успели да поръчат за 0.99 - последните 3 страници бели ли ги оставихте? Аз реших да ги запълня, пише че цената е 0.30 на страница, значи общо 0.90 цента отгоре. От къде пък я измислиха тази цена 4.99  newsm78

Вероятно си ползвала платен кит. Виж добре какво пише под кошницата.  Peace

# 327
Да не си махала логот? Не помня как беше при Кравата, но във ФБ премахването на логото се заплаща  Peace
Мен така ми се получи, като се пробвах с друго АйПи, но вероятно на компа е останала незатворена предната регистрация и нещо ми се прецака работата, даваше ми също за 4.90 да си поръчам чанте, което пък ми е от някакви кодове за регистрация, та .. с този за 0.99 не се получи.

Днес получих втора чанта, направих и по-малка, доволна съм  Mr. Green

# 328
Получих си една голяма и една средна чантички - чудесни са, орнамента също ми е супер. Няма ми я подложката за мишка, която пуснах най-напред май ... на приятелките дойдоха орнаментите и са супер.

# 329
Кое е "орнаменти", тези играчките за елха ли?

Общи условия

Активация на акаунт