Фотокниги 9

• 39 480
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
2,54 см е един инч. Около 13 на 18 см. излизат .

Влизаш в акаунта си.

Менюто вдясно- избираш албуми,за да видиш албумите си. Аз специално всички снимки,които ще си вадя си ги организирам в един албум.Вероятно има опция за избор от повече албуми,не съм го играла.

Като кликнеш на албума,в който са ти снимките за вадене най-отдолу има поленце с избор на размер на снимките( в случая 5/7),чеквам всички снимки и ADD TO CART

На следващата стъпка ти дава възможност да махаш снимки,да променяш количество и вид ( размер) В случая избираш до 30 снимки. Всяка над 30 струва 16 цента.Даваш чек аут

На етапа плащане въвеждаш по-горния код ( това е чекаут купон,а не го зареждаш в кредити,както някои други кодове)

Отстъпката си я виждаш на момента.

Продължаваш по каналния ред на плащане с Пейпал .
 Това е.Кодът важи до 12-ти този месец.

П.С. Някой питал ли ги е защо не приемат плащане с карта вече?

# 571
Тъкмо вчера им писах за подложката за мишка,днес ми отговориха да я чакам и ако не ми я доставят,се връща при тях,тогава ще ми я пратят наново. Днес я получих. Доволна съм.Покритието отгоре е плат. Моята поръчка е от 17.11,тръгнала на 21.11. Печат в БГ няма,за да видя колко са я мотали. По спомени и друг път около ЧНГ е имало забавяне.Дано и вашите неща дойдат скоро  Peace

# 572
  • моята мила родна страна
да питам пак Thinking

А поръчвали ли сте от кравата от тези одеалца http://www.artscow.com/photo-gifts/fleece-blanket? Какво ви е общото впечатление? Печатът на снимките добър ли е? А самото одеало тънко ли е, при все че е поларено?  newsm78
Извинявам се за многото въпроси, но с този код сега, се загледах в тях.

# 573
Тъкмо вчера им писах за подложката за мишка,днес ми отговориха да я чакам и ако не ми я доставят,се връща при тях,тогава ще ми я пратят наново. Днес я получих. Доволна съм.Покритието отгоре е плат. Моята поръчка е от 17.11,тръгнала на 21.11. Печат в БГ няма,за да видя колко са я мотали. По спомени и друг път около ЧНГ е имало забавяне.Дано и вашите неща дойдат скоро  Peace

Благодаря ти, че го сподели това ... значи има надежда за снимките на моите приятелки ...

Иначе подложките са супер!  Peace

# 574
да питам пак Thinking

А поръчвали ли сте от кравата от тези одеалца http://www.artscow.com/photo-gifts/fleece-blanket? Какво ви е общото впечатление? Печатът на снимките добър ли е? А самото одеало тънко ли е, при все че е поларено?  newsm78

Поръчвам от кравата от години,чета  и темата,не съм срещала отзиви.

# 575
Някой да има излишен код за книжка 8/8 от кравата? Благодаря  Hug

# 576
Здравейте, интересува ме същото, има в ли момента активен код за календар?От известно време спрях да получавам имейли с промоциите на кравата, незнам защо, а преди всеки ден идваха! Crazy

# 577
Виж дали нямаш мейли в папка СПАМ.

При мен става нещо странно, пробвам с кодове и все ми казва, че са невалидни, което не е вярно и се чудя какво да направя  Rolling Eyes

# 578
2,54 см е един инч. Около 13 на 18 см. излизат .

Влизаш в акаунта си.

Менюто вдясно- избираш албуми,за да видиш албумите си. Аз специално всички снимки,които ще си вадя си ги организирам в един албум.Вероятно има опция за избор от повече албуми,не съм го играла.

Като кликнеш на албума,в който са ти снимките за вадене най-отдолу има поленце с избор на размер на снимките( в случая 5/7),чеквам всички снимки и ADD TO CART

На следващата стъпка ти дава възможност да махаш снимки,да променяш количество и вид ( размер) В случая избираш до 30 снимки. Всяка над 30 струва 16 цента.Даваш чек аут

На етапа плащане въвеждаш по-горния код ( това е чекаут купон,а не го зареждаш в кредити,както някои други кодове)

Отстъпката си я виждаш на момента.

Продължаваш по каналния ред на плащане с Пейпал .
 Това е.Кодът важи до 12-ти този месец.

П.С. Някой питал ли ги е защо не приемат плащане с карта вече?

Благодаря много за отговора!   bouquet
как не съм видяла по-рано,че си ми отговорила,изпуснах кода за снимките!
Някой знае ли дали ще има пак скоро?

# 579
Здравейте, интересува ме същото, има в ли момента активен код за календар?От известно време спрях да получавам имейли с промоциите на кравата, незнам защо, а преди всеки ден идваха! Crazy

hotday -  ако искаш мога да ти дам купона за моите календари след регистрацията. Те са:
2  NewMember   Wall Calendar 11 x 8.5 (12-Months)

Ако някой иска имам и 50 снимки 5/7 до 31,01,2013

Има и код за 10$ отстъпка в кравичката:
Код GETTENOFF  -10/10$
До 26 януари 2013

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 18:25 от mimipm

# 580
  • моята мила родна страна
да питам пак Thinking

Поръчвам от кравата от години,чета  и темата,не съм срещала отзиви.

Трапезица, благодаря за отговора!

# 581
...
Благодаря много за отговора!   bouquet
как не съм видяла по-рано,че си ми отговорила,изпуснах кода за снимките!
Някой знае ли дали ще има пак скоро?

За имането-има,но излиза по-скъпо. Ако искаш,пиши ми на ЛС за код за 5/7 -50 бр.

# 582
Май аз съм 'услужливата' девойка Simple Smile мерси за комплимента, мило ми стана като го видях   bouquet

и аз си поръчах от тези снимки, при мен идват за около седмица, така че тази седмица вероятно ще пристигнат;

иначе, по-напред някой беше писал /май Дион/ за неидваща поръчка и т.н. -
аз миналата година пуснах 50 снимки от 13 на 18 за майка ми в БГ. Бяха с код за безплатни снимки, но все пак, доставката си беше около осем долара; Колкото и да се бавят, все за 2-3 седмици бива да пристигнат; Аз тогава не знаех нищо за диспут в пейпал /не че съм го пробвала, но поне сега знам, че е опция/; та, писах на кравата, беше минал повече от месец - някаква особа Сесили ми отговори, че в 'страни като БГ' отнемало повече време и бла-бла-бла; Да съм видела в пощата, пак да чакам и т.н.
аз снимките вече ги бях отписала, но ей така, заради идеята - продължих да си пиша с тази Сесили, явно връзка с клиенти - на деня, когато станаха два месеца, пак и писах - тя ми връща веднага отговор - чакайте поне три месеца; и на деня, когато станаха три месеца - аз пак пиша, вече с по-гневен тон Simple Smile тогава ми писаха, че изпращат поръчката наново - пристигна за около две седмици Simple Smile

аз не спирам да се дразня на български пощи, защото обикновено поръчвам нещо за себе си и същото пращам в БГ - моето пристига за една седмица, тяхното, ако има късмета да стигне, пристига за поне три седмици...

сега по Коледа изпратих снимки и ключодържател - снимките бяха шипнати веднага и пристигнаха изключително бързо - за около десетина дни; ключодържателя /той дори не беше с купон, ами с реални пари платен и доставка и т.н./ - него го бавиха поне десетина дни и между Коледа и нова година са го пратили - той пък пристигна за седмица /всичко това до БГ пратено/
така че наистина е много относително това с доставката....

по повод на одеалата - нямам директни наблюдения, но четох отзиви в самата страница на кравата и там пишеше, че били малки и като за бебе и че препоръчват да сложиш колаж за картинка, освен ако снимката ти не е с много висока разделителна способност;

поздрави!

# 583
Привет!

Аз се оправих с кодовете  Peace

Днес ми дойдоха двата пакета снимки, които чаках. Явно е имало задържане на пратки  #2gunfire какво толкова им проверяват не знам!

Сега дано другите неща, дето ги чакам да дойдат безпроблемно и относително бързо!

# 584
  • В кошера...
Е, дано в този чувал е и моят календар, че то януари свърши вече...

Общи условия

Активация на акаунт