Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Я и аз да се запиша тук като горд собственик на мама Бош-ка  Grinning
Засега изчетох всички теми назад и сега се чуствам като заършила висше за ползване на миялни  Laughing Сърдечни благодарности на всички момичета и на Дедо за безценните съвети.Да си призная хабер си нямах от миялни и моята е избрах наслуки,но като чета кусурите на моята са,че е малка (защото нямам място за голяма) и че перките са пластмасови.Всичко останало си е супер.Все още само я обикалям,но тези дни чакам да ми монтират кухнята и я мятам  smile3508
Да ти е честита новата помощничка Simple Smile))  Hug

# 241
И аз се записвам като горд собственик на съдомиялня Bosh, от по-евтините май, че като гледам вашите:
http://www.techno-mix.com/product/536/bosch-sgi-33-e-35-eu
Изчетох темата, но имам много неясноти...относно наливането на вода, поставянето на сол.Вчера купих таблетки на Сомат-в кварталното магазинче ме убеждават, че с тях сол не се слага, което съм сигурна, че е глупост.Пишете и за течност за плакнене-моля обяснете и каква програма да изпозвам първоначално...

# 242
gloria123 , честита машинка Simple Smile
Както много пъти се е казвало тук- солта в таблетките, Не е като тази за миялната. Затова Зедължително сложи и сол . Що се отнася до гланца (течността за изплакване) , ако искаш да не поглъщаш много химия, може да си го спестиш.
Виждам, че твоята е само с 3 програми. Ако не са много замърсени съдовете, използвай тази на 50 гр. За тави и загорели тенджери , ако не се измиват на тази, тогава ги мий на 65 гр

# 243
gloria123 , честита машинка Simple Smile
Както много пъти се е казвало тук- солта в таблетките, Не е като тази за миялната. Затова Зедължително сложи и сол . Що се отнася до гланца (течността за изплакване) , ако искаш да не поглъщаш много химия, може да си го спестиш.
Виждам, че твоята е само с 3 програми. Ако не са много замърсени съдовете, използвай тази на 50 гр. За тави и загорели тенджери , ако не се измиват на тази, тогава ги мий на 65 гр
[/

Благодаря  bouquet

# 244
Глория честито,ще видиш каква чудесна помощница е  Mr. Green

Аз влизам да споделя че вече в Карфур Варна има продукти и на Фреш Актив аз си купих от там препарата за почистване и сега съдомиялната ми има чудесен аромат на лимон и е чистичка. Mr. Green

Видях че вече продават и таблетки на Кларо та искам да питам някой ползвал ли ги е и дали са еко newsm78
И цената им беше добра за 50бр. 9,80лв мисля че бяха.
Аз пак си взех Грюн Грийна защото от тях съм най доволна но ако някой сподели мнение и за Кларото ще съм благодарна   bouquet

# 245
В Карфур Варна отдавна продават продуктите на Фреш актив - аз използвам тяхната сол от миналото лято. Иначе съм използвала таблетките на Кларо - много бях доволна но не са биоразградими, затова вече съм на Грюн - таблетки, гланц, препарат за почистване

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 12:25 от mama Tin

# 246
Глория честито,ще видиш каква чудесна помощница е  Mr. Green

Аз влизам да споделя че вече в Карфур Варна има продукти и на Фреш Актив аз си купих от там препарата за почистване и сега съдомиялната ми има чудесен аромат на лимон и е чистичка. Mr. Green

Видях че вече продават и таблетки на Кларо та искам да питам някой ползвал ли ги е и дали са еко newsm78
И цената им беше добра за 50бр. 9,80лв мисля че бяха.
Аз пак си взех Грюн Грийна защото от тях съм най доволна но ако някой сподели мнение и за Кларото ще съм благодарна   bouquet
честито и от мен! Claro не са еко. Аз съм виждала само три марки еко - Gruen Green, My Planet i DM Nature. Ако не си сигурна, потърси на опаковката европейския еко-знак цвете за еко-съответствие. Няма ли го-не е еко. Има някои марки и с други знаци, но те се вдят био.

# 247
Благодаря ви момичета  Hug

мама Тин аз явно чак сега съм видяла че имат Фреш Актив продукти  Grinning

Значи ще си продължавам с Грюн Грийна  Peace

# 248
Да питам,как изсипвате препарата на Грюн Грийн в съдомиялната  newsm78 Да я отворя по някое време и да го излея вътре ли? Или да го пусна в началото,ама пък бързо ще го изхвърли с първата вода още.

Става дума за препарата за почистване който се ползва и за перални и т.н.

# 249
  • Пловдив

Да питам,как изсипвате препарата на Грюн Грийн в съдомиялната  newsm78 Да я отворя по някое време и да го излея вътре ли? Или да го пусна в началото,ама пък бързо ще го изхвърли с първата вода още.

Joy Joy Joy е такова забавно питане не бях срещала ихихи Simple Smile)) за кой препарат говориш- за "профилактика" ако е си има указание как се слагат,но всичко се слага още в началото Simple Smile))) преди да се пусне програмата...не съм срещала препарат, който се слага по средата на програмата

# 250
Изчакваш машината да изхвърли водата, и когато започне да пълни я отваряш, изсипваш половината шише и я затваряш да си върши работата по почистването. Това е за Грюн грийн, за останалите почистващи на Финиш, Фреш актив - слагат се в началото.

# 251
Тези другите са ми ясни, обикновено ползам Сомат,обаче нали си взех този за да го ползвам и за пералнята и за миялната. Та затова ми беше мисълта, нали няма восък като на другите.

ivelina2 Ти препарата виждала ли си го,използвала ли си го?

# 252
  • Пловдив
Тези другите са ми ясни, обикновено ползам Сомат,обаче нали си взех този за да го ползвам и за пералнята и за миялната. Та затова ми беше мисълта, нали няма восък като на другите.

ivelina2 Ти препарата виждала ли си го,използвала ли си го?

ххиххиихих, наистина не съм го виждала ,  нито използвала Simple Smile))))))))) , явно наистина има изключение, но много смешно ми стана като си помислих, че може да се слага препарат по средата на програмата ама ето на.. имало и такова чудо Simple Smile)))) 

# 253
СКоро имахме наводнение и тръбите връщаха мръсна вода, смесена с всякакви гадости от канала. Сега искам да дезинфекцирам миялната, но се питам ще пречи ли, ако сипя малко белина за перални в нея? Сега прочетох, че солта в таблетките не е достатъчна, но може ли да ми обясните защо и каква е разликата и от другата? Аз от 4г. имам миялна и никога не съм сипвала сол, защото на таблетите пише, че е достатъчна. Какво може да се случи на машината?

# 254
Аз тъкмо се похвалих и при първото пускане на съдомиялната наводнихме новата кухня , а уж има Aqua stop защита-бла, бла:(Според техника, който ни я монтира, причината била, че се е върнала вода от тръбите, заради някакви коленца, които са се огънали...Каза да пробваме смело пак, но вече се страхувам от второ наводнение...Другият проблем, който изникна е, че имаме упътване на македонски, хърватски и т.н,-без бг, английски, френски, немски и не знам дали изобщо я пускаме правилно, защото индикатора за сол продължава да свети, а и не мога да определя правилно твърдостта на водата,,,

Общи условия

Активация на акаунт