Всякакви въпроси относно съдомиялните - 8

• 48 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Момичета как ви се струва тази машинка http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5831
Трябва спешно да реша, че промоцията е до 8ми март. Ако някоя от вас я има, моля да сподели мнение

Мисля че такава беше на колежката, на която помогнах да си избере съдомиялна. Доста е доволна и аз съм я виждала и си заслужава на 100%. Ще питам но май беше същата. Simple Smile

# 271
Нали филтрите на абсорбатора стават да се мият в съдомиялната? Вие колко често ги миете ако готвите всеки ден или през ден?

# 272
Момичета как ви се струва тази машинка http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5831
Трябва спешно да реша, че промоцията е до 8ми март. Ако някоя от вас я има, моля да сподели мнение

Имам такава от около 10 месеца.Доволна съм.Безшумна е.Проблемът е единствено с препаратите-таблетките са предвидени за големи машини.Да деля таблетка-не ми се занимава.Не че не може цяла,но защо е нужно повече химия от необходимото,а и препаратите са достатъчно скъпи.Затова ползвам само гел.

# 273
  • Ямбол
`GHOst whisSpeRer* ~ ,W,  благодаря ви за коментарите, така като я гледам като характеристики  ме устройва, не знам обаче защо  марката беко не ми вдъхва голямо доверие, но пък всички тук са много доволни.
W някакви проблеми с измиването имала ли си, в смисъл да не излизат идеално чисти и да се налага да ги миеш пак? И изплакваш ли съдовете предварително?

# 274
Нали филтрите на абсорбатора стават да се мият в съдомиялната? Вие колко често ги миете ако готвите всеки ден или през ден?

Да, мият се машинно.
Мият се тогава, когато се замърсят.

# 275
`GHOst whisSpeRer* ~ ,W,  благодаря ви за коментарите, така като я гледам като характеристики  ме устройва, не знам обаче защо  марката беко не ми вдъхва голямо доверие, но пък всички тук са много доволни.
W някакви проблеми с измиването имала ли си, в смисъл да не излизат идеално чисти и да се налага да ги миеш пак? И изплакваш ли съдовете предварително?

При чинии и прибори никога не съм имала проблем.В редки случаи не излизат перфектни тенджерите.
Да,леко ги почиствам-със съвсем малко вода и четка.Но това е и защото сме двама и я пускам веднаж на 2 дни.Ако я пускаш веднаж на ден или дори два пъти,упражнението май не си струва.
Дедо скоро беше казал,че доброто миене е от комбинацията на подходяща температура, препарат, времетраене.Ако се съкрати едното,трябва да се увеличи другото.Аз мия на 55 градуса.Не ползвам 70-щадя си съдовете.А и гелът е по-щадящ-не толкова агресивен.

# 276
  • Ямбол
`GHOst whisSpeRer* ~ ,W,  благодаря ви за коментарите, така като я гледам като характеристики  ме устройва, не знам обаче защо  марката беко не ми вдъхва голямо доверие, но пък всички тук са много доволни.

При чинии и прибори никога не съм имала проблем.В редки случаи не излизат перфектни тенджерите.
Да,леко ги почиствам-със съвсем малко вода и четка.Но това е и защото сме двама и я пускам веднаж на 2 дни.Ако я пускаш веднаж на ден или дори два пъти,упражнението май не си струва.
Дедо скоро беше казал,че доброто миене е от комбинацията на подходяща температура, препарат, времетраене.Ако се съкрати едното,трябва да се увеличи другото.Аз мия на 55 градуса.Не ползвам 70-щадя си съдовете.А и гелът е по-щадящ-не толкова агресивен.
Благодаря за изчерпателния отговор   bouquet

# 277
Здравейте!Знам,че със сигурност сте коментирали моя въпрос, но просто нещо не мога да открия отговорът....Дано не съм досадна, но от какво точно се получаваха петната от ръжда по приборите.......от таблетките или от нещо друго?

# 278
Леко съм притеснена от разхода на сол, който прави новата ми машина...
Тъй като в Русе водата е много твърда ръчната настройка е на 2-ра степен, а електронната на 10-та, т.е. на максимума. Сега обаче ми светва лампата за сол почти всяка седмица Rolling Eyes Нямам впечатление предишната миялна да е "искала" толкова сол.

Вие на колко време приблизително зареждате сол?

# 279
  • Варна
Mrs. L, във Варна също е много твърда водата и съм настроила на висока степен. Средно на 10 цикъла ми светва индикатора за солта.

# 280
Мимс, благодаря ти.
Значи всичко е нормално.

# 281
Особенно ако си някъде към цветният квартал или Изгрев ooooh! Не е вода ами варовик тече все едно.

# 282
Особенно ако си някъде към цветният квартал или Изгрев ooooh! Не е вода ами варовик тече все едно.
Аз съм точно в Изгрев и нашата вода изобщо не е варовита . Не е и твърда много . Със сигурност нас ни снабдяват от друг водоизточник, различен от този в Цветния. Не знам само къде е "границата" в нашия квартал
Аз зареждам сол на около 2 месеца. Пускам всеки ден , понякога и по 2 пъти  Peace

# 283
Mrs. L, водата в Русе не е от най-твърдите, а малко над средното ниво. Моята е на 4 от 6 настроена. Ако си я сложила на максимума нормално е да ти свършва бързо солта. Защо не пробваш да я намалиш малко, ако я намалиш много ще си проличи по съдовете ти-ще излизат на капки. Така можеш да  си я нагласиш сама.Опитай  Peace

# 284

Най-после да отговоря. Има вода в резервоара за сол. Догоре има вода! А сол няма.
Сега какво да правя. Индикатора за сол не свети. Но пък започнаха да се появяват бели петна.
Предполагам трябва да сипя сол и довечера ще го направя, но трябва ли да махна водата от там и как да се случи това?
Вие на колко време сипвате сол?

Общи условия

Активация на акаунт