Предстои ми лапароскопия - тема 6

• 101 004
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
Мимси, браво! Hug

# 436
Чудесно, MimsSsy !

Прекрасни новини!

# 437
Браво, Мимси!

Моята се отложи с месец, защото трябва да мина през алерголог за тест за пълна упойка.

# 438
  • Другата България
  bouquet

# 439
Здравейте, след лапароскопия на ендометриозна киста минах 6мес. курс на лечение с Лукрин.
Сега ми остана 1 инжекция, ако някои има необходимост да ми пише!

# 440
Здравейте!Предстои ми лапароскопия в Шейново, гинеколога ми каза, че една част от изследванията мога да си ги направя в поликлиниката, а другите в Шейново-били платени...Кои са платени и непосредствено преди лапарото ли се правят?

# 441
забравих да кажа, става дума за премахване на киста с лапаро.

# 442
Здравейте,
Имам нужда от информация, поставиха ми диагноза ендометриоза в левия яйчник, показетелят ми СА 125 е със ст/ст 35.73. Въпросът ми е какво лекарство обикновено се изписва и колко време се приема преди да се стигне до лапароскопия?

# 443
Прави се лапароскопия и след това лекарят преценява какво да е лечението.

# 444
Момичета как стои въпроса с къпанено  Mr. Green трябва ли мястото да не се мокри или няма проблем. И другия ми тъп въпрос е Embarassed по време на престоя в клиниката може ли да се раздвижи човек да отскочи до съседната стая например, защото чесно казано 3-4 дни само лежене .... от сега съм се запасила с книги  и филми...ама дали ще се опре до тях....

# 445
  • София
Става се още на следващия ден, спокойно.

# 446
Момичета как стои въпроса с къпанено  Mr. Green трябва ли мястото да не се мокри или няма проблем. И другия ми тъп въпрос е Embarassed по време на престоя в клиниката може ли да се раздвижи човек да отскочи до съседната стая например, защото чесно казано 3-4 дни само лежене .... от сега съм се запасила с книги  и филми...ама дали ще се опре до тях....
Внимава се да не се мокрят превръзките...дискомфортно е,но и по- неприятни неща сме преживявали  Rolling Eyes Предполагам преди да те изпишат ще ти обяснят  newsm10. Относно раздвижването,аз на др. сутрин след операцията бях на крака и слизах два етажа за кафе, след което същият ден ме и изписаха.. newsm03

# 447
^ И аз така. На следващият ден след лапарото слизах два етажа надолу да си платя на касата и ме изписаха, като се прибрах лежах, на другия ден се изкъпах, докторът каза, че няма проблем да се мокрят превръзките, като излязох от банята ги смених и така.

# 448
Лепенките са специални водоустойчиви (следоперативни) и няма проблем да се къпеш с тях. Peace

# 449
Лепенките са специални водоустойчиви (следоперативни) и няма проблем да се къпеш с тях. Peace

Sad Има проблем при свалянето им и то голям!!! Ревах със сълзи... и не защото ме болеше раничката /с нея нямах никакъв проблем/.  Naughty Болеше ме при отлепянето!!! Не искам да се сетя...  Confused

На мен сестрите ми каза да се изкъпя с раната. Така превръзката си падна лесно. Малко дезинфекция и сложих водоустойчивата лепенка, която се оказа грешка. Следващата лепенка я орязах и я оставих с минимум достъп до кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт