Намаления 2012 (4)

• 102 566
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
milasara, Карнивал кидс ги следя отблизо. Веднага мога да ти кажа, че в сайта им, откъдето се пазарува онлайн, има доста голям избор от блузи за 8-11 лв.
http://www.carnivalkids.com/

По-скоро ме интересуват блузки или изобщо нещо, ако ми хване окото във Фокса или Есприт. Също Зара и Бенетон.

Ох, айде да идват H&M, че да ги видим дали си заслужават на местна почва.  Wink

# 226
  • София

Ох, айде да идват H&M, че да ги видим дали си заслужават на местна почва.  Wink

A знае ли се точна дата,на която ще стъпят на българска територия?

# 227
  • София
Ali&Meli, по първоначална информация на/около 1 март в Дъ Мол. Имаше някаква статия в нета, но нямам време да я търся. Дано да няма промяна.

# 228
За 10-ти март е предвидено откриването http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1975687323

# 229
  • София
Благодаря! Hug
Знаех,че ще бъде в The Mall и някъде през пролетта...
Остава и цените да бъдат нормални...

# 230
Ех, супер, мислех, че ще е по-натам. Нямам търпение  Grinning

# 231
Момичета, имате ли представа дали в момента в Хиполенд има щанд с -55 % намаление?
И още едно въпросче - днес ще ходя до Сердика център - имам ли шанс за намалени детски дрехи от някъде? Повече блузки ме вълнуват, че преди месец накупих панталони от Зара.

В Reserved имаше хубави детски блузки намалени, но нямаше много голям избор.

Карнивал кидс пък колкото пъти съм ги разглеждала в мола все скъпички ми се струват, че и претрупани. На сайта изглеждат доста прилични блузките.

# 232
Я запис, че съм изтървала. Да ви питам дали сте засичали някъде в София (най--вече по моловете), намаления на бельо?

# 233
  • София
Карнивал кидс пък колкото пъти съм ги разглеждала в мола все скъпички ми се струват, че и претрупани. На сайта изглеждат доста прилични блузките.
Бях в Карнивал Кидс, но намаленията им са трагични.  Peace От сайта блузките са повече като избор и на добра цена.

Като цяло, само в Зара имаше богат избор на прилични цени (панталони около 20 лв, блузки - 10 лв.), но аз от там вече бях напазарувала и то на по-високи цени, когато намалението беше -20 %.

В Хиполенд доста неща са намалени с 55% и 33%, но определено ми попадаха в графа "боклуци". Много празни рафтове, трагично беше.

# 234
В Дика има 70% намаление-блузи с къс ръкав 12-15лв; поли по 19 и 29лв;сака по 59лв;рокли 39лв;имаше и по тънки палтеца по 39лв/карирани/

# 235
  • София
ок - http://www.strim-co.com/ ето от тук могат да се видят модели и магазините Peace

ОО,тези и аз много ги харесвам, само дето ценичките са....А знаете ли кога правят по-голямо намление от 20%?

# 236
  • зад парка
Определно харесвам Овиесе за деца, особено с такива цени  Sunglasses:

- 4 блузи /1 с къс и 3 с дълъг ръкав/
- един къс клин
- едно долнище анцунг

30 лв.

# 237
От днес в Мотиви има -60%, но дали има нещо интересно, не знам. А има ли онлайн магазина на Дика, да попрегледам?

# 238
  • софия

До кога е имаш ли представа?

Не видях в сайта да пише някаква дата,може би  до изчерпване на количествата

# 239
  • София
Някой ходил ли е до SLS-а ? Има ли намалени детски апрески?

Общи условия

Активация на акаунт