Намаления 2012 (4)

• 103 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
До колкото чух в Бенетон ще има намаления на 70% до края на Март .Питах продавачките в мола  Rolling Eyes

В неделя бях в Бенетона в The Mall.Имаше точно един щендер с намалени дрехи /аз гледах детското/,много малко бройки бяха останали.
Всъщност зимни или летни дрехи ще намалят на 70%?

# 406
  • София
Благодаря на всички, които се включиха по темата с гумените ботуши   bouquet.
В крайна сметка поръчах по нета /защото желаният номер го нямаше в магазинната мрежа, а само на склад/ от Тенденз и за да си спестя доставаката си поръчах и на мен едни  Mr. Green  днес ми ги доставиха  Grinning. Довечера се надявам щерката да е доволна  Crazy
Ето ги https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cP … 3994oquln5qqup9l2
Според мен са умалени и добре че успях да ги премеря в един магазин и поръчах с един размер +, дано и на щерката са и добре  Thinking

# 407
  • Beyond the Frontiers
Благодаря на всички, които се включиха по темата с гумените ботуши   bouquet.
В крайна сметка поръчах по нета /защото желаният номер го нямаше в магазинната мрежа, а само на склад/ от Тенденз и за да си спестя доставаката си поръчах и на мен едни  Mr. Green  днес ми ги доставиха  Grinning. Довечера се надявам щерката да е доволна  Crazy
Ето ги https://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cP … 3994oquln5qqup9l2
Според мен са умалени и добре че успях да ги премеря в един магазин и поръчах с един размер +, дано и на щерката са и добре  Thinking
А за коло време пристигна поръчката?

# 408
И аз съм поръчвала от Тенденз, доставиха ми ги на следващият работен ден  Peace

# 409
Ако някой вече е ходил до Фокса, да каже как е намалението  Praynig

# 410
  • София
А за коло време пристигна поръчката?
В сряда следобед ги поръчах, доставиха ми ги днес сутринта към 10.  Peace

# 411
  • София
Аз вчера ходих, но намаление не видях.  Peace

# 412
Би трябвало да е от днес - 2,3,4 март Peace

# 413
Аз ходих на 1 имаше намаления и дрешки, но предимно за бебета. Възраст 2 + по-скоро не открих нищо подходящо. Днес определено намалението беше още по-голямо, но откъм размери, които мен ме интересуваха нищо.Въпреки това купих разни неща  Sunglasses
Но най-добре на място да се отиде- има тениски, анцузи по 10 лв, пуловерчета по 13, дънки... струва си да се прегледа с повече ровене!

# 414
Не знам дали сте писали по-напред, но в paolo botticelli има до 70% намаление. И е лудница в магазина Simple Smile

# 415
В детския фокс много неприятно ме изненадаха. Цените са такива каквито бяха преди 2-3 седмици, бяха изкарали едни момчешки тениски и бебешки екипи по 15 лв., но нищо не ми харесаха. Само дето толкова го рекламираха това финално намаление  ooooh!

# 416
Не знам дали сте писали по-напред, но в paolo botticelli има до 70% намаление. И е лудница в магазина Simple Smile

Аз колкото пъти мина все е спокойно. То намалението е отдавна и сега е финала. Поне имат залепен стикер на джама "финално намаление"

# 417
  • София

Аз колкото пъти мина все е спокойно. То намалението е отдавна и сега е финала. Поне имат залепен стикер на джама "финално намаление"

зависи кой магазин, то вече не са останали модели и номера, зареждат и новата колекция.

# 418
Аз вчера ходих, но намаление не видях.  Peace

единствения Фокс , в който намирам всичко на добри цени е този в мола на Стамболийски , и персонала е много ОК
много рекламирано намаление , но нищо на далавера честно казано

# 419
Аз чакам откриването на H&M.
Но като си помисля за какво чудо от хора ще е и ми се отщява  Tired  Любима марка са ми иначе. Намаления почти няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт