От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 3

• 44 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Вики и Ники, виж последните 2 стр, баш за това се пише... явно има някакъв проблем с доставките около тези дати....
!!! Има ли момичета, ползващи друг превозвач, различен от Г, които да  имат поръчки около 10.01 и да не са ги получили  newsm78
Просто се чудя дали проблемът е в англ пощи или става проблем на Г Wink

# 661
И аз имам две пратки от 10.01 - никакви ги няма, а след тях другите дойдоха. Бях писла, че е съмнително такова съвпадение!? Незнам какво да правим?! За едната дамата ми писа, че е проверила в пощата и е доставена/но това било бизнес адрес и там щъкали много хора-което си отговаря на истината, да съм видела дали някой друг не ми я е взел Crazy/Лошто е че е без тракинг и сега се чудя какво да правя!!???
Аз днес си взех поредния транш пратки от Габко, ноооооооооо
тия платени на 10.01 и изпратени на следващия ден липсват, след тях получих още 8 пратки, но тия липсват. Почнах сериозно да се съмнявам ,че тук има нещо гнило. Другите дами как сте, получихте ли пратките от тия дни? Сериозно обмислям какво да правя ,като за начало ще пиша на продавачите да искам трак, ако няма ей тогава вече е греда.

# 662
  • София-Лагера
Вчера написах едно любезно писмо до Габко.
Нека проверят какво става на адреса им в Англия.
Не е нормално това.
Могат да пуснат и запитване до пощата.

# 663
  • Пловдив
Вики и Ники, виж последните 2 стр, баш за това се пише... явно има някакъв проблем с доставките около тези дати....
!!! Има ли момичета, ползващи друг превозвач, различен от Г, които да  имат поръчки около 10.01 и да не са ги получили  newsm78
Просто се чудя дали проблемът е в англ пощи или става проблем на Г Wink

Аз досега си мълчах, за да не стресирам обстановката, ама...с друг превозвач съм и нямам липсващи покупки около тази дата, всичко си получих, че и от по-късни дати..

# 664
  • Русе
Пратките са ми e-bay - ски, вече писах на продавачите за трак номер. Много ми намирисва вече.
Моля ако някой получи някакво инфо от Гъбите да пише, аз също ще им звънна.

# 665
  • На един клон
Ще се разбере съвсем скоро,сега Г. обединяват двата пристигащи 77 и 78 курса,дано пратките ни да са били заровени из склада в англия и да се появят тука!  Peace

# 666
  • Русе
Абе какво ще обединяват не знам, ама вече изпушвам, имам платени и изпратени 42 пратки, а в профила си имам отразени 10. Ай сик тир, всичките ли са без ID, аре нема нужда!

# 667
Всичко ми е пристигнало около 10-11 януари, още в началото на месеца беше тук. С друг превозвач съм.

# 668
  • София-Лагера
Абе какво ще обединяват не знам, ама вече изпушвам, имам платени и изпратени 42 пратки, а в профила си имам отразени 10. Ай сик тир, всичките ли са без ID, аре нема нужда!
Ти свърза ли се с тях?
Какво ти казаха?
Явно проблема не е в пощите. Tired

# 669
  • Русе
Не съм звъняла, чудя се дали да изчакам курса, който уж трябва да е тук днес.

# 670
  • София
ID номера е точно до името, има ли значение какво ще "погледнат" - името или номера, за да отбележат пратката в сайта си  като "пристигнала"  на УК адрес Rolling Eyes
Или предлагат нещо ново,  а след това не го правят ...

# 671
  • София
аз имам пратки от ибей, маркирани като изпратени на 13-ти и 14-ти януари, още ги нямам... ползвам Габко  Sad

# 672
  • София
Не съм звъняла, чудя се дали да изчакам курса, който уж трябва да е тук днес.

Viki&Niki, спокойно, не се притеснявай ... сега звънях по телефона, защото аз проблем с тези курсове, които ще обработват днес и утре нямам, но от около седмица имама 6-7 пратки, които са с ID номер и то преди името ми, няма как да е резнато от сайта, имат проследяващ номер, всички са доставени на адреса с/у подпис на служител на Габко - нито една обаче не е въведена и отразена в системата на Габко, това беше повода да им се обадя, те ми казаха, че знаят за проблема, работят по отстраняването му. Попитах дали камионите предвидени да пристигнат днес са дошли, отговорът беше - да, но ще се позабавим с обработката, защото са два курса заедно  Peace
Спокойно, всичко ще е наред  Hug
Дано инфото ми те е успокоило малко  Hug

# 673
  • София
Аз напоследък също не получавам уведомение, че нещо е пристигнало на англ. адрес. Имам няколко поръчки, които са пристигнали на адресът им на 1,02 и мноооооого се надявам да са натоварени на курсове 77 и 78. Освен това още повече се надявам да ги обработят до събота, ама тази надежда ще отиде в категория мечти и миражи май.  Rolling Eyes

# 674
аз имам пратки от ибей, маркирани като изпратени на 13-ти и 14-ти януари, още ги нямам... ползвам Габко  Sad

Същата работа - 2 пратки от тези дати с доставка на частен англ. адрес - няма ги. Днес ми върнаха парите и за двете. Според мен проблема е в англ. поща

Общи условия

Активация на акаунт