ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 881
  • 746
  •   2
Отговори
# 285
Уф, на какво попаднах: това.
И най-отдолу: Какво подписа България тайно в Токио? Това съвсем скоро се е случило.
А, още едно: МАСОВО ВЪВЕЖДАНЕ НА ПОДКОЖНИ МИКРОЧИПОВЕ Е ФАКТ! То в първият линк пишеше за Индия, сега Мексико и Бразилия. Като сложим и американските войници...
Брее, луда работа. Къде може да се скрие човек?
Малко извън темата - извинявам се.

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 01:15 от г-жа Претенция

# 286
За ACTA  - ето още #2gunfire http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/redakcionni_komentari … 4_bez_neudobstva/ 

Аз мисля, че е по темата ...

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 02:39 от Шанта

# 287
  • Къде ли не
Пуснете си канал едно и гледайте!

# 288
Онзи хасърджиев или там както се казва  Sick!

# 289
  • Къде ли не
Да, този човечец, точно такива чуства предизвика в мен! Толкова глупости и противоречия изказа за нула време, но сякаш най - вече искаше да накара хората да вярват, че тези против ваксините са луди сектанти!
Ами директорката, която настоява учениците и да се ваксинират?!
Ужас!

# 290
Хора, къде е Алекс? Нещо не пише  newsm78?

# 291
Тук съм, но ми се събират много неща и задачки на главата - работа, субс, проблеми с тялото ми...

# 292
  • Къде ли не
Сега виждам, че сте обсъждали моята съгражданка, Ирина Марчева. Това, че е една от видните лекарки може би тя самата е казала на преста. Няколко пъти ми се е налагало да водя децата на преглед по време на гостуването ни при родителите ми и съм проучила внимателно всички добри педиатри, и тази не е в списъка, даже не съм я чувала! Кой знае колко са и платили да ги каже тия глупости!

# 293
А, Алекс тук си значи  Simple Smile!
Добре, че се отчете! Нещо от тялото се оплакваш?

# 294
Нещо от тялото се оплакваш?
Просто зимата ми е по-тегав период. Пък и си ме знаете - винаги навсякъде Wink

# 295
Да, този човечец, точно такива чуства предизвика в мен! Толкова глупости и противоречия изказа за нула време, но сякаш най - вече искаше да накара хората да вярват, че тези против ваксините са луди сектанти!
Ами директорката, която настоява учениците и да се ваксинират?!
Ужас!

Пропуснала съм го това шоу... Моля за линк, ако има разбира се...

# 296
  • Пловдив
Сега видях,че по TV върви реклама за ваксината за рак на шийката на матката  Shocked Кога успяха?И като гледам усмихнати майка и дъщеря да се разхождат в парка... Whistling Но като гледам на рекламата е снимано още есента,щото в парка е зелено... Mr. Green

# 297
  • Къде ли не
Stelt, много бавно ми се зарежда сайта на БНТ за да го намеря. Но ПРедавнето се казваше " денят отблизо". Ето им старницата във Фейсбук, зредих я защото водещата каза, че имало мнооого коментари относно тема за  ваксината.  https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D1%82-%D … F/245514125486576

# 298
Да рекламата и аз е видях днес... много са нагли.. почнали са упорита кампания ,за промиване на мозъци .. разбираш ли слагаш това и животът ти става песен..нямам думи просто...... днес освен в "Денят е  прекрасен".. бяха и при Гала.. смятайте какви пари се изливат за рекламата на този боклук.. и най-лошото е , че заблудените овчици ще повярват.. а после ще се чудят от къде им е дошло.Така е след като правителството изля 12 милиона за да купи този американски боклук, сега трябва да покаже , че е имало смисъл от него. Така е .. понеже не се купува другаде и е пробутват на смешните държави с още по-смешни политици.Дано наистина излъганите да са малко,ама като знам колко лесни са за манипулиране хората,силно се съмнявам.
Реве ми се наистина...имам чувството,че правят всичко за да ни заличат и като идентичност и като хора....

# 299
Ето го предаването - http://bnt.bg/bg/productions/136/edition/19793/denjat_otblizo_s_ … a_31_januari_2012

Някъде от 30-тата до 40-тата минута... Чудя се от какъв зор правят кампания в училищата сред 12-годишни момичета, след като решението дали да се ваксинират трябва да е на техните родители!? Това ми прилича на ТВ реклама на бонбони по време на Том и Джери... Пък момичетата (12-годишните деца) не били информирани... Щото аз нали на 12 години все за рак на маточната шийка си мислех, симптомите ги знаех наизуст и това е напълно нормално... Нещо за рак на гърдата и за други раци няма ли да им обяснят? Поне да разпознават симптомите, време им е...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт