ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 24

• 36 720
  • 746
  •   3
Отговори
# 585
Да, в Онтарио и Ванкувър. Във Ван земята е скъпа. Simple Smile
В Квебек земеделието е само за 3-4 месеца.
Позволи ми да знам малко повече по този въпрос. Wink

Всъщност може да се замислите за Австралия, Нова Зелендалия и тропиците.  Laughing

Вери, позволявам ти всичко, но само да спомена, че съм живяла не малко години в Канада и говоря от личен опит, не от мечти. Кошничките с праскови и грозде от Онтарио съм ги купувала безброй пъти. Е авокадо и манго няма да отгледам, ясно ми е .Laughing Квебек не ми е в списъка на желание локации, именно заради зловещата зима. И в Торонто ми е студено, достатъчно. Бритиш Колубмия е по-хубаво, много чисто (БЕШЕ, преди Фукушима), не знам....За сега сме в България.

# 586
Е, сега няма да се мерим кой колко дълго е бил/е в Канада. Laughing
Значи аз не говоря/пиша от личен опит.
Едно е да купиш, друго да произведеш.

Пък включването ми беше само като вметка...празни приказки. Лесно е да се прескочи.

# 587
Е, сега няма да се мерим кой колко дълго е бил/е в Канада. Laughing
Значи аз не говоря/пиша от личен опит.
Едно е да купиш, друго да произведеш.

Пък включването ми беше само като вметка...празни приказки. Лесно е да се прескочи.

Ми аз не съм тръгнала с намерение да меря, но сега като отвори дума за мерене, ми стана интересно, колко години сте там? Grinning

Ставаше дума има ли земеделие...еми има. Че е северна държава, северна е и това е една от причините да не съм там в момента.

Ако не е стнало ясно-не се заяждам ни най малко. Peace

# 588
Не съм казала, че няма земеделие...
Да, писах "няма да може да земеделствате". Така както го разбира един българин.

По другия въпрос - има неща, които не обсъждам навсякъде. Ако съм го споделила някъде, значи съм се чувствала сигурно.

# 589
ОК, няма проблем.Извинявам се за любопитството.

# 590
Ех, най-добре ще е в България, но "новите българи" завзели къщите на нашите дядовци и баби (без пари, естествено) не дават да се припари много-много из селата. А ние се натискаме по градовете, чудим се как да плащаме отопление, пък горите ни си ги секат пак "новите българи", че и пари искат. Всяка къща на село е била с огромни дворове - хем за животни, хем за зеленчуци. Какво повече да иска човек? Ма пусто, как да се социализираш в староиндийски родове? Току-виж взела държавата да ни плаща и на нас като се омешаме с тях. Laughing Че тя от българите само взима.
Ще речете, че не е по темата, ма за мен всички тез теми са една - детето ми.
За визуализациите или по-точно за това да си представяме (че май много се плашат някои хора от първата дума) - Персимон, може пък ние двете да почнем, пък току виж се присъединили и други. Трябва да измислим час.

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 09:19 от г-жа Претенция

# 591
Какво мислите?
Спират секциото по желание
http://www.novini.bg/news/43873-спират-с...

Цезаровото сечение ще се извършва само при опасност за бебето и майката
0 от общо 0Изберете картинка
Без илюстрация
Една малка светлина, дано има успех.

# 592
Хайде и аз в оффа...

г-жа Претенция, братята не са по селата... Е, не че ги няма, просто в селата няма от къде да просят, да събират боклуци от контейнерите, да джебчийстват по кръстовищата и т.н. дейности, които вършат в градовете (особено големите такива)... Тези по селата не живеят на гета, има и бедни, има и богати, но това чудо, което се наблюдава в един голям град няма как да стане... Разбира се има села с по-малко братя и такива с повече, както и такива, в които са недолюбвани и изгонени... Поне такива са ми наблюденията из нашия край... А и въпроса не е да ги няма, мен не ми пречат, не съм расист, а въпроса е как си изкарват хляба... Да ме крадат и да ме причакват на кръстовищата да просят - не мерси... Обаче ходят по къщите, питат за някаква работа - цепят дърва, ринат сняг, копаят, плевят, изнасят боклуци с каруците, такива неща... Едва ли на някой му пречи, даже напротив... Дърва вярно, че секат из горите, но не са тези, които изсичат горите ни... Едно ромче с каручката може да натовари един кубик клечки с 300 зора, докато камионите по 20 кубика други ги товарят и прекарват...

Друго, което е имало значение преди години... Баба ми и дядо ми не са имали чешмяна вода, ток, съответно телевизор, интернет, телефони... Всеки да си сметне, ако не плаща ток, парно, интернет, кабелна, вода, телефони и т.н. екстри каква сума ще спести от сметките си...  Wink  Но повечето вече не искат да се лишават така...  Rolling Eyes

С препитанието по селата също не е лесно... Тук темата обаче става дълга и спирам да пиша, че ще се олея...  Peace

# 593
  • София
айде и аз (офф) четвърта жичка за водичка: и аз си мисля за островни държави - мъжът ми има претенции само да не ни заколят още 1-та седмица  Laughing

# 594
  • Дивия Северозапад
Искам да питам тези от вас, чиито деца не са ваксинирани за това кога са проговорили децата ви. Синът ми проговори на 1год и 10месеца и то с 10-на думи. Дъщеря ми, която е на 1 год и 7месеца казва няколко думи. Всичките й връстници говорят вече. Има такива на 2год и 1,2 месеца говорят като възрастни, дори жаргонно. Аз се притеснявам, а мъжът ми вика да й „хакнем” няколко ваксини и ще проговори. Според него ваксините допринасят за по-бързото развитие на детето. Дали е така??? Имам много познати дечица с АД и алергии, рано рано говорят.                                                             

# 595
......Според него ваксините допринасят за по-бързото развитие на детето. Дали е така??? Имам много познати дечица с АД и алергии, рано рано говорят.                                                             

'
Ти съвсем сериозно ли питаш и се чудиш на твърдението на съпруга ти? Crazy

# 596
МАМИ ! МАЛКО ОТКЛОНЕНИЕ ОТ ТЕМАТА -ОТДЕЛЕТЕ 20 МИНУТИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ВАРВАРСКИЯ.АНТИХРИСТИЯНСКИ И УБИВАЩ ПРОЕКТОЗАКОН ЗА ДЕТЕТО :

http://www.bg4family.org/
http://foreigner69.blog.bg/novini/2012/02/18/znaete-li-kakvo-se- … -decata-vi.904014

БЕЗУМИЕ СЛЕД БЕЗУМИЕ !!!

# 597
Искам да питам тези от вас, чиито деца не са ваксинирани за това кога са проговорили децата ви. Синът ми проговори на 1год и 10месеца и то с 10-на думи. Дъщеря ми, която е на 1 год и 7месеца казва няколко думи. Всичките й връстници говорят вече. Има такива на 2год и 1,2 месеца говорят като възрастни, дори жаргонно. Аз се притеснявам, а мъжът ми вика да й „хакнем” няколко ваксини и ще проговори. Според него ваксините допринасят за по-бързото развитие на детето. Дали е така??? Имам много познати дечица с АД и алергии, рано рано говорят.
Петленце, малко по-прибързано развитие е типично за ваксинираните, но не ваксинираните бързо наваксват и задминават приятелчетата си. Лични наблюдения с моето дете..

# 598
За говоренето, всичко е до детето,нашата кака е ваксинирана, но според мен от там пък ни се забави проговарянето, и имаме проблем още с правилното произнасяне, но може и да няма връзка с ваксините. По наблюдения на много познати ,като всички са ваксини, има всякакви деца. но ап детето не прави изречения до 3 години трябва да се посети логопед. ние с голямата така направихме и за 2-3 месеца нещата доста се промениха.
Simple Smile

# 599
Петленце, малко по-прибързано развитие е типично за ваксинираните, но не ваксинираните бързо наваксват и задминават приятелчетата си. Лични наблюдения с моето дете..

Еееее, айде сега...   Crazy    Къде го чете, че малко по-прибързаното развитие е типично за ваксинираните...  Rolling Eyes

Това са фантасмагории... До дете си е, освен ако няма някоя странична реакция, която да забавя развитието... Странични реакции като по-ранно проговаряне, прохождане или растеж на зъби не съм срещала...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт