Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Даниела си иска бившия, знам аз  Wink. щото все вика, че внимание много, но не щяла кой да е  Sunglasses. Кой като нея, а  Party.
И да, наистина се появяват, когато спрем да ги чакаме Simple Smile.

# 556
Ама не знам дали ще е бившия ...
И не знам защо си мисля , че ако наистина се появи , тя вече няма да го иска ...

# 557
Ами то така става, като в сериалите ...

# 558
[Плашим те ние !  Sunglasses
То 12 часа на пилона не е лесно , затуй не щеш мъже да гледаш ! hahaha Joy

Ми да, то й се повръща вече от мъжаги, седнала на нас да се чуди що така им се радваме.

# 559
[Плашим те ние !  Sunglasses

Ми да, то й се повръща вече от мъжаги, седнала на нас да се чуди що така им се радваме.
Ситият на гладния вярва ли ...

# 560
Даниела, то мъжкото (не)внимание... Ако не днес, тия дни все ще се врътнат Сънмен и Бонго  Wink

# 561
REAL_WOMAN внимание, да, много, но от момченца, поне с 10 г. по-малки от мене Confused Нали ви разправях за онази дискотека, точно трима ми налетяха Confused
Бившият... Confused Липсва ми, да...
Дано ме огрее скоро, че през април ще чукна една година без секс Sad

# 562
  • София
И се оплаква от агнешко...еей, няма угодия за тез женоря, бре! ooooh! ooooh! ooooh!
Ти кво искаш, чичко над 40? Дето в главата му е дали ще му стане, дали не е много плешив и как да глътне шкембето... Joy Joy Joy
Бившият ти да не е бил около таз възраст достолепна 40+ та толУУУз страдаш? newsm78

Хепи-то, ама и учинайка Морг обича на море...ама кога му е времето просто. Не мога да живея някъде където има само и единствено лято...Ще  #Silly #Silly #Silly отсекъде. Моята любима приятелка живее на такова място, но аз не бих могла...Искам си 4 сезона Crossing Arms

# 563
Агнешкото се полива с парфюм и си бръсне цялото тяло бре Sad Лустросано, сложило лилав шал чак Rolling Eyes
Такова нещо не ща, макар че може и да се орезиля, като гледам какви ме кацат напоследък.
Искам овен аз, здрав овен, но не дърт овен Praynig

# 564
  • София
Агнешкото го раздава метро, а? Викаш, много пазарува от Метро  Wink Wink Wink та чак вежди оскубало и гладко кат охлюв? Naughty Naughty Naughty
Сега пък овен искаш...не е овен, коч..щото това е нескопения вариант...
А аз бих искала...ей тоз момък...Отдавна ми е на душата...Ха, дори е чичко - 40+...ама как не бих му простила..вай вай вай.... Embarassed Embarassed Embarassed и е баш северен принц..ухааа....Даниии..и аз шъ страдъм таз нощ  Crossing Arms

# 565
  • Не от София.
Фифи, интересно как ще й помогнеш, що не й услужиш с твоя мъж hahaha
Ако искаш да знаеш И това ми мина през акъла...ама ме е страх да не ми го повреди...струва ми се много зажадняла и..ако му строши нещо...като му се отвисне на ...врата... Embarassed
Дани,слушай ся...аз съм готова да помагам..знам какво е месеци без секс-не бива така..ай,казвай..ако го искаш временно-ша ти го дам..и без туй е безработен тия месеци,няма кво да прави и само се чуди как да ме полази  Embarassed
  hahaha

# 566
  • Не от София.

Плашим те ние !  Sunglasses

Мааалко сте ми злобнички,ама аз затова ви обичам  Hug
Хепи,и тебе душо..много ме кефиш  Heart Eyes

Днес съм ви подкарала наред  Joy Ама пусто-приспа ми се от толкова любов.Лягам.Па да видя утре като стана накъде ще ми е китката  Whistling

# 567
Фифи, интересно как ще й помогнеш, що не й услужиш с твоя мъж hahaha
Ако искаш да знаеш И това ми мина през акъла...ама ме е страх да не ми го повреди...струва ми се много зажадняла и..ако му строши нещо...като му се отвисне на ...врата... Embarassed
Дани,слушай ся...аз съм готова да помагам..знам какво е месеци без секс-не бива така..ай,казвай..ако го искаш временно-ша ти го дам..и без туй е безработен тия месеци,няма кво да прави и само се чуди как да ме полази  Embarassed
  hahaha
МММ...ако го повредя нещо, ти ще го оправиш Laughing
Но аз си имам едно единствено изискване, пък твоя май не отговаря- колко яйца има? Mr. Green
Морги, подредихме се с тебе Laughing Пфууууу, и преди съм имала няколко годишен период на затишие, ама сега одъртях ли, хормон ли ме изплющя, не се трае newsm78

# 568
  • София
Дани, ама мойто е лесно, кака..аз съм вече от кучетата дет лаят, ама не хапят..Та лаф да се намира...
Ама ти виж, нещо направи по въпроса с мъжорята. Бивши гаджета, съученици..стари тефтерчета с телефони..откопай нещо да запуши хормона..Пък принцовете после пак ша ги търсиш  Wink Wink Wink Аз навремето за разтуха след БНД бях оправила един бивш съученик... за спорта...Скоро пак се обади, ама вече не ме влече...

# 569
  • София
Девойки, гльодам спите вече..
За лека нощ или добро утро на заранка ви меткам един виц, на който още се хиля:

Купува мутра на малкия си син мобилен телефон, и му казва:
- Аз отивам по бизнес, ако нещо се случи - веднага ми звънни.
И по някое време детето се обажда:
- Ало?
- Тате, котката се изака...
... - Сине! Вече си голям, вземи и изчисти сам.
Минава време и пак се обажда:
- Тате, мама дойде с един батко и се затвориха в спалнята. Аз погледнах
през ключалката, баткото си сваляше гащите... Аз няма да чистя и след него!!!

Лека и мека... smile3524

Общи условия

Активация на акаунт