Клюки - зимни , весели , забавни - 26

• 16 804
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Не, аз не спя още Hug
Спотаила съм се тук, на топличко и мисля...
Ех, стари тефтерчета, съученици...няма никой на линия...Когато му дойде времето явно Simple Smile
Ето и от мене един виц за лека нощ или добро утро:

Студент от Саудитска Арабия пише e-mail:
Скъпи татко,
Берлин е чудесен. Хората са вежливи, храната е добра и наистина ми харесва. Въпреки това имам един проблем. Чувствам се малко засрамен да идвам в университета всеки ден в златен мерцедес, докато всичките ми учители и колеги идват с влак.
Твоят син: Насар
Бащата отговаря:
Скъпи сине,
Преведох 20 млн. $ .Моля те, не засрамвай повече семейството. Купи си влак и ти.

# 571
Добро утро , мацки ! Heart Eyes

Гледам пак мъжове сте обсъждали ! Wink Wink Wink
Ми , а дано ви излезе късмета на всички дет ги пожелахте !  bouquet

Дани и Морги , разсмяхте ме за разсънване !  bouquet

Макче , как мина срещата ? Blush

# 572
  • виртуално
Добро утро
а дано днес е по-вървежен ден от вчера

Макчето явно още спи, значи добре е минало

Морг, аз за контролните на дъщерята научавам последна.
Ако резултатът не е добър ми се обажда още от училище, така изпускам парата и до вечерта ми е разминало.

# 573
Добро утро Hug

Хепиии  newsm51

Фифи  newsm51 Не знам ко се кахъриш, дочух, че на твоето мъжле прякорът му е "Боздугана" hahaha Трудно ша се повреди, давай го без да му мислиш Mr. Green
Макчееее, айде бре душа, идвай, споделяй  Heart Eyes

# 574
Пепииииlove001

Ще ни насмете Фиони , тя още не се е освестила , а довечера пак е на пилона ! newsm08

Макчето друг път се явяваше до това време ? newsm78

Рапунцел , и аз съм така с контролните ! Blush

# 575
Макчето друг път се явяваше до това време ? newsm78

Явно и тя си е взела почивен ден Crazy

# 576
Ида, ида  smile3503

добро утро първо!
Макчето е станала отдавна, кой ще работи, а  Laughing
Срещата мина много добре, ама но не ни е за първи път бе хора, просто аз не съм споделяла до сега. Ние имаме връзка от 4м., от повече от месец той живее в моя град. Запознах до с родителското тяло, с детето ..... 1-2 пъти в седмицата оставам да нощувам при него, готви ми вечеря, сутрин прави кафето, закуска .... за това няма грешка, ама иначе голям главоч ...  ooooh!
П.С. не усетихте ли земетресението  hahaha

Дани, извинявай мила, не те дразня нарочно   bouquet

# 577
Добро утро.

Как сте, как сте? Харесахте ли Азисчо от моята снимка?! Бил номиниран за мъж на годината, та сигурно аз нещо съм сбъркана щом не го харесвам и затова реших да се поправя и да го пусна като красавец. Joy Joy Joy.
Да се похваля, в събота и неделя съм в Разлог на тимбилдинг  newsm44 newsm44 newsm44. Два дена пълен релакс + една книжа на Стивън Кинг и животът е песен.

# 578
Макче, ами аз усетих някакво земетресение, но не знаех откъде е, а то се оказа от теб и момъка. Mr. Green

# 579
Кали, как ти завиждам за тийм билдинга ...искам и аз, ама в нашата фирма нЕма такива неща, то всъщност нЕма нищо, нито болнични, нито отпуски, аз тийм билдинг искам  ooooh!

Embarassed от нас ще а е било, да знаеш

# 580
Макче, знаем, че не ви е за първи път, ама нали знаеш, тука май все гладни кокошки сме се събрали, та само слушаме hahaha Щом аз чак тука усетих земетръса явно добре ще да е било Flutter

# 581
Макче, знаем, че не ви е за първи път, ама нали знаеш, тука май все гладни кокошки сме се събрали, та само слушаме hahaha Щом аз чак тука усетих земетръса явно добре ще да е било Flutter

Aaaaa вие двете с Фионка няма за какво да се оплаквате ..освен за това, че все гледат да ви полазят .... абе като ги имаме, ревем от тях, като ги нямаме, ревем за тях, големи сме ... бели птици

Оппааааа ето това е мъжЪТ за мен

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 10:44 от Мак

# 582

Ти пък защо се броиш за гладна кокошка ? Thinking

Макче , радвам се за теб !  bouquet
Ама главоч , казваш ? И защо ?

# 583
Хепи, мъж ми доста работи, не е като на Фифи, та често оставам на сухо hahaha

Макче, аз след моя негър, дето Морг ми го прати, друг мъж не признавам. Свалих си снимката и често си я поглеждам, ще си го запазя Embarassed

# 584
Хепи, то роман трябва да напиша.
Ами такъв е, побърквал е навремето майка си и баща си, изчезвал е за по 3-4м. без да го знаят къде е, метълски купони, има 11 татуировки, понякога пътува на автостоп, изобщо човек, неподвластен на нормите на обществото, странен и различен е. С мен не се държи така, явно вече е улегнал на 35 год. е, ама то характера си е характер, притеснявам се да не го пернат пак лудите и да хване пътя  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт