Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 213
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Аз тази вечер от напрежение не успях да се обадя, но изгледах и по Канал Д , и после още веднъж, вече по-добре и видях, че съм изпуснала доста неща. Серията беше много вълнуваща, ще чакам с нетърпение превода, имаше интересни разговори. Благодаря за всички обяснения, четях ви, за да разбера по-добре какво става. Дано вече работите да тръгнат на добре за всички!Лека нощ!

# 76
Хей, Гери Добрева, къде се изгуби? Липсваше тази вечер. Липсваха и подсказките ти, а отчасти и превод на сюблимните моменти. Hug Rolling Eyes newsm51

# 77
  • AMS
Доста напрегната серия, но ми хареса.
Да си призная все плача на хубавите моменти.
Не смятам, че историята на Йозге е излишна!!!
Този сериал е кауза!!!
С нетърпение, ще чакам преводчета и подсказки!!!
Благодаря ви за невероятната компания тази вечер!!!
Лека нощ!!!

# 78
  • USA, Steak State
Супер мила сцена-предложението на Кадир бей към аблата-трогна ме!Доживя и тя някой да и предложи брак!Май че някъде в първите серии беше разказвала някаква несоделена любов или нещо такова,но чак такова предложение....

Тепърва ще си пускам да гледам 58 епизод. Много благодаря за линковете и коментарите, малко ми отнехте от изненадите, но не се трае.. любопитство и с едно око ви прочетох. Simple Smile

Преди време Мерйем е имала голяма любов, но след като е приела да отгледа Керим като свой син, въпросният мъж се е отказал от нея с предлога, че не желаел жена с дете. Това и е причинило много болка и вече разбирате защо Керим е толкова важен за нея.

# 79
Аз се записвам да следя сериала. Започнах да го гледам и просто оставам без думи направо ми е влязъл под кожата. Нямам търпение да почне по БТВ. Много ми е мъчно за Фатмагюл и Мустафа, а и Керим горкия как се жертва за "приятелите си" Cry Нямам думи...

# 80
  • Пловдив

Добро утро на всички.

# 81
  • Пловдив
Добро утро,Марианче  Hug Снощи гледах половината серия,днес ще си видя и началото  PeaceДа ви кажа моето предположение-Мустафа сам ще се обади да каже за Керим и после ще се гръмне  Sad Поне аз така предполагам и  макар,че повечето ще сте доволни,на мен ми е мъчно .Защото той също си е жертва . Неадекватна първа реакция,която е следствие на средата ,в която живее и после го подхвана водовъртежа и измъкване нямаше . Ще кажете и Керим е живял там. Да,но е отгледан от Мерием,която си е бяла лястовица на фона на действителността им със своите разбирания и ценностна система . А знаем,че бита определя съзнанието .Когато Мустафа разбра фактите,беше вече много късно за всичко  Peace

Това прострелване сигурно ще е повратният момент в сближаването на К и Ф. А горката Йозге,с какъв ужас го гледа  Sad Дано психоложката успее да и помогне да преоодолее шока.

Мукадес е за  #2gunfire Какво държание спрямо нещастните хора  ooooh! Като че ли в нейната къща идват,голямо фръцкане ,голямо мрънкане. Заслужава на нея да и покажат вратата,ама пусто Рахми ,милия ,не може да оцелее сам в живота  ooooh!

Спирам за сега,да поработя малко  Wink ,после да си догледам серията и пак ще ви навестя  Laughing Hug

# 82

Добро утро!

Днес моето голямо момче става на 16 год,да ви е сладко!
Hug

# 83
Епизода от снощи бе много наситен с емоции.Интересно какво ще стане оттук нататък...

# 84
  • Стара Загора
Slawena  да ти е жив и здрав рожденника !

# 85
  • Германия
Момичета, дайте, моля, линк към снощната серия, че ще ме оглозга любопитството #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 86
Slawena, да ти е живо и здраво детето! Успех и късмет в живота!

# 87
Добро утро, момичета! HugПетък - разтоварващ ден ли е за нас от емоции или още по-задълбочаващи се?

На трудововият си пост съм вече, но ще си позволя един-два коментара. Серията я изгледах в много ранна утрин  - снощи не можах да се класирам на нито едно от местата! ooooh! ooooh!
Силна серия - както всички останали. В началото обилно си поплаках, след това  си се накефих на макс от срещата Яшаранови - Ендер...... Peace След което такава радост и вълнение ме обвзеха от подготовката и предложението на Кадир бей, сякаш се отнасяше за мен. Joy Joy JoyРадвах се от сърце, дори Мукадеса ханъм тук не можа да ме ядоса. В момента когато Мериам каза заветното ЕВЕТ, навън до колата, в снега и Кадир бей даде знак, с глас съм се смяла при вида на всички скачащи зад стъклата. Еееее тази вечер за многолюдното семейство беше наистина забележителна и повече от приятна, за разлика от друг път.  Двете прегръдки на Керим - с Фатмагюл и с Мериам / тук си поплаках пак обилно Peace/ няма да ги коментирам, че няма да мога да започна работа днес.
Исках да напиша няколко думи за Мустафа. Тя Златинка е писала, но ... Винаги в мен е оставало зрънце съжаление към Мустафа, независимо от всичко което той натвори.
И в снощната серия се убедих в това.  Ами наистина той си е за съжаление. Да - той не подкрепи  в началото Фатмето, защото нямаше до себе си свестен човек като Мериам абла, който да го напътстваше в този така труден и за него момент. Само да си спомним - какъв натиск беше от родителите му. какво разбираше той от живота в този момент. През по-голямата си част от времето в морето и като всички свои съселяни единствената радост в живота му да се ожени. И точно това му желание беше попарено.
От снощната серия се вижда, че той за миг не е спирал да си обича Фатмето - жалко за  Асу, не съжалявам за Мелтем.

# 88
Аз на няколко пъти ще се включвам, че на веднъж идва множко.

Марианка Hug  bouquet благодаря за новата темичка, за кафенцето - в момента си пия и се наслаждавам на поредното ти гифче. Радвам им се, защото тук клипчета не мога да отварям, а движенията от гифчетата ми доставят огромно удоволствие! newsm51 newsm51

Славенка Hug  bouquet Честита Ви радост у дома!

Желая на Рожденика успехи и щастливи младежки години.

Цветя за мама Hug

# 89
Днес явно от мен няма да се отървете - нагазвам тук яко лука, но..... Embarassed

За Мустафата - и на мен ми се иска, сега с това си престъпление да се освести :
1. Да откара лично Керим в болница.
2. Сам да се предаде в полицията, за да си изтърпи и двете наказания
3. Най-накрая да разбере, че от тук -нататък щастието му е с Асу и тяхното дете
Много ли искам ..... newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт