Снощи гледах половината серия,днес ще си видя и началото
Да ви кажа моето предположение-Мустафа сам ще се обади да каже за Керим и после ще се гръмне
Поне аз така предполагам и макар,че повечето ще сте доволни,на мен ми е мъчно .Защото той също си е жертва . Неадекватна първа реакция,която е следствие на средата ,в която живее и после го подхвана водовъртежа и измъкване нямаше . Ще кажете и Керим е живял там. Да,но е отгледан от Мерием,която си е бяла лястовица на фона на действителността им със своите разбирания и ценностна система . А знаем,че бита определя съзнанието .Когато Мустафа разбра фактите,беше вече много късно за всичко 
Дано психоложката успее да и помогне да преоодолее шока.
Какво държание спрямо нещастните хора
Като че ли в нейната къща идват,голямо фръцкане ,голямо мрънкане. Заслужава на нея да и покажат вратата,ама пусто Рахми ,милия ,не може да оцелее сам в живота 
,после да си догледам серията и пак ще ви навестя
Петък - разтоварващ ден ли е за нас от емоции или още по-задълбочаващи се?

След което такава радост и вълнение ме обвзеха от подготовката и предложението на Кадир бей, сякаш се отнасяше за мен.
Радвах се от сърце, дори Мукадеса ханъм тук не можа да ме ядоса. В момента когато Мериам каза заветното ЕВЕТ, навън до колата, в снега и Кадир бей даде знак, с глас съм се смяла при вида на всички скачащи зад стъклата. Еееее тази вечер за многолюдното семейство беше наистина забележителна и повече от приятна, за разлика от друг път. Двете прегръдки на Керим - с Фатмагюл и с Мериам / тук си поплаках пак обилно
/ няма да ги коментирам, че няма да мога да започна работа днес.
благодаря за новата темичка, за кафенцето - в момента си пия и се наслаждавам на поредното ти гифче. Радвам им се, защото тук клипчета не мога да отварям, а движенията от гифчетата ми доставят огромно удоволствие!

Честита Ви радост у дома!

Препоръчани теми