Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 202
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

Да им се порадваме отново.

# 106
  • Стара Загора
Мн.са сладки ,как ще удържа до следващият четвъртък smile3518

# 107
Има ли възраст любовта?Няма,тя е стара,точно колкото е старо човечеството.Винаги е била част от нас и нашето съществуване.Но дали винаги сме разбрали,че сме я открили или пък срещнали?За жалост не…Хубавото е ,че когато я открием тя е толкова малка и незабелижима,а само за кратък отрязък от време може да разцъфне,може да ни накара да се променим физически и емоционално…Някой я срещат твърде рано и остават с нея за цял живот,при други носят тайно в себе си спомена за един съкровен миг…а при трети никога не идва…Но има хора,които я откриват в есента на своя живот,тогава когато са преодолели трепетните очаквания на младостта,когато са взели всичко от приключението наречено живот…или пък си мислят ,че е така…Какво е да си влюбиш в зрелоста на своя живот?…Аз лично не знам.Но си мисля,че тогава човек може да влюби истински,с цялата си душа,да се отдаде на емоциите с пълна сила…Тогава всеки би трябвало да е наясно със собственото си „аз”,да е преодолял бремето на хорските погледи /ако е живял заради тях/,да е освободен и най-после да бъде щастлив…Любовта ни ще бъде такава каквато ние я усетим в цебе си,в човека,който ни засвидетелства това чувство и ни даде увереност,от която толкова години сме се нуждаели…Възраста е физическо понятие за определен отрязък от време в койото ни сме съществували ,любовта е в безвремието там където душите ни се срещат и остават във вечността…

# 108
  • София
....... не се стърпях ..... още първите  пет минути и ми настръна косъма
Й: Помогни ми, Помогни
Майка: Детето ми...
Митхат: Йозге...
Майка: Успокой се детето ми, успокой се.... Митхат .... дъще, спри къде отиваш, детето ми какво правиш?
Митхат: Йозге спри!
Й: Несмей да ме докосваш пак!!!
Митхат: Какви ги говориш бе?
Й: Направи го мамо, той го направи.
Сестра: Какво говори Митхат, истина ли е?
Митхат: Налян, как може да повярваш, откачена ли си?
Сестра: Йозге истина ли е?
Митхат: Налян, стига глупости, лъже, иска да ме наклевети невиждаш ли ... ще те убия!
Майка: Остави я намира!
Митхат: Една минута, какво направи кажи, защо лъжеш, защо ме клеветиш?
Майка: Остави  намира дъщеря ми!
Митхат: Налян, виждаш ли лъже, клевети, полудяла е .... Е,ее стига бе, махайте се от домът ми, излизайте, ще се грижа за Вас, а вие ще ме клеветите! Налян ако си на нейна страна и ти се махай!
Майка: Всъщност ти се махай, стой далеч от дъщеря ми, махай се, дано Господ да те накаже!!!
Митхат: Хайде деца, тръгваме, в парка отиваме.
...........................................................
Й: Дойде в стаята ми онзи ден, приготвях се за банята.
Сестра: Мълчи!
Й: Затвори ми устата, каза ще те убия ако викаш!
Сестра: Казах ти да млъкнеш!
Й: Каза ако кака ти разбере, ще те убия!
Сестра: Митхат не може да направи такова нещо .... лъжеш ... искаш друг да прикриеш и затова го клеветиш! Йозге, умолявам те кажи ми истината. Митхат не го е направил нали, сестричке, моля те кажи ми истината. Лъжкиня, лъжкиня, лъже...мамо каво правиш?
Майка: Обаждам се в полицията!
Сестра: Умолявам те дай ми телефона, моля те това е бащата на децата ми, умолявам те!

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 12:09 от rivva

# 109
rivva, не го крий! Това трябва да се чете с широко отворени очи. На теб ти настръхна косъма, а на мен ми пламва главата.

Slawena!  Hug

P.S.

rivva, докато пишех си го извадила. Благодаря!

mariana51  Hug за кадъра! Това им е първата непринудена прегръдка. Тук вече са като нормални млади влюбени. Много красиво!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:56 от Cruela

# 110
  • Стара Загора
Има ли някъде със субтитри епизода качен?

# 111

Да им се порадваме отново.

Много са красиви.... Как си държат и ръцете.....

А Мукито сяда, като че ли на първия ред в театъра.....

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 12:08 от Goni

# 112
Въпрос - някой разбра ли какво търсиха двамата в Интернет?

# 113
Славена  smile3501 newsm10

rivva,  Гери Hug    bouquet благодаря за преводите -

# 114
Ох днес денят ми започна толкова отвратително,заведох детенцето на градина и точно си пия кафенцето и ми звънят да съм отидела да я взема че си спукала главичката,паднала назад и се ударила на ръба на секцията,ходихме залепихме я,сега ако поспи малко ще успея да изледам епизода.Прочетох коментарите,ще бъде вълнуващ серия.
 честито на синчето ти,да е здрав,щастлив и да има късмета да среща само добри хора по пътя си.

# 115
Боровинка123, почакай, Слънчице!До оня ден го снимаха, снощи бяхме на премиерата, а трудът за превода и поставянето на субтитрите е много голям и пипкав. И най-важното - доброволен! Когато са готови момичетата - ще си кажат. Ние, консуматорките, можем само да им благодарим!  bouquet  bouquet

# 116
juji_kiko ,бързо оправяне на детенце. HugИ аз имах подобен инцидент с дребоса наскоро /ходи на ясла/ ,но те са деца ще падат,ще се удрят само да няма поражения по-големи. Peace

# 117
juji_ kiko Hug  Бързо да минава на детенце Praynig Praynig За серията има време.

# 118
ENGİN AKYÜREK:51563 ÇAĞATAY ULUSOY:50466

Скрит текст:
SADECE SEYİRCİ KALMADINIZ (OCAK 2012)"BU GÖMLEĞİN SIRRI NE"Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin en büyük fanatiklerinden biriyim. Perşembe günleri bütün işlerimi bitiriyorum, ve akşam dizi başladığı anda dünya ile bağlantımı kesiyorum. Oyuncuların hepsini gerçekten çok beğeniyorum. Mukaddes, Rahmi, Reşat Yaşaran, Erdoğan hepsi rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar. Bu sebeple yan rollerde bile bu başarıyı yakalayan ekibi kutluyorum. Kerim ve Fatmagül ise dizinin en keyif veren yanı. Beren Saat'in ve Engin Akyürek'in performanslarını gözümü kırpmadan izliyorum. Hal böyle olunca, yapılan hatalar ya da aksaklıklar gözümden kaçmıyor. Mesela dün akşam yayınlanan bölümün final sahnesinde Kerim, Mustafa tarafından vurudu. Bu sırada üzerinde mavi gömleği ve montu vardı. Herşey normal gibi.. Ancak, Kerimdizinin 31. bölümde de Mustafa tarafından vurulmuştu, o zaman da üzerinde yine aynı gömlek vardı. Her şey bununla bitmedi. Dizinin 36. bölümünde Fatmagül rüyasında Kerim'in vurulduğunu gördü, ilginçtir o zaman da üzerinde mavi gömlek vardı. Allah aşkına kaç tane aldınız bu gömlekten, başka kıyafet yok mu? ya da kan efektini en iyi 'mavi gömlek' belli ettiği için mi sürekli aynı şey tercih ediliyor? Yoksa, mavi gömlek izleyiciye verilen "Kerim vurulacak" mesajı mıdır? Saygılar...

Masal ÜNAL

# 119

Общи условия

Активация на акаунт