Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 402
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Едва ви изчетох!!! Признавам си, че като ви чета, настроението ми е, същото и когато гледам серията - рев, узмивки, рев ... Ама ми е кеф!!! / и тайно се надявам докато пиша да има още постове./
Благодаря на ВСИЧКИ и за снимките, за преводите, за музиката, и ...
Чакам подсказки!!!
Иначе за Мусти не ми се иска да се хабя и да си отварям устата. Не заслужава!!! Аз отдавна съм го зачертала и за мъртвите - или добро, или нищо!!! Ама как не направи поне едно нещо както трябва тоя!? Ако не помогне на Керим, или ако не се гръмне, от тук нататък, като дават кадрите с него, няма да ги гледам. Дори Яшарановите ги разбирам, защо имат такова поведение, но този - не!!! Стига!!! Много внимание му отделих!!!
Хубавите моменти в серията ги отчаквах и си поплаках с удоволствие. Сега се притеснявам за момчето ни. Дано по-скоро попадне в болница!!! При това положение, мисля, че за сега Йозге ще останат в пристройката. Поне докато оня "невинния" не го приберат отново.
А дали майката на Мелтем  има някакви контакти с бизнеса на Фахредин?
Малко им е на Яшарановите!!!  Трябва още да ги притиснат !!! Иска ми се  да теглят по еди шут на Решат, Ердоан, Селим и Мюнюр да ги изхвърлят на снега голи и боси!!!  Чакам появата на доктор Нил с нетърпение!!! Адвоката Йомер и него го искам...
Е, май се увлякох. Много искам. А?
Хайде омитам се, че имам бръмбари в главата и за клип.
И не на последно място -
Slawena, ЧРД на маладежа!!! 16 години са си сериозна възраст!!! Нека най-вече да е здрав - другото ще се нареди, щом има такава майка!!!
Бързо оздравяване на онова малкото детенце, дето се е ударило в детската градина!!!
Обичам ви!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

Вие ме разбихте днес!!!

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 23:32 от di...va

# 256
kurkuma, определено щеше да е по-добре "Без вина виновна", но явно са се престарали от БТВ  Laughing
Ех, успокои ме с това тубе

Скрит текст:
Ти гласуваш ли в анкетата? Че аз станах вече така 

# 257
kurkuma, определено щеше да е по-добре "Без вина виновна", но явно са се престарали от БТВ  Laughing
Ех, успокои ме с това тубе

Скрит текст:
Ти гласуваш ли в анкетата? Че аз станах вече така 

Ъфкорс, джанъм!
Скрит текст:
Как ще си оставим момчето и момичето!
Hug

# 258
  • AMS
Гласувах и от компа и от лапи-то

# 259
  • Пловдив

кликни върху надписа

Превод от английски bonobo, превод от турски campanula.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 23:45 от mariana51

# 260
Ъфкорс, джанъм!
Скрит текст:
Hug
Скрит текст:
(вместо емотикон  Simple Smile )
За съжаление разликата м/у Берен и Хазал е огромна и едва ли ще се стопи съществено. Но при Енгин все още има надежда и аз там съм се съсредоточила сега.

di...va,  Hug Hug

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 23:53 от campanula

# 261
Руснаците като са сменили оригиналното заглавие, поне са сложили подходящо. "Без вина виновна", имат такова произведение от Островски, имат си го израза, и отговаря по смисъл на съдържанието на филма. Нашите като са решили да сменят, са намерили заглавие, което според мен по никакъв начин не се връзва с филма. "Пепел от рози"е название на определен нюанс на розовото и е траен спомен от друг филм - "Птиците умират сами". Може да се намери връзка, както коментират и някои момичета, но ако вече знаеш какво се случва във филма. За тези, които нямат представа и трябва да бъдат привлечени, това заглавие е крайно неуместно. А пък анонса "красиво селско момиче, брутално изнасилено......."също намирам за груба грешка. Как ще усетиш атмосферата в 1 серия, ако знаеш, че предстои изнасилване?
Аз тв въобще не гледам, ама все пак не се стърпях и си казах мнението по въпроса, който ви вълнува. На всичките си познати, на които препоръчвам филма, обяснявам колко съм възхитена, каква игра, музика, и т. н. и нито дума за съдържанието, не искам да им развалям удоволствието от филма.
Да кажа и няколко думи за Мустафа, че беше много обсъждан днес. Отдавна си мисля, че ще има трагична гибел. Надявах се, че накрая ще направи някаква саможертва, нещо за детето си може би, но вече се отказах. Явно затъва все повече. Мисля си, какъв ужас е животът на всички насилници, на техните близки и на помагачите им като Мустафа и Мюнир! А тези, чийто живот беше разбит, бавно се възстановяват и намират сили за щастие. Навярно защото са запазили човешките си добродетели, въпреки всичко.

# 262
Ъфкорс, джанъм!
Скрит текст:
Hug
Скрит текст:
(вместо емотикон  Simple Smile )
За съжаление разликата м/у Берен и Хазал е огромна и едва ли ще се стопи съществено. Но при Енгин все още има надежда и аз там съм се съсредоточила сега.

di...va,  Hug Hug

Момичета аз гласувам всеки ден ,но по веднъж, не става да се повтори...сори..гласувам и за двамата, но разликата е доста
 Peace

# 263
Аз докато си напиша фермана, и излязъл финала на бг!!!
bonobo, campanula, благодаря! Grinning Grinning Grinning Hug Hug

# 264
Марианка супер си мила..да си жива и здрава...
Благодаря за превода smile3525 smile3525 smile3501

# 265

Превод от английски bonobo, превод от турски campanula.

Вие двете не спирате да ни радвате  Heart Eyes  Heart Eyes добре че ви има  Hug  Hug

Лека вечер на всички.

# 266
Кампанулка, само някакви си 600 гласа разлика между Енгин и другия - умут вар!

Благодаря ти за превода, джанъм! Heart Eyes Hug Бонобо, и на теб!  Hug Heart Eyes

Лошото е, че дейлито хич не тръгва тук, също като вибокса. Confused

Корекция, тръгна! Hug

# 267
  • Пловдив
Лека нощ момичета. Лека нощ и от сладурите.

# 268
  • AMS
mariana, bonobo, campanula,

# 269
Дива, постовете ти са толкова цветни и ентусиазирани винаги, че се познават отдалеч. Голяма си сладурана!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт