Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 278
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
nelka123 Hug  bouquet Благодаря за насърчителните думи!    bouquet

Клипчето, което си ни пуснала е много хубаво. Музиката мисля, че е от "Мелодия на сърцето", ако не се лъжа, но идеално се паства и тук! Peace

# 451
Здравейте wavey
...имам питанка  Heart Eyes  към всички,които следят "Ако бях облак" Praynig
Гледах девет серии с превод на "Облака..." но не схванах нещо /или съм го пропуснала newsm78 /...става въпрос за Фатма- каква се пада на Нерин- сестра на майка и,сестра на баща й...или нещо друго newsm78

Embarassed

Лилко , след девета серия и аз започнах да се питам , но нямам отговор...Най-напред мислех , че просто я изпратиха да помага на семейството , но след един диалог в девета се замислям дали не е роднина...

# 452
# 453

Забравих да вмъкна , че ние също бяхме като "дрогирани" , когато започнахме да го гледаме сериала , някой серии и моменти сме ги гледали n-ти пъти... Аз също съм се чудила на самата себе си , а съм жена зряла - така , че спокойно за новите момичета , които се чудят защо им въздейства така филма...  Simple Smile Peace Hug

# 454

Добре дошли на всички нови момичета !!! Интересно е да ви чета постовете ...

Не се притеснявайте да коментирате дори и първа серия - повечето от нас се включихме в средата на първи сезон - дори ние не сме я коментирали...  Превода на сериала тръгна интензивно  след 21 серия - преди това гледахме от руски , някой подбрани моменти през опция "превод" на тубето... За други сме искали само някой диалози да ни преведат - например признанието му в лодката , че не я докосвал ... От 5 до 8 серия нямахме превод до края на лятото... Всичко това го написах с намерението да ви убедя , че на всички нас ни е приятно да ви четем коментарите за първи сезон...

newsm10

На мен също не ми пречат коментарите по началните епизоди- напротив с удоволствие ще се запозная с вълненията,размисли и страсти на новите фенки на сериала Peace
Добре дошли  на всички нови момичета и от мен Hug  bouquet

# 455
Това е фенски мазол, получен от гласуването в тази анкета
http://www.siyasetdergisi.com.tr/AnketSonuc/Yilin-Tv-Erkek-Oyuncusu/126

# 456
# 457
  • Пловдив
Момичета, за любителите на турските сериали:

Превод от турски B l a n k a.

# 458

Кампанулка,би ли погледнала това,което Гони беше постнала,ако имаш време?

# 459
campanulka Hug благодаря     bouquetИ аз така го подразбрах, но друго си е с превод Hug   bouquet

# 460
Да ние постоянно се връщаме назад. Припомняме си. Коментираме минали събития, но от позицията на изгледани вече 58 епизода. За тези обаче, които сега ще почват да гледат по bTV има отделна тема. При нас е за "напреднали". В другата тема както се казва тепърва "влакове ще взривяват".

# 461

Lilims  Фатма е втората жена на бащата на Нарин, трудно е за разбиране наистина.

Shocked Shocked Shocked

Валка , това защо не съм го разбрала.., не го подлагам на съмнение , но отношенията им са за пример...!? 

# 462

Lilims  Фатма е втората жена на бащата на Нарин, трудно е за разбиране наистина.

Shocked Shocked Shocked

Валка , това защо не съм го разбрала.., не го подлагам на съмнение , но отношенията им са за пример...!? 

Повярвайте, и аз за първи път го разбирам това  Shocked Joy baby_neutral

# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт