Къде в Пловдив??? - 29

• 80 136
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Туиг, благодаря ти за подробния отговор  bouquet
Сега разрових в сайта на МВР и се оказа, че за район Западен управлението е онова голямото, Второ РПУ, по Васил Априлов (Волга ли се водеше...)  #Crazy Кой знае голко дни ще чакам по опашки...

Стеф, не се чака, защото входа за Второ РУП е от страна на бул. "Васил Априлов". Майка ми като една голяма бяла птица, въпреки, че я предупредих поне 100 пъти си чакала на "Волга" около.....два часа, но това миналата година.  Whistling

# 346
Има един дядо на входа-на В. Априлов,централния,преди даваше часове за лична карта.Сега като няма опашки може и веднага да става Simple Smile

# 347
  • о`майна лунна нощ е
През 2005 г. ми се наложи да вадя бърза поръчка на л.к. /не ми е район това управление, но бързи и експресни поръчки взимат само там/ и ме изпратиха на входа на "Волга", но това беше преди 7 години. Така, че не ме бройте за актуален информатор в това отношение - от кой вход да се влезе.
Останалата част от процедурата е, както си я написах.

# 348
Златни сте просто  bouquet

# 349
  • Пловдив
Има един дядо на входа-на В. Априлов,централния,преди даваше часове за лична карта.Сега като няма опашки може и веднага да става Simple Smile

Дядото даваше часове, защото аз като си сменях ЛК правеха едни безумни списъци без да е ясно кога изобщо ще ти дойде реда и аз с детето трябваше да вися целодневно там.... ooooh! Ако случайно ти дойде реда и не си там, се записваш наново.....Е каква точно е ползата от тези списъци. Естествено, стигнах чак до началника на Второ РУП и се въведе нов ред на записване. Може след месец да ти дадат час, но поне знаеш, че няма да чакаш, защото отиваш в точния ден и в точния час. После като намаляха хората и премахнаха това с часовете и списъците и не се чака много. Последно като сменяхме международните паспорти минахме за около 40 минути и то защото първо чакаш да ти дадат заявления, попълваш ги и после пак чакаш, за да влезеш и после..... 10 минути не можаха да снимат дъщеря ми, но вината не беше тяхна, а на моето диване, което две секунди на едно място са му непосилна задача.

# 350
2010 сменях л.к. и мъжа ми взе час за след 3 месеца -ден и час . Но пък после беше спокойно,един много любезен униформен отвън помагаше да се попълнят документите и ставаше бързичко.
Ние отидохме с платени такси направо.Дано опашките да са минали и да е спокойно  Peace

# 351
  • Пловдив
Само да ви кажа, да се настроите за дървена ваканция за учениците от сряда най - вероятно  Crazy
Утре ще стане ясно със сигурност.

Крайно време беше - водим ги в 8 и ги вземаме в 10,45 - безумие - само студ събират..............

# 352
Къде в Пловдив може да се направи ЕЕГ на малко дете? Изключвам доц. Иванов.
Питам тук, защото темата е по-посещавана.

# 353
masterpower ,тук намерих, но ще ти излезе към 130лв http://www.serenadebg.com/bg_prices.html  (предполагам, че вече си го видял)

# 354
  • Пловдив
В коя сладкарница предлагат торта за диабетици?

# 355
Здравейте, търся си оризова хартия ако някой има идеи от къде да си купя ще съм много благодарна? Търсих по книжарници няма!!! Благодаря- ако имате идеи за около централна жп гара пишете.  bouquet

# 356
  • Пловдив
Здравейте, търся си оризова хартия ако някой има идеи от къде да си купя ще съм много благодарна? Търсих по книжарници няма!!! Благодаря- ако имате идеи за около централна жп гара пишете.  bouquet

офис 1
метро
но само предполагам,че може да има

# 357
Момичета,ето цитат от темата за редки болести:

Информационната  кампания в гр. Пловдив ще е на 12.02. 2012 г. /НЕДЕЛЯ/от 14.00 часа   в залата на ДНА Военен клуб гр. Пловдив  придружена   от  благотворителния спектакъл “ПРЕДГРАДИЕ” на  американския сценарист Ерик Богосян.

Цена на билета е 2 лв и ще се продават на входа.

Средствата ще бъдат дарени на Деян Юруков – на 3 г. от гр. Пловдив  страдащ от изключително рядкото заболяване артрогрипоза и  до тук  е претърпял 12 операции.

# 358
  • Пловдив

Виждала съм кабинет за ЕЕГ в детска клиника на ВМИ на първия етаж до спешния кабинет,  но не знам кой преглежда там.

# 359
masterpower, и аз имам идея за теб, ни пиши на лични, ако още не си намерил решение:)

Официално друг детски невролог, който да направи ЕЕГ на дете май няма. Д-р Иван Иванчев не би отказал, но за съжаление нямам телефон да ти дам, докторът работи в неврологично на Окръжна болница, и има частна практика, намерих това като координати:

д-р Иван Вълев Иванчев
Специалист: Хуманни лекари, Нервни болести
Населено място: Област Пловдив, Пловдив град
Телефон: 032 963267

Ако не успееш с него, пиши пак, има още един вариант, който мога да ти препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт